Bowling, partaj imorn <:0)

Tjaaaaaaaaaaaaaa

Idag jobbade jag som sagt. det var fanrätt skönt att vara där, vi lagade typ klädhängare, sånna man hänger tvätt på. Vi var tre från Prima. Det varså skönt eftersom man kunde snacka med varandra hela tiden, det kan man ju inte göra på stadiumlagret. På något sätt kom vi in på alla de här kändisarna, som typ Lindsay Lohan, Hilary Duff och så vidare och kom på att dom typ är lika gamla som oss, och tänk hur jäkla långt dom kommit i den här åldern! Där stod vi liksom, tre ungdomar från bemanningsföretag, inne i ett deprimerande lager och lagade lite tvätthängare som de sedan ska skicka ner till Tyskland. Mohaha, men men, man lär sig i alla fall att vara nöjd med det man har. Här hemma i Sverige känns det bra bara man har något jobb överhuvudtaget. Jag ska tillbkaa dit på måndag, men på tisdagen har jag ju halkan. Imorn har jag körlektion igen :/

Ikväll blire bowling. John kommer och hämtar mig vid typ halv 9. Blir väl Hugo antar jag. Men jag får se om jag är med, jag kan bli på så himla dåligt humör av att spela bowling när det går dåligt. Annars tar jag en cider eller ngt och bara umgås.

Imorn blire partyyy, som jag även skrev igår ;) Ska till systemet imron och köpa lite cider imorn. Pamela skulle bjuda på ngn god aprikossprit tror jag det var, så jag köper med mig lite goda cider och sånt. Ska bli kul. Fast mina kläder jag ska ha känns inte så  bra. Förmodligen svarta shorts, typ silverlinne och silverskor, annars får vi se imorn ;)

Ska väl platta håret lite nu, måste klippa mig som fan. Hanna kanske ska slinga mitt hår imorn :)

Ju mer jag lyssnar på Justin och Nelly, desto mer tycker jag om dom. Nu tycker jag "Say it right" är asbra, den blir bara bättre och bättre.

hihi, puss


Gladisch :D

Koko, känner mig lite glad nu.

Tror det beror på att jag inte behövde jobba imorn kväll. Jag ska jobba imorn 7-4 på green cargo och laga trasiga klädhängare eller något sa chefen på prima :S haha, får se hur det är. inte speciellt kreativ, men jag måste jobba lite, har ju bara jobbat i måndas.

igår mailade jag en au pair firma. fick svar idag, ett jättelångt mail, jag är riktigt sugen på USA :D hanna kanske ska med också, annars kanske vi reser lite ;)

jag och pamela tränade både i tisdags och idag igen. idag var vi på muskelaerobic, lätt det jobbigaste passet hittils. Det var blandning på typ dans och jobba med vikter och så, skitjobbigt! jag kan fan knappt göra en enda armhävning, pinsamt! idag på dan gick jag och pamela på stan ett rätt bra tag. jag köpte, solglasögon (vilk jag säkert aldrig kommer använda, tycker det ser så självsäkert ut att bära solglasögon :S), ett partylinne, en jacka, puder, diadem och slingfärg. plus läppglans. jag tappar jämt bort mina, det är sjukt :S i måndas gick ponken och jag på stan, då köpte jag lite annat skit. john är en mes, istället för han tatuerings-present så vill ehan ha kläder. han som tjatat om tatuering så länge, det kommer säkert aldrig bli av :p

jag ser fram emot på lööördag. hihi, då blire partaaaj :D

jag övningskörde med trafikskolan både igår och idag i stadstrafik. igår gick det piissssdåligt, men idag lite bättre. jag måste köra myckeeeet mer!

är hungrig nu så måste äta lite. jag måste upp halv 6 imorn, fy fan :( men resterande helgen ska bli så skön :D

pussilino

(snart är yang hemma :D)

Kommit igång med träningen ;)

Heeej.

