På bra humör!

Hej där!

Var ett tag sedan jag skrev här, har inte haft så mycket för mig de senaste dagarna faktiskt..

Känner att jag är på bra humör, mycket har ju att göra med "honom". Imorgon är det bara 2 veckor kvar innan jag åker, jag har fasan inte planerat någonting typ.. Blir väl dom sista dagarna :p

Skrev precis ett långt mail till Amelia och familjen i USA, jag tänker att jag inte ska skriva så långt, men det blir så ändå. Det finns så mycket att berätta om till dom där borta...

Imorn ska vi käka middag hemma hos Elin, kommer nog bli jättetrevligt! Måste förbi systemet en snabbis imorn. Nyårsstassen har jag fixat också! Blir att ta på sig en gammal outfit men det ska nog duga! Hopp. nu blev det så där stort...

Det jobbiga är att jag har grönt hår! Jag går in på varför en annan gång........

Nu ska jag tvätta och ta en dusch!


Hahaha, snyggaste bilden från NY, Elin är inne på toaletten och jag sitter utanför (dagen jag var deppad) och fotade mig själv. Finns väl ungefär 15 nästan likadana kort på kameran...

Mwaaaaaaa <3


Vilken trevlig jul!

Halloj!

Nu kan man väl säga att julen är över, tänk vilken hysteri som uppstår bara för ett par dagar, helt galet egentligen. Jag har i alla fall haft en jättemysig jul med många fina julklappar! Fick massa saker som jag verkligen behövde och det var så roligt att få julklappar när jag typ inte köpt ngt alls till mig själv sedan jag kom hem från USA.

Idag ska jag gå på stan och shoppa med mina små tjejer, Lisa och Fia. Sedan ska vi eventuellt ha en girls night hemma hos pappa. Vi får väl se vad girlsen ska shoppa, jag ska bara kolla ifall jag hittar några träningskläder och underkläder typ. Någon annan dag ska jag kolla om jag hittar några söta sommarkläder, kanske finns på ngt undangömt rea ställ. Och skor, det behöver jag, det är sant. Jag har typ bara högklackade och det kommer jag inte använda allt för ofta där nere + att de tar stor plats i resväskan. Nae, måste se om jag kan hitta lite ballerinaskor o så.

Nu ska jag fixa mig.

Mwaaaaaaaaaaaaaaaa Puss



 
Dom här godingarna ska jag på stan med idag

Jag var lite för lat för att ta foto hemma hos moster Annika igår, det får jag ta igen en annan gång :)

Hahaha mitt fallskärmshoppnings bildspel

HAHAHA, asså, jag bara måste visa er det här fotot från när jag hoppar fallskärm, jag sitter här ensam och garvar ihjäl mig typ. Det lyser PANIK om det!!



Ehh va fan, vi kör ett litet bildspel, från början till slut:


Här, fortfarande kaxig, innan vi klivit på planet...

Vårt fina plan. Självklart så skulle jag och min instruktör få hoppa först...

Förväntansfull (fan, nu blev det stor text och vet inte hur man tar bort det)

"VAA!? Ska vi hoppa nu?

Tapper intill det sista

Intagit hoppningsposition

Sedan kommer fotot från ovan, så här ser de närmsta minuterna ut:


AAAAAAAAAAAAA


Äntligen vågar jag öppna ögonen, ganska härligt ju





Ser aningen drogad och lite uttråkad ut, lite mkt av adrenalin kanske..

Nae, nu vart jag glad igen

Det ska va gött o leva

Nere på mark igen, God damn it, jag överlevde!

Så där, nu utmanar jag Elin att lägga upp sigg hoppbildspel :D

Hopps ni får en trevlig garvstund, det fick jag....


Finbesök

Kommer antagligen att få finbesök i Nya Zeeland, av ingen mindre än Elin!! Jag hoppas att hon hinner komma till min födelsedag 8:e mars ;) Då ska vi bila runt lite i NZ och självklart måste vi ju testa "Skyjump", problemet är bara att Auckland (där the skyjump ligger) ligger 18 timmar ifrån vart jag ska bo, men det är sånt man löser. Då kan hon bo med Dan och mig (eller hur det urartar). Sen tycker jag att Elin kan skaffa en liten kiwipojke (bara för skojs skull för att det är jobbigt med distansförhållande) som kan lära henne surfa och att hon då stannar till i slutet av maj och att vi både anländer i början av juni, svensk sommar! Det låter väl bra tycker jag :p Så det får vi hoppas på nu. Det kan nog behövas lite svensktalande människor där nere. Så Elin, nu tycker jag att vi säger det, nu utforskar vi NZ ;)

Igår såg jag en jättebra film som hette "Twin Sisters", en holländsk/tysk film som var riktigt bra. Den handlar om två tvillingsystrar som splittrades när de var så och som växte upp under andra världskriget. Den ena gifte sig med en tysk SS-soldat och den andra med en judisk pianist. Sedan fick man följa deras olika öden. Jag tycker ofta att filmer som handlar om andra världskriget är riktigt bra, man får sig en tankeställare och börjar reflektera över sitt eget liv. Vi har en väldans tur, och den ska man ta tillvara på och se till att man är lycklig i livet när man har alla förutsättningar för att vara det. 
Dagen innan pappa åkte till Indien så såg vi på serien "Förintelsen" eller "Holocoust" som den heter på engelska. Pappa hade fått den på DVD, 8 timmar lång var den, vi lovade att vi skulle hinna se hela. Vad händer, jo pappa somnar efter typ 5 timmar, så nu i veckan när han är tillbaks lär vi se de kvarvarande timmarna. I alla fall, "Förintelsen" handlar också om andra världskriget och man får följa en judisk familj från tiden innan judeförföljelsen börjat tills det helt har urartat. Det ska bli spännande att se hur serien slutar, antagligen väldigt tragiskt.
Det kan vara bra att få sig en tankeställare ibland.

