29 mars

Tjenna!

Idag har jag haft sovmorgon, gick upp klockan 10, riktigt skönt :) även på helgerna ställer jag klockan på 08.30, men idag kände jag att jag inte pallade att stiga upp. hade tänkt hänga med john, emil och edda på stan men det blev så stressigt nu också.
nästa vecka måste jag på stan och hitta en liten sexig outfit, för antagligen ska jag med hanna till hennes morbrors "sexparty", haha det låter så illa när man säger så, men det handlar alltså om att alla klär ut sig till ngt sexigt. jag såg på partaj härom veckan att de hade ngn sjuksköterskedräkt, haha den får man väl kanske testa :p enligt hanna behöver man definitivt inte vara blyg, jag har sett några bilder från förra årets fest och jaa.. dom är ganska vågade :p men det är ju skitkul ju, roligt att träffa lite nytt, äldre folk, vem orkar gå till otten och till och med palace nuförtiden? (även fast jag knappt kommer in på ställena)


i eftermiddag blir det jobb på teatern, tredje kvällen i rad.
igår var john, emil, petta och tone på teatern. jag hade förvarnat dom innan om att föreställningen faktiskt inte är så bra, men det struntade dom i. igår i pausen när jag frågade vad dom tyckte så garvade dom bara, sedan hade tydligen john och emil sovit sista akten.
själv är jag inte förtjust i föreställningen, men som alla andra så blir den bättre när man kollat på den några gånger. mina favoritscener är när Julia står på balkongen och sedan när dom står på stegen, det är gulligt :) resten kan dom typ klippa bort :p
efter teatern gick vi och tog en snabb fika på fräcka, 20 minuter hann vi innan dom stängde.

ikväll efter jobbet blir det lite party hemma hos stavis, eller förferre alltså. jag är ju inte hemma förrän 10 från jobbet, så det blir ju lite stressigt, men det blir nog skoj. jag har aldrig varit i stavis nya lägenhet än.
vi får se vart det bär av sen, men jag röstar till ngt lite mer softare ställe, studentstället eller ngt annat.

nu ska jag försöka plugga lite affärsrätt och käka frulle.

ha en bra kväll!

Shalala

Idag skippade jag linkan, har lite grejer att fixa här hemma. måste bland annat fixa ännu ett nytt bank id för att kunna lägga in på min nya data, sen måste jag ringa ner till teaterns biljettkassa, eftersom jag ska fixa in petta, tone, john och emil, sen har jag lite mer samtal att fixa. så är dagen upplagd dåå. sen ikväll blir det jobb och efter det kanske man skulle kunna spela spel eller ngt, det visar sig sen.

nu har min au-pair kontaktperson hört av sig till några av mina referenser iaf, hon hade tydligen varit imponerad över min ansökan och sa att familjerna antagligen skulle slåss om mig. hahaha, jag som var rätt missnöjd med ansökan, men hoppas hon har rätt, att man har lite valmöjligheter. det är ju liksom inte så lång tid kvar tills att jag eventuellt åker, så det vore ju bra ifall man fick kontakt med ngn snart.

inatt har john jobbat natt, han klev precis ut i vardagsrummet och pratade i sömnen stackarn :p jag vet själv hur det är att jobba natt, jag gjorde det massa i somras. i början var det rätt skönt att jobba natt, men efter några dagar och veckor blir man rätt pajj :p det är ju bra att han har lite extrajobb medan han pluggar iaf.

jag har gjort upp lite mål för mig själv som ska vara gjorda innan dom närmsta fem åren, alltså innan jag är 25:

[ ] Varit i alla kontinenter en längre tid
[ ] Jobba som volontär, förhoppningsvis med både barn och djur
[ ] Ha en bra utbildning
[ ] Få bättre självförtroende och bli helt självständig
[ ] Hoppa fallskärm och andra knäppa saker

jag har mer mål än så, men det här är dom största, haha självklart att hoppa fallskärm :p det är la bara att börja peta av råå.

nu borde jag fixa till mig lite om jag ska ta mig ner mot staden

ha det gött!