I torsdags blev det träning sen, step 2. Jag tycker det gick rätt bra, pamela och jag hängde med hyfsat i alla fall i stegen och så :p det var rätt ansträngande så det var ju bra, hade lite träningsvärk i vaderna dagen efter, så då måste det ha tagit lite i alla fall. Idag tränade vi också, afrodans. Afrodansen är nog inget för mig, det kändes inte som att  det tog så mycket, det var mest flummt :p på tisdag har vi bestämt lite halvt att köra aerobics moves eller vad det hette, då kanske någon mer vill hänka på? :)

i helgen har det blivit rätt så mycket grillning.
i fredags var vi hemma hos Nicole och grilla och tog det lugnt. igår var det lite grillfest hos hoffe. vi grillade lite på hans gård och körde lite kubb och så där, sen gick vi upp till han och tog några cider. det var nära att det blev utgång, men så här efter känns det skönt att det inte blev så, var ju tvungen att gå upp 8.30 för träningen. nu på eftermiddagen vila jag middag typ två timmar, men det är inte det lättaste när telefonen ringer stup i kvarten + att hundarna kom hem efter ett tag och skulle upp och hälsa några ggr :p snacka om att det känns tomt i huset utan mina pojkar, det är helt hemskt! ni som har hund hemma fattar nog vad jag talar om, man vänjer sig vid att dom finns där och ifall dom är bortresta med mamma eller ngt så känns det jätteensamt. + så är jag i behov av att dampa loss med någon, så det blir ju oftast zack :p

imorn ska jag jobba igen, kvällspass, perfekt känner jag. det är bara tre veckor typ kvar nu till uppkörningen! haha, herregud jag måste köra bil säger jag bara! Just nu så kan jag ju inte ens :p

snart kommer min John hit, då blir nog hundarna glada.

så där, en halvtimma efter. john kom hit så vi åkte till sörping och köpte lite svullsaker.

ska äta lite nu och mysa.

pussis

Inte allt för mycket har hänt

Hejsan Hejsan!

I måndas åkte jag och John till vingåker. Där hittade vi ingenting så det slutade med att jag köpte ett par mjukisbyxor som var alldeles för stora och john köpte skor och lite skit. Jag har kommit fram till det, jag är nog ingen mjukisbyxor-tjej. Jag tror jag inte kom en enda dag till skolan med mjukisbyxor och jag har heller aldrig gått på stan med dom. Fast det första jag gör när jag kommer hem är att sätta på mig ett par softa byxor. Jag är lite larvig så där, jag tycker till exempel att det är jättejobbigt att åka hem me de där arbetskläderna när jag måste åka buss hem. Jag känner mig helt obekväm och det känns som att alla kollar. Nu har jag gått från att vara krog-tjej till lager-tjej på arbetet, vad ska komma härnäst? En res-tjej skulle inte sitta fel ;) Tänk vilket perfekt jobb att jobba för t.ex. När och Fjärran, resa, samtidigt som man får hålla på med tv.
 
Igår  och idag har jag jobbat dag på stadiumlagret, 7-16. Det är inte direkt att jag är van att gå upp vid 05.30, så det tar ju emot lite grann. Idag gick det dock bra eftersom jag lyckades somna 10.30 igår, det var länge sen. Imorn är jag ledig i alla fall, sköönt, fast ska jobba på fredag dagspasset igen.

Imorn ska jag och Pamela träna!!!! Jag har inte tränat på 3 månader, så man undrar vad fasiken jag gjort som inte tagit tag i det. Jag vill fan va hyfsat nöjd till midsommar. Jag tror att ifall man själv känner sig nöjd så blir man mycket finare inför andra också. Självförtroende är nog ganska sexigt.  Fast det är klart, för mkt av det är aldrig attraktivt. Klockan kvart i 11 ska vi ses utanför Hälsostudion, sen börjar passet 11, på schemat står det step 2. Haha, hur lär det gå, jag kan tänka mig hur step 2 är, när säkert step 1 är alldeles för mycket för min stackars kondition!

Jahopp. Ska packa lite nu. John skulle sluta tidigare idag och sen komma och hämta mig. Jag är såå trött. Kunde inte hålla mig från att sova middag en halvtimma för ett tag sen.