Imorn ska jag börja köpa julklappar tänkte jag.
Nu ska jag städa Zolas bur och lite så.


Ha en bra måndag! Med tanke på vädret så känns det nästan som vår, men det är väl trevligt...


Saturday

Shoo! Ikväll blir det återigen jobb, sedan är jag ledig till nästa söndag. Kan inte fatta att det är julafton om några dagar. Det är väl mest barn som uppskattar julen, man lär väl känna massa julstämning igen när man själv skaffar barn.
Idag blev det inget stan, åkte och storhandla med mamma istället, Sam var latarsle och ville ta det imorn istället. Jag har inte bestämt mig ifall det blir imorn eller inte, har ju grejer att baka och så. Annars får vi fixa det där dan innan eller två dar innan julafton :)

Si Si.

Efter jobbet blir det hem till Hanna och ha filmkväll. Vad duktiga vi är, från att ha partat till det varje helg så har det blivit lugnt nu i ett par veckor. Kommer antagligen att snapsa lite med släkten på julafton och sedan blir det väl lite partaj till nyår. Jag tror inte att jag kommer fixa någonting tills jag åker. Eller kanske att vi blir några stycken och äter tacos och dricker till lite och går ut eller ngt.
Jag och han ska ju parta till det dan efter att jag kommit dit, efter hans tävling som han har på lördagsdan. Då ska vi bli wasted och dansa loss :D Så var det sagt i alla fall..

Nu ska jag snart fixa mig lite sen måste jag bege mig till Martin och hämta ngn film som vi kan se ikväll, sedan raka vägen till teatern.



Haha här är vi små party-pinglor!

Nyårsplaner?

Har precis legat och sovit lite middag med Zack, gäsp vad skönt det var. Jag får alltid bäst sömn mitt på dagen, men jag går aldrig och lägger mig och sover middag utan alarm på, isf skulle jag kunna sova flera timmar. Nu blev det bara en halvtimma, rätt lagom.

Ska fixa iordning mig lite nu, platta håret och sminka mig. Om ca en timma ska jag in till stan och jobba. Efter jobbet ska jag hämta upp Tobbe och eftersom det är fredags så känner jag mig godis- och chipssugen, blir väl kanske att stanna på ngn mack.

Imorn blire antagligen lite julklappsshopping, så himla tråkigt tycker jag. Om man hade kommit på ngt bra till ngn så hade det väl vart skoj men nu köper man ju bara skit känns det som. Men det blir nog bra. Ska inte köpa många julklappar alls i år.

Inga nyårsplaner förekommer än så länge. Jag tackade ja till att jobba på nyårsafton, men då slutar jag klockan 18 på kvällen, så det finns gott om tid kvar tills man firar in nyåret. Jag skulle tycka det vore kul med ngn hemmafest faktiskt. Vi får väl se.

Det känns som att det här året har varit mycket längre än alla de andra senaste åren. Beror väl antagligen på att jag var i USA ett par månader och det kändes som längre tid eftersom allt var så nytt och att jag känner att jag utvecklades så mycket. Förra årets nyår blev ju ingen hit kanske andra hade sagt, men jag och Hanna hade rätt kul ändå, ägde på dansgolvet ;p

Skulle vart kul att fira in nyåret med han, som vi pratade om. Men kommer ju dit två veckor efter så det är ingen katastrof. Ingen nyårspuss detta år, eller, det var det ju inte förra heller. Jag kommer alltid komma ihåg nyårskyssen 2006, när jag och John var i Thailand och stod på Kho Phangan stranden med 30 000 andra pers (full moonparty), det var coolt.

Ha en bra kväll!

Puss

Cabaret

Kom precis hem från teatern. Var där och kollade idag, har inte fått möjlighet att se den innan, så det fick jag betalt för, alltid bra. Just nu spelas musikalen "Cabaret". Jag tycker inte att den är i samma klass som förra årets musikal "Röda Nejlikan", men den blir väl bättre med tiden, brukar vara så.

Resten av veckan ska jag jobba imorn, fredag och lördag. Det är inte långt kvar tills jag åker nu. Lite pirrigt är det och värre lär det bli! Borde nog börja tänka på allt man ska ha gjort innan och packning och så där... Kanske får fixa lite imorn :)

Kanske åker in till stan imorn och köper klappisar med Hanna och Anna, har dock bestämt med Sam om att vi ska göra det på lördag. Vi får se, blir så krångligt med bussar... Jag har ju tur annars och kan använda mammas bil men imorn går det inte. Jag hatar verkligen att åka buss.