Uppe med tuppen

idag kom hundarna hit vid kvart över 6 på morgonen, det var meningen att jag skulle åka ut till mamma egentligen men john har inga vinterdäck på bilen så det vore ju inte så bra. Jämt när dom kommer hit så tidigt så går jag och lägger mig på soffan och försöker somna om, men dom vägrar ju såklart. och jag vet itne vad det är, men zack ska verkligen ligga precis vid eller på mitt ansikte vilket blir lite påfrestande efter ett tag :p nu kände jag att jag var tvungen att stiga upp iaf.
det skulle varit skönt med lite sovmorgon efter dom här stressiga veckorna som varit. i tisdags skickade vi tillslut in Intertrade, men det blev inte alls bra och igår hade jag tenta. jag hade trott att tentan skulle gå åt helvete eftersom jag inte hunnit plugga på den, men det gick sämre än så, det säger ju rätt mkt :p

nästa vecka har jag tenta i affärsrätt, den kursen är nog alltid bra att ha så jag ska försöka börja plugga lite på den idag. ingen dag här ledig inte. jag ska jobba ikväll, imorn och på lördag också. för imorn ska jag jobba extra, jag kan aldrig säga ifrån när någon frågar :S

imorse åkte pappa och dom till Indien, farmor och Ingemar ska med den här gången. Haha, farmor har haft resfeber i en månad typ och trackat pappa om vad hon ska ha på sig där nere och grejer. Hon har aldrig varit så långt iväg förut så hon tycker nog att det är spännande.

Nu har det btw blivit lite strul med johns resa till Asien som har planerats ett ganska bra tag. Dom har köpt biljetter och allting. Folk får väl fan ta hänsyn till andra, det är ju inte bara en själv det påverkar.
det värsta som finns är tofflar! folk som är tillsammans med ngn och skiter fullständigt i sina vänner, sedan när sin lilla partner är borta några dar, då kan man hitta på saker.
jag tror att det är jäkligt skadligt att vara i ett sånt förhållande där man bara måste vara med varandra hela tiden och att man inte låter den andra göra någonting, det hade definitivt inte jag klarat av. jag tror att man tappar bort sig själv helt efter ett tag och hur kommer det sluta sen? Jo, man kommer inte ha några vänner kvar, men rätt åt personen, så blir det när man tofflar och inte har en egen vilja :)

nu ska jag nog städa lite snabbt sen blir det frullisch. det är ju skitfint väder ute så det kommer nog bli långa promenader sen med pojkarna :D

image167

En hel jävla dag

nyss åkte sam hem, vi har suttit med externredovisningen hela dagen som vanligt, blev tyvärr inte klara så imorn blir det att åka till finspång för att stress-göra-klart arbetet som ska skickas in vid 5. sen kommer jag vara helt slut o så är tentan dan efter. men som sagt, ska inte klaga så mkt, det är ju ens eget val att man pluggar överhuvudtaget, känns lite segt bara. vi får väl se om jag och sam kommer vara trötta på varandra efter att ha umgåtts så mkt, jag tror nog det ja :p det som är skönt med sam är dock att man kan vara brutalt ärlig och säga till om man tycker att han är pain in the ass utan att han tar illa upp, vilket han gör mot mig med ;p

nu ska jag ta och städa lite, det ser förjäkligt ut här hemma, men det blir nog lite slarvstädning :p ska nog antaglien laga lite mat också, potatisgratäng blir det nog för den som är intresserad :p

ha det gött!


externredovisning tar kål på mig...

suttit med "Intertrade" i externredovisningen konstant i en vecka typ. sam åkte nyss hem men kommer hit imorgonbitti igen, hoppas verkligen vi kan bli klara imorn. tentan är ju på onsdag, man vill ju ha lite tid för att plugga.. uschalinge..

igår blev det party hemma hos petta i linkan :D det vart väldigt lyckat även om vi inte gick ut. john, jag, emil och lappen tog tåget hem så det skulle ju ändå inte var så kul att gå ut. istället var det väldigt skoj då man fick ha sångkompanjoner till "guldet blev till sand", inte många gånger man får det, edda och snusken hängde med bra där faktiskt ;p tyckte det var lite oförskämt då alla andra gick ut i köket istället :p haha.
om några veckor får vi ha lite ferre här hemma känner jag, det behövs ;)

idag har jag varit hos mamma på påskmiddag, mysigt :) efter det var jag hos pappa och gav han lite påskpresenter. godis, fondue-set, en fin mugg och en middag framöver tillagade av mig ;) jag måste ju bevisa att jag faktiskt kan laga mat eftersom jag aldrig någonsin gjort det hemma typ :p i veckan åker pappa och dom till indien igen, jag skulle också behöva komma iväg känner jag, jag vill ha ilte besked snart om au-pair juuu :) måste ju ladda upp med bland annat träningen innan jag åker iväg, och allt annat som måste göras.