Nu är mina älsklingpojkar i fjällen med Tobbe. De åkte imorse och kommer inte hem förrän på söndag :(

pussssss

Bio, kalas och jobb

Heeeej.

I fredags blev det till slut bio, vi såg på blades of glory tror jag den hette. Filmen var rätt rolig faktiskt, men Will Farells Old School är mkt bättre, den filmen är ju såå rolig. Jag var på bio med john, sebbe och stavis.

nu har sebbe och stavis varit duktiga och bokat Gotlandmidsommar! De två senaste åren har vi åkt till Öland, men det här året ville vi se ngt annat. Dom bokade två stugor, alltså tio pers kan hänga med, ifall man inte fort bokar en till stuga om det finns. det vart jäkligt billigt i alla fall, 600 typ var per person med båten över och boende tre nätter. det är ju inga superbra stugor, men de duger, de hade blivit renoverade förra året, så rätt fräscha ska de väl vara. jag ser jättemkt fram emot, bland annat för att Pamela ska hänga med :D Party Party :D

På lördag morgon var jag och Pamela på stan, jag var tvungen att köpa presenter till mamma som fyller  42 år på tisdag men vi firade henne igår. presenterna fick bli en tunika på gina och tre par skor på skopunkten. båda grejerna skulle hon ha på sig igår när hon skulle på återförening med klassen från nian! så jäkla kul. Jag ringde mamma igår typ vid 10, fast hon svara inte, hon ringde upp sen vid typ 12, haha dom verkade ha det roligt de gamla tanterna :D nästa år är det 5 år sedan jag gick ut ur nian, vad fasen har jag gjort med åren egentligen!? jag måste iväg ifrån norrköping känner jag. jag är sugen på usa, vi får se. men jag tycker i alla fall att vi ska ha klassträff med 5 års jubileum nästa år, det skulle vara skoj :D

häromdagen tänkte jag på när Yang och jag "fikade" på Kockens i sörping. Jag tror att det var en lördag i november när han gick i nian och jag i ettan. Det var inget annat fik som var öppet så vi fick nöja oss med Kocken. Där satt vi någon timma och sedan kom vi överens om att vi år 2008 när vi var så gamla som 20 år (!) skulle träffas på Kockens igen, i november. Jadu Yang, det är inte länge kvar nu! Snart har det gått 5 år, sjukt. På tal om Yang så kommer han hem snart, i juni tror jag det blev. Wihi, då har jag en fikakompis igen!

Igår blev det jobb på Cromwell. Det var rätt mkt folk, men inte så proppat som det brukar vara på lördagar. Jag fick stå ensam i  baren vid dansgolvet, det gick bra. Antagligen sista gången jag jobbar där nu på ett tag, jag har sagt att jag kan ställa upp någon gång då och då, typ som studentveckan, men inte andra helger. Hoppas han förstår det nu.

Nu sitter jag hos John. Han är iväg och ska spela match i kvarsebo, matchen börjar fem så han kommer väl inte tillbaks förrän ikväll. Vi har varit uppe och köpt en bingolott till mig som jag ska spela, det var länge sen :D Jag kommer ihåg när jag var liten och bodde granne med hanna (i det huset vi fortfarande bor i) då mamma och pappa och vi barn brukade gå ner till dom och spela bingolotto på lördagarna, och efter det var det fångarna på fortet, vilka tider det :p i förmiddags var vi i stan och gjorde några ärenden sedan var vi i maxihuset och kolla lite.

inatt ska jag inte jobba natt, skönt, har ju bara varit ledig i fredags. Får se ifall det blir något jobb imorn. Vi funderar på att åka till Vingåker imorgon förmiddag och sedan har jag körskola. Jag har inte kört hemma på eviiiigheter, pappa har inte haft tid eftersom han bygger massa på verandan och pooldäcket hemma. Mamma och dom håller också på och renoverar nu, både köket och badrummet, så i sommar lär det bli lite kaos hemma kan jag tänka mig. Såg vårt nya badkar, guud, där i ska jag ligga varje ledig kväll, finns det något bättre än ett låångt, varmt bad med en bra tidning i handen? John och dom håller på och renoverar köket här hemma också, det blir väl lite pizza framöver :p