Måste ta ett snack med Isa snart, det pågås tydligen mycket där nere i Hickory/Charlotte området ;) Satt och kollade på bilder från USA idag. Hon och jag delade verkligen jobbiga stunder men även jätteroliga. Förhoppningsvis bosätter jag mig i Sydamerika i några månader snart och då ska jag till hennes hemstad Cali i Colombia, definitivt.

Tvätta bort smink nu och sätta på en film.

Mwaaaaaaaaaaaa Puss

Just another tuesday

God fördmiddag!

Har varit ute med pojkarna för ett litet tag sen och snart ska jag börja städa mitt rum. Jag har lite ont i ryggen idag för igår när jag bärde grejer hela morronen. Det skulle vara bra för mig att träna lite mage, men då får vi kanske skippa det ;)
Som vanligt är det grått ute.. Sverige kanske är ett bra land då det gäller andra saker, men om man tänker på vädret får vi en 2 av 10 tycker jag. Vi undvider ettan för att vi faktiskt kan ha ett par fina sommardagar. Om jag ska vara ärlig så har jag väldigt svårt att föreställa mig att jag ska slå mig ned i det här landet, men det är väl sånt som märks. Måste resa jorden runt innan jag kan bestämma mig vart jag ska va.
 
I veckan måste jag köpa lite julklappar. Jag har typ ingen julstämning alls. I helgen ska mamma, jag och Martin baka pepparkakor och ischoklad, då kanske det blir bättre. Mamma och jag pyntade granen i söndags, det blev fint såklart.

Funderar vad jag ska laga till middag idag... Jag är sugen på ngt onyttigt känner jag.. Idag måste jag också ta tag i att sätta upp nya mål på min "måltavla" som jag gjorde innan jag åkte till USA. Och visst fick uppfyllde jag mina mål, nu när jag tänker efter, coolt. Så, det blir att sätta nya mål idag.



Det här är min Visionboard, jag har skrivit upp nyckelord som är viktiga för mig i livet. Sedan tänker jag fästa papperslappar där jag skriver mina mål.

Nu blir det att ta tag i lite! Puss från Puss

Plockat bröd

Imorse ringde väckarklockan klockan 05,00, det var bara att studsa upp ur sängen och snabbt fixa iordning sig och äta frukost. Sedan hämtade Sara mig här hemma och sen åkte vi och "plockade bröd" på ICA Maxi. Sjukt mkt var det att göra så det tog längre tid än väntat. Därefter åkte vi till Coop och efter det Hemköp i stan. Det var ett rätt okej arbete, jag har lite ont i ryggen nu efteråt, men det var ju inte direkt svårt, skitbra att kunna jobba lite extra. Jag blev tillfrågad igår kväll om jag kunde jobba idag 6-11, istället blev det till halv 2, bra, mer pengar vilket behövs om man säger så :p

Nu har jag legat i min säng i två timmar och softat, vilat middag. Hoppas jag kan sova ikväll nu bara men det ska väl inte vara några problem egentligen.. Får kolla på ngn film på laptopen.

Nu ska jag äta fläskpannkaka, så de så!



Jobbhelg

Söndag kväll och jag har bunkrat upp med chips, sourcream och grillchips + godisk och julmust. Jag har nämligen varit rätt nyttig i helgen (förutom choklad och mc donals och massa sodastream läsk), så idag blir det att passa på. Ska först käka lite mat bara.

Veckorna går så himla fort. Idag är det exakt en månad kvar innan jag åker, det är ju jättelite. Jag fattar nog inte alls att jag ska åka, lär jag väl först inse när jag står på Arlanda. Det är en helt sjuk sak att göra egentligen, men jag lyssnar till mitt hjärta och intuition. Det kommer jag alltid att göra framöver. Och även om det är utmaningar som skrämmer mig så lär jag utmana dom i alla fall, då kommer jag åtminstonde aldrig ångra det senare i livet.

I fredags jobbade jag på teatern, det var sista genrepet innan premiären som var igår. Massa folk båda dagarna. Innan jag började på teatern igår så stod jag och dema Sodastreamer på Elgiganten, det gick  bra. Fick dricka massa sodastream läsk och äta pepparkaka hela dagarna, så nu är jag både snäll och löjlig.

Igår skickade Elin två filmer ifrån USA-resan. Den ena var från NY och inne på hostlet. Haha, fy fan vad pajj jag var. Inte sovit på flera dagar och inte mådde man bättre av det där lilla rummet, + att man mådde uselt för att man ätit skräpmat i en månad och jag vet itne vad. Jag skulle härma vissa karaktärer som vi har stött på... Jag tror nog aldrig jag garvat så mkt... Den andra filmen var när vi hade varit i LA hela dagen och kommit fram till LAX där vår hotellbuss skulle hämta oss. Vi var helt övertrötta och stod och larvade oss där. Vi låter som ett östgötskt gammal par när vi pratar. Det var jävligt kul i alla fall, fast det är det väl mest vi som tycker. Jag höll i alla fall på att garva arslet av mig igår när Hanna hade gått och lagt sig, Hanna, om du vill kolla, gå in på dina mottagna filer ;)



Jag mådde inte så bra i detta rum, vet inte om det är förståeligt. Ändå var det det dyraste boendet på hela resan, berodde på att vi bodde på Times Square.