är såå trött nu, men ska vänta tills john kommer hem som spelar tevespel hos stavis. vi ska antagligen se lost och käka chirre, aldrig fel det int :)

hörde en tragisk sak idag förresten. hemskt att få reda på sånt, samtidigt tror jag att det är bra för att man får en annan syn på livet, man börjar prioritera på ett annat sätt.

jag har ett underbart liv, påminn mig när jag gnäller nästa gång :)

ha det fint!

Estocolmo

blev det igår. John skulle dit för att hämta ut en data och då passade vi på att gå på stan. shoppinghumöret var väl inte direkt på topp, men jag kom ändå hem med en fejk skinn jacka (skulle aldrig vilja använda riktigt skinn), en klänning, en liten väska och en bok för ovanlighetens skull. jag älskar att läsa böcker när jag väl har tid att göra det, nu är det tyvärr bara en massa kurslitteratur som gäller :/

ikväll blir det jobb, den enda dagen den här veckan så det är skönt. har så jäkla mkt att göra i externredovisningen nu. så jävla ointressant och jobbigt är det, stackars människor som får jobba med det där, inte speciellt kreativt, men alla har olika smak.
jag är rätt osäker på hela ekonomi utbildningen egentligen. det är en riktigt bred utbildning och man kan bli mkt, men jag vet inte om det är mitt "kall", det känns nog inte som det :S fast det är ju svåtr att veta vad man vill i den här åldern. det känns som att jag kommer att veta vad jag brinner för först när jag testat massa saker som jag alltid tänkt göra. USA blir en av dom sakerna.

au-pair ledaren som jag har kontakt med messade mig nu i söndags och skrev att hon tyckte ansökan såg jättebra ut, skönt att höra det, hade inte väntat mig det, men har alltid prestationsångest för nästan allt jag gör :p

imorn får jag se om jag hinner köpa lite påskpresenter till familjen och john, tänkte göra det i stockholm men orka itne kika runt så mkt. idag kom pappa förbi med ett stort påskägg, jag som inte ska äta godis :p jag ahr nog aldrig känt mig så fet som jag gör nu. ska ta en promenad till och från jobbet, då slipper jag ha ångest för den här dagen :p

nu ska jag fixa iordning mig och sen ta mig ner till jobbet:)

puss

Skickat in ansökan idag

Idag har det äntligen gjorts, skickat in min au-pair ansökan. tyvärr kommer jag säkert ha missat ngt så att dom skickar hem skiten igen :p vill bara börja leta familj just nu känner jag så att jag kan planera lite framöver. om jag hittar en bra familj så åker jag ju liksom 31:e maj, inte långt kvar. coolt det kommer att kännas att sitta på ett plan till New York alldeles själv :D Sen blire au pair skolan på Long Island direkt när man kommer fram. hoppas verkligen att allt går vägen nu, det har ju varit jäkligt mkt jobb med ansökan, ser verkligen fram emot det.

nu sitter jag o latar mig här. ska snart laga tacos som vi ska värma när john kommer hem från basketen. jag måste ju se "det okända" klockan 8 till 9 så då kan jag ju inte laga mat ;)

dom följande dagarna blir det massa jobb. torsdag till söndag och ganska långa dagar, men pengar blir det ju i alla fall, och det är ett skitbra jobb, jag trivs verkligen :)

ska ta en dusch nu
puss

image166au pair skolan på long island :)

Wii

var nyss och spelade lite wii hemma hos hanna. jag måste nog säga att jag var skapligt usel, men träning ger nog färdighet ;)

idag har jag varit i linkan typ hela dagen, haft föreläsning och suttit med en stor inlämningsuppgift, det var verkligen på tiden att jag o sam tog tag i det där.

förra veckan fick jag ju reda på att jag ska göra omtenta i affärsrätten, hade fått 14.5 poäng o godkänt var 16, så det var lite surt. men det känns som att affärsrätten kommer att gå bättre nästa gång. det var visst 50 % som hade fått underkänt, skit mkt ju.

imorn ska jag förhoppningsvis skicka in min ansökan. hoppas verkligen att det blir av nu, behöver fokusera på massa annat känner jag. igår skrev jag klart mitt personliga brev, 6 sidor blev det :p

imorn ska jag ner till mammas jobb hyfsat tidigt för att nita ihop ansökan o lite så, sen blir det att åka hem till pojkarna och plugga :)

hanna får skicka mer bilder från festen tycker jag ;)



pussis!