Jag drömde en konstig dröm inatt, typ att jag hade fest hemma hos mamma, fast att det var vardag coch hon och tobbe var hemma och inte visste ngt. Sen stod vi helt plötsligt högt upp på ngn ramp eller vad det var och skulle dyka ner i vattnet nedanför och jag vände mig om och spydde coh skit :S hahhaa, det är så roligt när drömmar bara ändrar riktning bara så där! Jag tror det där med rampen kom ifrån mitt undermedvetna när jag hoppade bungyjump. Uschalinge, jag får nästan rysningar och pirrig mage av att tänka på hur det kändes när jag stod där uppe och skulle dyka 50 meter ner! men en skön kick fick man! förresten måste jag scanna in dom där bungyfotonen snart, då ska jag lägga in några här :p (tills dess får jag nöja mig med några från digitalkameran)

så där, nu är yrandet slut.
ha det bra!




Väldiigt stolta alla 4 :p

Jobb

Hallo där.
Nu har jag jobbat två nätter på stadiumlagret, och inatt blir det ännu en! igår blev det inte mer än 4 timmars sömn, men jag tycker natten gick bra i alla fall. idag har jag sovit mer, kände att jag behövde det. men FAN, vad irriterande det är när folk ringer stup i kvarten, det känns speciellt skönt när man precis lyckats somna :p som tur är har det varit dåligt väder de här två dagarna så jag har inte fått så mkt ångest över att jag varit tvungen att vara inne och sova. igår blev det lite intriger på stadiumlagret emellan primaarbetarna, haha. det är rätt jobbigt med människor som tror att dom är boss fast dom har precis samma anställning som resten av arbetarna. 

jag kom på det för ett litet tag sen, jag har körlektion imorn klockan 10.20 och jag slutar på stadiumlagret vid 7 :S i värsta fall ska jag till martin och vila en timma och sen ner igen. jag ringde körskolan för en timme sen och de hade inte öppet, ska ringa dom imorn när dom öppnar och se om det är okej att avboka, annars får jag helt enkelt sitta där helt DÖD i bilen.  

vad händisch i helgen då, det får vi se. kankse ska till sofie och grilla imorn, samtidigt som jag har lite dåligt samvete över att vi inte firat johns födelsedag, så jag kanske bjuder han på bio imorn istället, vi får se helt enkelt.

nu har jag väl ingenting mer att tillägga, är lite trött.. förresten, måste bara beklaga mig lite över mina jobbarskor. jag va ju inne och hämtade extrakläder i tisdags för att mina är hos john. och jag hittade inga skor mindre än storlek 40, okej, storlek 40 funkar väl ifall det är vanligt storlek, men dom här ser fan ut som 45:er eller 46:er! jag går runt där och trampar i mina båtar, det är knappt att jag vågar gå och hämta frukt på rasten i lunchrummet. så där då :)

pussiis

Min älsklings födelsedag!

Idag fyller John år, 22 år blir lillskiten :) Jag är en hemsk flickvän som inte varit speciellt kreativ när det gäller presenterna. Har inte hunnit gå på stan och köpt några, men det är inte lätt heller när han inte önskar sig något konkret. Presenterna fick bli ett presentkort på tatuering, 500 kr på valfri tatueringsstudio, pappa rekommenderade house of pain men jag tyckte det var lika bra att han själv fick bestämma studio. Och 400 i presentkort när vi åker till vingåker, på jeans eller han vill ha eller ifall han hittar ngt på stan. sen får vi se om jag hittar ngt nästa gång jag är på stan :)

igår jobbade jag kvällspasset på stadiumlagret. morgonen idag började med på att jag ställde klockan på kvart i tio för att göra frukost på sängen till john, inte så glamourös frukost kanske, men ändå mysigt att äta i sängen :)sen åkte vi in till stan för att johns mamma skulle bjuda oss på lunch. det fick bli fläskfile och potatisgratäng, det var gott. efter det åkte vi och kolla på en lägenhet i haga, men det var inget för mig kan jag säga. ifall jag skulle bo i den där skulle jag få klaustrofobi (stavas det så?) och drabbas av depression :P haha jag vet att man inte kan ha för höga krav på en lägenhet som är bllig jämfört med andra, men ändååå..