Fick nervösa sammanbrott på boendet. Elin var tapper i början medan jag flippade ut. Mot slutet höll hon dock med. Haha, faan, jag fick upp en bild i huvudet av den där kinesen eller vad det var (som satt på trappan och rökte hash jämt trodde vi det var, det var nog ngn rökelse kom vi på sedan). I alla fall, bilden i huvudet när kinesen sitter på toaletten med fötterna placerade på toasitsen. Hahahaha, jag kommer att garva av dom där påhittade bilderna på min dödsbädd, denna föreställning tror jag Elin stod för och var snäll nog att dela med sig :)

Nu, SVULLLLL


HAHAHAHA

Gissa vem som ringde mig nyss? Jo, ledningen på tv-programmet "Singing Bee"! Jag skickade in en oseriös ansökan för några dagar sedan och nu ville dom att jag skulle komma på casting. Hahahaha. Men jag ska att jag skulle flyga härifrån 14:e januari och vara borta i några månader och det var visst under den perioden som dom skulle spela in, så då var det ingen idé att jag skulle på castingen.

Det skulle väl vart kul annars :D Skämma ut sig för en stor del av svenska befolkningen!! Och om man skulle komma med så fanns det faktiskt rätt stora chanser att vinna pengar. "Singing Bee" har faktiskt varit min och hannas sysselsättning några fredagar efter att jag kommit hem från USA. Det låter rent ut sagt förj*vligt när jag sjunger, men det är kul, sen måste man ju lägga på lite av ens "pensionärdans" på det. Feelingen är den viktigaste ;)
Får väl söka nästa gång dom söker efter folk.

Hanna, sök du!!

   

"Singing Bee" inne på hostlet i Miami. Och just när man talar om det, Nickelbacks "Rockstar" kom precis på radion, Elin och min USA - låt ;)

Ska ut med hundarna nu! Puss!

Förresten, mitt nya smeknamn är visst "Pus"

Inspirerande låt

Kom precis hem från jobbet på teatern. Det blev att sitta och snacka killar hela kvällen med Madde, en annan värdinna som faktiskt är i min ålder :p Såg ingen akt av föreställningen idag, men om det på ngt sätt löser sig så jag kan åka in o se hela imorn så ska jag göra det, man får ju betalt ;)

Annars har dagen varit lugn. Pappa har inte hört av sig från Indien än!! Han ringer väl i dagarna, dom har det säkert jättebra.

Tänkte se på "bonde söker fru" som mamma spelat in nu ikväll. hittade dock inte bandet och vill inte väcka henne, får se det imornbitti istället.

En underbar låt, som har några år på nacken men som jag lyssnat sönder dom senaste dagarna är "Gabriellas sång" som Helen Sjöholm sjunger. Hon måste vara Sveriges bästa sångerska. Låten är med i "Så som i himmelen".
Adress på youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=-Hs9ck1aal8

Det är nu som livet är mitt
Jag har fått en stund här på jorden
Och min längtan har fört mig hit
Det jag saknat och det jag fått

Det är ändå vägen jag valt
Min förtröstan långt bortom orden
Som har visat en liten bit
Av den himmel jag aldrig nått

Jag vill känna att jag lever
All den tid jag har
Ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
Veta att jag räcker till

Jag har aldrig glömt vem jag var
Jag har bara låtit det sova
Kanske hade jag inget val
Bara viljan att finnas kvar

Jag vill leva lycklig för att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag
Jag är här och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns
Ska jag hitta där nånstans

Jag vill känna att jag levt mitt liv

För mig betyder den här låten att man kan göra vad man tusan man vill utav sitt liv, om man har fått en plats här på jorden, varför inte leva till fullo?

Ska surfa ett litet tag, sen ska jag nog läsa "Himmel" av Torbjörn Flygt. Lilla Zack ligger och väntar på mig i sängen.







Detta var en så himla cool upplevelse som jag kommer att minnas för resten av livet. Vilken otroligt härlig känsla det var när jag och Elin cyklade över Golden Gate bron i San Francisco. På något sätt var det så stort, en symbol som man sätt hundratals ggr på tv. Att allt var så sjukt vackert bidrog också.

Puss puss

Fick jobbet!

Guud vad allt flyter på för tillfället :) Imorse såg jag att Susi (kvinnan i NZ vars barn jag ska ta hand om) hade skickat mail och sagt att jag hade fått jobbet. Vad skönt det känns! Då blir det att jobba 6 timmar per dag 5 dagar i veckan i två veckor och 3 dagar i veckan dom andra två veckorna i månaden. Nästan 100 timmars arbete lär det bli i månaden men ändå massa ledighet. Det kommer att bli så att jag först åker ut dit på morronen och jobbar i två timmar och sedan kommer jag att åka tillbaka och jobba vid klockan 2-6. Vissa kanske skulle säga att det vore jobbigt att jobba i bara två timmar på morronen, men jag tycker att det ska bli skönt, då tar jag mig upp tidigt på morronen, Dan kommer ju ändå stiga upp vid halv 6 varje morgon för sin dagliga springtur innan jobbet.
Det känns bra också att båda jobbar så att vi inte umgås jämt och ständigt utan har våra egna liv. Han har ju 3 timmar på sig efter sitt jobb att träna och vad han vill göra innan jag kommer hem. Sedan har vi hela helgerna på oss att hitta på massa kul, han är väldigt spontan så det är ett stort plus för mig.
 Känns bra också att det faktiskt är jag själv som skaffat mig det här jobbet genom egna kontakter, trots att det är han som bor där. Hade ju dock aldrig fått jobbet om han inte hade fixat en egen bil till mig, bilen är jag beroende av.

Jag vet att jag kanske inte borde lägga ut bilder här, men jag lägger ut en liten i alla fall på tjejerna jag ska ta hand om i ett par månader framöver och Susi. Ska bli så himla kul att ta hand om tjejer, dom ser ut som små söta damer.





Så att saker och ting flyter på bra för tillfället. Jag har haft två stycken som har hört av sig om soffan, får se om det blir något. Skulle vara skönt att få in några tusen, tror jag ska betala av lite på mina skulder då. Jag undrar hur mkt pengar jag måste ta med mig till NZ. Har ju typ inga boendekostnader. Jag tar med mig några tusen, sedan får jag lön från teatern två ggr när jag är där nere.

Har för övrigt sagt upp mig från teatern nu, tråkigt men jag kanske kommer tillbaka. Det är det att jag antagligen kommer att resa och jobba någonstans i höst igen, när jobbet börjar igen.

Imorn börjar jag jobba på teatern igen, det är genrep inför premiären av musikalen på lördag. Sedan ska jag visst stå och försöka sälja Soda Streamers inne på Elgiganten på lördag, haha, jag ska dema där. Alltid så blir det ändringar. Innan skulle jag vara på ICA Maxi och sälja läppglans och hårfärg, nu blev det inte så utan istället soda streamers. Jaja, det går väl an, bara ett par timmar och det blir ju faktiskt ett par hundralappar, kommer ju inte ha ngt annat för mig på lördag iaf.

Just nu måste pappa och Anna anlänt i Indien, hoppas allt är bra. Jag vill inte oroa mig över de där terroristattackerna, finns ingen mening med det. De kommer hem tidigt på julafton, det är bra för sedan på kvällen ska vi till farmor där massa folk kommer att vara. Lottningen har blivit gjord och jag och tessan ska köpa julklappar till varandra :D

Allt flyter på här som sagt och det gör det fortfarande med honom. Vi hörs alltid av minst en gång om dagen, antingen genom sms, msn eller att han ringer, vilket inte blir så ofta. Vi har sagt till varandra att vi inte kan lova varandra någonting, det är omöjligt att veta hur det kommer att bli när jag kommer dit ner. Vi tänker inte tvinga fram någonting. Men, chanserna är stora att det kommer att bli ngt fint, jag har aldrig klickat med en person på det sättet innan, kärlek vid första ögonkastet... Jag försöker att lära honom lite svenska. Ibland försöker han överraska mig genom att använda ett översättningsprogram från engelska till svenska. Det här skrev han häromdagen:
"du är, så härligt hoppas jag en dag som jag kunde att gifta sig någon som så var härligt som dig".
Det där översättningsprogrammet funkar inte riktigt, men man förstår ju oftast vad han menar :p

Min förkylning är på bättringsvägen faktiskt, känns skönt, kanske att man får sova ett par timmar i sträck inatt då.

Nu ska jag skriva upp en lista med vad jag behöver packa med mig, imorn är det exakt 5 veckor innan jag åker och det lär gå snabbt.
Sedan blir det att ta en varmdusch.

Ha en fin kväll!


Soffa till salu!

Hejsan!

Då var det ännu en grå dag då. Allvarligt talat, vart är solen? Man är verkligen van vid att det ska vara mörkt hela dagarna, it's depressing som jag brukar säga. Men jag är inte så deprimerad iaf, jag skulle varit det ifall jag inte hade fått den killen jag ville ha och åka dit. Jag är nästan helt säker på att jag fortfarande skulle tänka på honom även om han hade fortsatt hans liv med en annan tjej.
 
Har precis lagt ut min skinngrupp på blocket. Priset är 4500 spänn, vilket jag tycker är väldigt billigt för en tresits och två fåtöljer. Känner bara att jag ändå inte kommer att flytta till en lägenhet här hemma än på ett tag och då kan jag lika gärna sälja den.
Om någon är intresserad av att köpa, så hör av er. Some photos I took yesterday: (ställde in den i vinterträdgården och fotona blev inte dom bästa)









 Sen blir den nog snyggare med lite kuddar och så. Har ett glasbord för försäljning också för 250 spänn.

Idag har jag varit väldigt sent, inte fått ett skit gjort... Ajja, ska börja jobba på onsdag igen iaf, känns kul, genrep till musikalen Cabaret :D

Igår fick pappa "prata" med honom också. Han och jag satt framför webcamen medan Dan gjorde det också. "I'm looking forward to drink some swedish vodka with you", han vet redan hur han ska närma sig pappa ;) haha.

Imornbitti flyger pappa och Anna till Indien, det har ju varit lite oroligheter där nere i Bombay, men dom ska till Goa. Man kan ju inte gå runt och vara rädd, det kan ju hända grejer här hemma också.

Ha det gött!


Ha det gött!