inatt ska jag jobba på stadium lagret, men sofie :D wie :D
nu måste jag in till prima, mamma ska skjutsa mig snart så jag är skitstressad. det blir inte bättre av att zack sitter här och hoppar upp i knät stup i kvarten och vill pussas. ska packa liten nu.

pussis och hej


25 månader (sofie påminde mig)

Igår blev det jobb på stadiumlagret som sagt. fast slutade lite innan eftersom det var helt dött, så det var skönt. blev i alla fall några timmars lön. john kom och hämtade mig så jag kom dit smidigt. fy fan för att hålla på och ta buss hit och dit. patrik på prima ringde för ett tag sen och fråga ifall jag ville jobba på måndag kvällspass också, tänk ifall jag får jobba hela veckan då :S ska ju jobba på cromwell åtminstonde lördag nästa vecka. aja, det löser sig alltid.

pratade nyss med sofie, hon påminde mig om att det var den fjärde idag, alltså både hennes och min månadsdag men our boys. jag glömmer jämt bort våra månadsdagar, men det är väl inget speciellt i för sig. tänkte nog åka till john sen. det är verkligen eviigheter sedan som jag åkte dit på en fredag. måste varit innan jag åkte till thailand. jag har ju inte varit ledig en fredag på sex veckor.

idag har jag varit på körskolan och kört lite till. det var min femte lektion idag (förutom dom två på helens, men de gav mig inget). Idag fick jag köra på lite andra ställen än tidigare. körde lite vid smedby och hageby och så. sen körde jag lite stadskörning vilket jag aldrig gjort innan! men det gick rätt bra. jag tycker om att köra i tättbebyggt område eftersom det är 50 som max då, jag hatar att köra i höga hastigheter och så på landsväg :p

på tisdag fyller john år. får gå och köpa lite presenter på måndag eller ngt. på tisdag tänkte vi också kolla på en lägenhet haga. de är väldigt bra utgångspris, sen får man väl se ifall det stiger massa. vi har kommit fram till enbra grej nu i alla fall, ifall vi skulle flytta ihop tillsammans så får john köpa lägenheten och jag betalar bara min månadsdel, det tjänar jag bra på ;)

det blev inte att hänga på pamela till kalmar, vi snackadeom att åka dit tillsammans om kanske en månad istället då jag ska vara  ledig på helgerna :p vi har även bestämt att vi ska börja med träning också. men fan, det kom jag på nu, tänk ifall jag jobbar massa, kommer ju aldrig orka:S det får lösa sig på ngt sätt det där. men pamela verkar vara jättemotiverad att träna i alla fall, och jag är också det, så nu jäklar;) diana och ni andra hänger säkert också på? ;)

hopp.. har inget mer att skriva, mitt liv är lite trist :P de senaste dagarna har jag varit lite deppad för just nu har jag inget mål att sträva efter känns det som på grund av att jag helt enkelt inte vet vad jag vill! och även om man sätter upp mål som t.ex; flytta hemifrån, resa, bli klar med sin utbildning, starta familj och bla bla så kommer det bara att sluta med att man kommer vara 60 år och sitter i sin lilla lägenhet. bläää, får inte tänka så :p måste motivera mig till ngt snart, men vad? jag tror jag tänker lite för mkt och tar saker på för stort allvar, det bästa kanske är att ta saker som de kommer? fast spåmannen sa att jag verkligen skulle ta tag i mitt liv NU, och att "mina andar" upprepade studier studier och studier. haha, hmm. låter sjukt, men han hade rätt på rätt många delar. han pratade till exempel mycket om pappa, att han hade säsongsjobb och att han skulle sluta äta massa fet mat även om han inte var fet eftersom han skulle få högt kolesterolvärde och att ett nytt jobberbjudande skullekomma och bla bla. och allt det stämde, pappa jobbade med att lägga sten, förnågra veckor sedan fick han möjlighet till ett nytt jobb vilket han började. det är massa av pappas släkt som dött av blodrelaterade sjukdomar. och massa sånt. aja, det var flumm, men ibland tänker jag påt och det är lite läskigt faktiskt! det var lite läskigt när han till exempel beskrev de andar jag hade runt omkring mig som vakade över mig och så. och så sa han att det var en ung kille som haft någon slags relation till mig men att jag kanske inte visste vem det var. han var bara några år äldre än mig och dog för några år sedan. han beskrev att han tyå stod bakom mig och hoppade upp och ner (typ som en basketspelare). men jag vet inte vem det är, men han var tydligen inte min ande utan ville bara ha uppmärksamhet. i alla fall, det var ett jäkligt intressant möte, och även ifall många tycker att det bara är strunt så var mkt av det han sa sant, det har jag märkt efter att ha kommit hem och pratat med farmor och så. aja, det här blev flumt! :D