Deprimerande

väder det är ute idag... helt dimmigt var man än kollar.

igår var jag hos Hanna panna och kollade på IDOL och svullade. Vi älskar Kevin! Han är ju så grym, presterar alltid och i allt! Jag tyckte att Robin skulle gå vidare, jag har tyckt om Alice innan men att hon blivit sämre.
Ikväll blir det iaf en "mamma-mia" kväll, vi ska äta tacos och kolla på Mamma Mia filmen, jag har inte sett den än (!!), förutom lite klipp på youtube. Men det lär bli en sångkväll iaf!

Vaknade klockan 5 imorse också, fan det är omöjligt att sova med täppt näsa (även fast man använder nässpray). Jag steg i alla fall upp klockan 9 imorse och gick på långpromenad med mamma och hundarna. Kanske inte var det allra smartaste eftersom jag knappt hade ngn röst och nu tror jag att jag blivit ännu mer förkyld..

Fikan med John igår var trevlig, kändes precis som förr! Jag satt och åt hur hans tallrik och jag vet inte vad. John är definitivt en av de människor som jag känner mig mest bekväm med.

Om ett tag ska mamma och jag baka "pepparkakskaka", typ som sockerkaka fast med pepparkakssmak istället, väldigt mkt kaka :p
hmm ska nog föreslå till Hanna att vi ska gå och sola solarium idag, nu är det faktiskt 10 månader sedan sist. Mitt solkort går ut om några dagar, har tre ggr kvar, så åtminstonde ett besök måste göras.

Jaa vad finns det mer att säga. Jo, jag har en ny favoritlåt! Jag lyssnade rätt mkt på Tim McGraw i somras, upptäckte en av han och Faith Hills låt igår, dom är ju ett par sen jättemånga år tillbaka. När man ser på dom så ser man verkligen vilken kemi dom har, dom ser ju jättekära ut!
här är länken: http://www.youtube.com/watch?v=saHyv3rRHsk

ska la kanske köra lite på ab-slidern idag. den står jämt här på golvet ifall jag skulle bli sugen ngn gång...

det känns som att det är eftermiddag, antagligen för att jag var uppe skapligt och tog en lång promenix så jag blev pigg...

ska maila Susi och Beth nu tänkte jag.

puss puss (typ det enda han kan på svenska, låter så gulligt när han säger puss puss som hejdå)



Inne på Miami Inks nya ställe, skulle vara kul att testa att göra en tatto, men inte värt det, tycker inte det är fint på tjejer, men killar får gärna ha det!

Heaven Sent

Nu var det fredag eftermiddag igen då! Om exakt 6 veckor är jag i Auckland och träffar honom! Vi pratade på msn och cam imorse, det vart ett ganska givande samtal. Vi verkar vara på samma nivå, men jag tror att båda inte riktigt fattar hur det har kunnat bli så här från att ha bara umgåtts en natt och pratat. Jag tror i alla fall på ödet. Det är för många småsaker som har gjort att allt det här har gått så smidigt som säger mig att det är meningen att jag ska åka dit. Ifall det nu mot alla odds inte skulle funka mellan oss så skulle jag antagligen stanna där nere, jobba, träffa nytt folk och resa. Men det känns tryggt att jag faktiskt har han där nere som väntar på mig, han har visst talat om för massa om att jag ska komma ner, blir kul att träffa hans mates.

I eftermiddag ska jag skjutsa mamma till Eva där hon ska basta och dricka vin. Sedan ska jag hem till John och fika och lämna lite grejer från vår lägenhet som jag har. Sedan ska jag skjutsa martin till kungsgatan och sedan möta upp Hanna efter hennes jobb. Vi ska se IDOL och mys. Sedan ikväll ska jag skjutsa hem mamma och då passar jag på att sova här. 

When love won't let you, walk away
You can't help who you love
And you find yourself giving it away
When you think you're in love

Jag lyssnar nästan bara på musik som jag lyssnade på i somras. Dvs James Morrison, Rascal Flatts, Keisha Cole, Boyce Avenue, Chris Brown, Tim McGraw etc.



Mailade lite med Beth igår, hon verkade jätteglad av att höra av mig. Tydligen har hon hunnit med lite julklappsshopping, den kvinnan som har så mkt för sig jämt. Hon skulle verkligen behöva lite egen tid. Jag hade en jättebra tid med dom, oavsett ifall det var lite delade åsikter ibland så fick jag lära mig så himla mkt. Jag kommer antagligen alltid ha kontakt med familjen, Nick ska ju komma hit när han är 18 och parta med mig, då är jag 31 ;)

Denna natt var ett helvete. Jag har varit såå sjuk. Fick gå upp halv 3 för att jag hade så himla ont i halsen, helt täppt i näsan och ont i magen + ont i kroppen, typ nacken och ryggen. Efter ett tag halvsomnade jag igen och det blev samma sak klockan 5, så har det hållt på hela natten. Brorsan kom nyss med lite mediciner, halstabletter och en bra nässpray som faktiskt funkar, så inatt ska det definitivt bli att sova!!

Jag har varit väldigt dålig på att ringa till folk, jag vet inte, men jag tycker inte riktigt om att prata i telefon. Men det lär det bli ändring på tills nästa vecka (eller helgen), klart jag vill höra hur ni har det.

Jag vill att veckorna både ska gå fort och sakta. Grejen är den att jag inte bara kan vara överlycklig över att åka dit, jag måste lämna familj och vänner för en ganska lång period. Om jag hade fått ta med mig dom viktigaste personerna så hade jag med största sannolikhet varit överlycklig, men nu är det ju ngt som gör att jag håller mig tillbaka. Men det här har jag varit med om två ggr innan, innan thailand och usa, men jag vet att jag mår prima när jag väl är framme. Det är bara tiden innan och att man vet att man ska lämna och inte ses på ett tag som gör mig nere.  Grejen att man inte vet vad man ska förvänta sig gör det också lite svårt, men det är ju det som är lite av spänningen. Jag känner mig trygg dock eftersom jag vet att han är där  och han är en jättefin person som verkligen kommer att ta hand om mig. Han är mest orolig över att jag kommer att tröttna på honom. Idag när vi pratade sa han att han ville att vi skulle ta det lite lugnt när jag kommer ner, att han tycker om mig för mkt för att förhasta saker och sedan messa upp det. Jag håller med, vi börjar med att lära känna varandra på riktigt :)

Ska plocka upp lite här snart. Har fått lite huvudvärk :S Tror jag kanske tar en varm dusch snart. Ska bli kul att träffa John, det jobbiga är att jag kan bli så sentimental (fråga mig inte varför) och tänker på hur allt var innan. Jag längtar inte tillbaka till att vara tillsammans och bo med honom. Men att ha en sån slags relation som vi hade, då vi 100 % kunde vara oss själva och ändå älska den andra personen, det är vackert. Jag älskar fortfarande John, men inte på det sättet jag vill älska någon som jag är tillsammans med.

Långt blogginlägg, skönt att skriva av sig lite :)
Ha en trevlig fredag!


Hur är det för turister i Sverige?

God förmiddag!

Fick precis ett  överrasknings samtal från Dan, det är ju skitdyrt att ringa så vi pratade bara i några minuter. Jag kan säga det att gud vad hemsk min engelska är, inte alls som när jag var i USA. Men jag tror att det känns konstigt för att inte han har amerikansk dialekt och att jag egentligen har det och så blir det ngt mitt emellan eller ngt. Han påpekade faktiskt att min engelska hade blivit sämre :p måste verkligen försöka träna upp det där, men! det är något som jag tänkt på innan också, hur fan måste det vara för turister som kommer till Sverige? Ingenting står ju på engelska, inga skyltar eller ngt, det måste vara jättesvårt för dom som inte kan svenska att komma hit.
Så inte får man ngn träning direkt att prata engelska. Ehh, jag får prata som en efterbliven, jag lär bli bättre :D Kanske får göra så att jag går runt och pratar engelska med mig själv och hundarna...

Skickade mina referenser för ett litet tag sen till kvinnan i NZ. Hoppas att det blir ngt. Hon väljer mellan mig och en kanadensisk tjej som hon intervjuade igår, tydligen var hon äldre än mig, så den fördelen har hon på sin sida och att hon pratar flytande engelska och att hon faktiskt är där just nu. Men vi får se, jag har fördelen av att ha tagit hand om 4 barn innan.

Va ska man hitta på idag då... jag har blivit sjuk... det gör ont att svälja och så är jag täppt i näsan och så har jag ont i huvudet och magen vartannat. jag kan inte sova med täppt näsa, det är omöjligt för mig, jag vaknar upp varje halvtimma. just nu är det inte lika farligt som det var i New York. Fattar inte att jag kunde gå runt där hela dagarna proppat med folk. Flyget hem var hemskt, fick en sjuk jäkla huvudvärk, tacka för tanten som satt bredvid mig som hade tabletter.

ska käka lite lunch snart, sedan blir det väl att laga middag framåt eftermiddagen. ska nog börja läsa Torbjörns Flyght nya bok "Himmel" idag. Se om det är ngt att ha!

Jag skulle behöva lite massage, har ont i nacken och armbågen sedan igår då jag så graciöst ramlade i skogen...



så här ser jag ur när jag är sjuk, iaf känner jag mig så. det här är ngn av de sista dagarna i NY vid Rockefeller Center. Den här dagen var jag förbannad och besviken på han också! Karlsvin tänkte jag och Elin då :p

Lite mysigt med julsånger

Sitter och lyssnar på Lugna Favoriter, det är radiokanalen som jag utan tvekan lyssnar mest på. Nu kör dom massa jullåtar, det är ju lite mysigt.

Har köpt biljetten från Arlanda till Heathrow nu, kommer vara framme i London 16.45 och flyget till NZ går 21.05 så jag tycker att jag har rätt bra marginaler ändå.

Imorse tog jag och hundarna en långpromenad i skogen, tänkte att vi skulle vara lite spontana så vi började gå på en stig jag aldrig varit på innan. Vi gick och gick sedan kom vi ut på en större stig som gick ner till gärdet, trodde jag! Vart fasen är vi tänkte jag. Men vi hade visst gått längre än förväntat så långt där borta såg jag kyrkan och kunde orientera oss hemåt.
När jag gick där i skogen så kände jag mig lite som en friluftsmänniska och att det kunde vara bra träning tills jag kommer fram till NZ. När jag  just känner mig stolt över mig själv halkar jag på en stor sten och ramlar ner i geggan, blir lerig på hela ena byxbenet. Ställde mig upp och klagade på att jag fick skitont i armbågen. Kommer att få ett stort blåmärke nu... haha jag kan tänka mig hur jag kommer att se ut när jag ska lära mig att åka skidor där nere... han skrev det senast igår, att han såg så fram emot att få spendera lite vinter med mig med skidåkning hela dagen och sedan mys hela kvällen framför brasan. Haha, jaa jag kan ju tänka mig hur det blir i verkligheten. Jag lär bli skittjurig för att jag inte ens kommer upp i liften med skidor på, sedan kommer jag att ramla hela tiden och känna mig helt värdelös tills jag kommer att bli tjutfärdig och sen tjurig. Haha, men inte ska man spräcka en romantisk föreställning...