ska ner och hjälpa mamma med maten nu, vi ska grilla, sen ska väl jag fixa mig lite smått och åka till john.

puss


Valborg

Gud vad tiden går fort, imorn är det helg redan! Beror väl i och för sig på att det var valborgsmässoafton i måndas.

På valborg var vi först hemma hos John och grillade och sen förfesta. Martin hade tagit med sin singstar men nu när jag tänker efter så fick inte vi tjejer sjunga en enda gång! Sen när det var vår tur att få sjunga lite så satte de igång ngn musiktävling med massa frågor och sånt. Mitt lag, hanna, sara, jag och sebbe var faktiskt bäst, men vi ropade ut svaren istället för att skriva, så vi blev diskade :/

Efter förfesten så drog jag, hanna, sara, sofia, sebbe, stavis och john in till stan, de andra sju struntade i att gå ut! tråkmånsar! fast johnny och sara skulle köra i det där mc tåget så det var väl lite förståeligt i alla fall. när vi kom in så drog vi en liten stund till cromwell och tog en drink. där träffade vi min brorsa och mina kusiner johan och micke. haha martin var ju inte lite full, och jävligt jobbig! :p efter cromwell drog vi ner till palace, vi hade micke med oss så där blev det gratis inträde och så igen. på palace var det rätt mkt folk, först var jag lite tveksam till att gå dit, men de andra tjata om att det skulle vara 4 dansgolv öppna och bla bla :p när vi kom dit var bara ett golv öppet, och så usel musik djn spela! gick och sa till han två ggr att hankanske borde variera musiken lite. det var sån musik där det bara var typ dunka dunka, sånna låtar som i alla fall inte jag känner igen. så det var ju et stort -. blev knappt ngn dans där heller då :S

efter palace drog vi hem till sebbe och stavis och sov där. john och jag orkade inte betala taxi ända till krokek :p jag kan ju säga att jag inte sov speciellt bra den natten. fy faan vad sebbe snarkar högt! det visste jag i för sig redan sen i somras på öland, men shit. och så vaknar han till lite, men så somnar han igen på typ 2 sekunder och börjar snarka igen. tydligen skulle han operera bort det där nästa vecka så det assar sig bra ifall det blir midsommar på öland eller så igen ;)

jag tog lite kort på förfesten faktiskt! fast hittar inte usb sladden så kan inte lägga in några bilder, får sno några från hannis :p

i tisdas var jag så jäkla trött efter natten hemma hos sebbe att jag sov flera timmars middag. så skönt det var! sen igår så var jag och john hemma hos martin på getå. martin och john mecka med bilarna medan jag låg på martins brygga och sola lite och läste den nya boken nattvakten. sen var jag på körskolan och det gick inte bra igår, fick motorstopp typ två ggr i trafiken.

idag ska jag jobba på stadiulagret. börjar 16 och slutar 23. så snart ska jag ut och sola lite :) måste ringa jonna snart också och se ifall jag kan få ledigt i helgen. jag vill ju hänga med pamela till kalmar, men får se hur det blir.

pussis



RSS 2.0