Snart ska jag göra lite hushållssysslor tänkte jag. Hänga upp tvätten, städa lite i mitt rum och sen ner och skala potatis.

Ikväll ska jag till pappa och sova där. Det är skönt, han är åtminstonde uppe längre än till 9 på kvällarna. Vi ska väl kolla på film antar jag och softa. Pappa har alltid massa läsk och gott hemma, yummie. Det kan vara bra emellanåt ;)

har förresten pratat med en kvinna nere i Wanaka som har 4 döttrar som behöver ngn som jobbar deltid, vi har mailat lite och det verkar intressant. hon har två tvillingar till i magen! men jag ska ju "bara" ta hand om de 4 döttrarna. Lönen verkar rätt bra också, jag visste redan innan att NZ löner är lägre än i Sverige, men dom betalar inte lika mkt skatt och så verkar det vara billigare där nere att leva.
Som tur är kommer jag inte ha mkt utgifter där nere, vårt "hus" kommer att kosta 250 spänn var i månaden och sen är det ju mat och bensin. de flesta aktiviteter är ju gratis. Måste verkligen betala tillbaka på min skuld känner jag.

nu ska jag börja med någonting, men först skicka e-biljetterna till mamma så att hon kan skriva ut dom på jobbet :)
ha en fin dag!


Hemmafrun

Precis dammsugat nedervåningen och städat Zolas bur. Nu när jag är arbetslös känner jag att jag måste aktivera mig lite här hemma. Därför blir det oftast ngn slags städning varje dag och matlagning.

Nästa vecka börjar jag jobba på teatern igen. På tal om det måste jag ringa till dom och säga att jag ska säga upp mig pga att jag åker i mitten av januari. Bästa jobbet jag haft, men allt handlar ju om prioriteter, även fast det är ett väldigt bra jobb så är det så mycket mer värt att jag får uppleva ngt helt annat i mitt liv.

Idag har jag mailat en familj nere i Wanaka som Meagan tipsade mig om. Dom letade efter ngn som kunde sitta barnvakt halvtid. Så vi får se om det blir ngt med det. Kan tänka mig att betalningen inte är den bästa. Och om jobbet skulle bli aktuellt för mig så vet jag inte om jag kan tacka ja, jag behöver ju typ jobba heltid. Men det är sånt som löser sig :)

Om inte jag hade NZ att se fram emot så hade jag absolut hittat ngt annat att göra vid det här laget. Jag hade antagligen åkt till Barcelona i februari med Pamela, skulle varit skitkul, men det får bli en annan gång.
Jag skulle helt enkelt inte klara att gå runt så här om jag inte hade ngt att se fram emot, för mig är det jätteviktigt att alltid ha nya grejer på G hela tiden. Det är skönt att ha träffat en kille som känner samma sak. Som han uttryckte sig förra veckan "jag ser livet som ett race där jag tävlar mot tiden, hela tiden vill jag bocka av saker som jag vill göra i livet". Det känns så skönt med ngn som har massa grejer han vill göra och han ger sig inte förrän han fått dom gjorda, att han alltid försöker att eftersträva att leva sin dröm.   

Så, nu ska jag ta en promenad med hundarna. Det är helt sjukt, redan svart ute typ... Jag ser fram emot tills jag sitter vid lägerelden och myser en skön sommarkväll :)



puss på mina favoriter

1:a december

God morgon!

Varit uppe sedan kvar i 8, ställer alltid klockan då nu förtiden. Har än så länge inte gjort ngt än att äta frukost och läst lite mail. Idag fick jag ett au-pair jobberbjudande i Frankrike, utanför Geneve i Switzerland (vet inte hur man stavar det på svenska). Det var visst en svensk familj. Men nepp, nu har ju jag mina planer redan bestämda. Men det är ändå rätt skoj med familjer från hela världen som mailar och säger att de är intresserade.

Efter NZ vistelsen är jag förmodligen hemma i sommar och jobbar (måste verkligen ha ett sommarjobb). Sedan är jag lite sugen på att åka iväg i höst igen, kanske sydafrika eller ngt. Ifs så vill jag se mer av Europa, det är nästan pinsamt hur lite jag har sett där, trots att det är så nära och billigt att flyga. 

just nu pratar jag med han :D hatar att sitta i webcam.... fy fy fy....

men i alla fall. de senaste dagarna har varit ganska lugna..

i fredags var det idol kväll med hanna och sofie, dom hade köpt mackor och grejer så det blev mys.
I lördags blev det ikea med hanna, anna och sandra. de andra brudarna shoppade loss men inte jag!! det ända jag kunde unna mig var korv! haha

opps, nu blev han offline.. krångel med datan antagligen..

ska vänta i 5 minuter till, sedan ska jag ut med mina favvopojkar :)

RSS 2.0