Födelsedag!

Igår var det min födelsedag, 8 mars, kvinnodagen, absolut ;)

dan började med att jag fick frukost på sängen vid halv 8 eftersom john hade tenta klockan 8. det var rätt skönt att komma upp skapligt ändå.
samtidigt fick jag öppna presenter. av john fick jag en väska som jag önskat mig och så hade han målat en bild på mig och satt i en ram, jättefint! han är jätteduktig på att måla. tog med mig den hem till mamma sen där kalaset var och visade alla, trots att jag inte fick det, alla tyckte den var jättefin. sen ska jag få ett par skor som jag ska beställa från USA också :)

klockan 1 blev det kalas hos mammsen. vi kände att det nog skulle bli lite trångt med 26 pers hemma i min lägenhet, därför vi var där. den bästa presenten var självklart en bärbar data :D även john blev glad så att jag slipper att sitta här vid hans hela tiden :D
men jag fick mkt mer än så, pengar, stor resväska, väskor, presentkort, skor, massa örhängen och andra smycken etc.

på kvällen här senare blev det förferre. jag tycker att det var riktigt kul iaf! :D speciellt förferren, palace var okej. ringde dit innan på kvällen eftersom det är 21, så jag kom in smidigt, det var skönt.r ätt mkt folk där inne som man kände igen, bland annat perni ;) träffade några thailändska tjejer också, som jag aldrig träffat innan, då fick jag briljera lite med "sawadeee kaaa" :p haha, thailändare är så öppna och roliga.

  jag hoppas att anna o hanna och vilka det mer var som tog foton skickar dom till mig ;)

tack för alla sms och presenter! :)

puss

ti

Kostymprovning & Jobbkväll

Idag var jag nere på hos teaterns sömmerskor med anledning av att teatern har 100-års jubileum nästa helg och vi värdinnor och lite mer personal ska klä ut oss med kläder man bar på den tiden. jag ska ha en korsett med en klänning över samt en underkjol. haha, det var rätt kul att testa den där korsetten, snacka om att man vill ha en sån midja :p känner mig dock lite orolig för att gå runt med den där korsetten från 1 till halv 1 både lördagen och söndagen, men vill man vara fin får man väl lite lite pin ;p som frisyr tänkte jag ha en enkel knut och kanske pärlörhängen.

igår började jag jobba igen efter nästan tre veckors ledighet. den nya föreställningen är "Romeo & Julia", om jag ska vara ärlig så var den ingenting för mig överhuvudtaget. 3 timmar och 20 minuter lång är den, jag trodde det bara gällde musikalerna, men icke! haha, den är alltså inget jag rekommenderar för tillfället, men den kasnke kan bli bättre med lite fler tittar.

imorn fyller jag år, 20 dessutom. blandade känslor inför det där. men det här året kommer att bli bra, det känner jag på mig ;)
morgondagen är smockad med saker att göra. självklart ska jag vara nere på systemet när det öppnar för att köpa lite allt möjligt. vid 1 är det kalas som gäller för båda släkterna hemma hos mamma och vid 7 börjar vi förfestandet här hemma! :)

nu ska jag nog käka ngt o kolla på tv. john ska ha tenta imorn vid 8 så han behöver sin lilla sömn:p

puss!


Fina frillor

Satt och knåpa lite hastigt med dom här igår. Själv måste jag nog säga att jag tycker jag passar bäst i första eller sista, det som är mest lik min nuvarande frilla :p Gå in på veckorevyn om du vill testa frisyrer på dig själv ;)

    

     
 
Vilken frilla passar mig bäst? ;p

35 månader - går fort

Halloj. satt o fundera på vad jag skulle ha för rubrik och så kom jag på att jag o john har varit tilsammans i 35 månader idag! :D plus att vi dejtade varann typ 5 månader innan vi blev tillsammans. visst låter det mkt? ;) fast det har gått rätt fort. man lär ju verkligen känna varandra ut och in, john är min bästa vän, det kommer att bli tomt sen när båda ska resa.. men det kan vi nog behöva.

idag har jag gjort lite ärenden och sen åkte jag till mamma. hos mamma har jag gått promenix med hundarna i det fina vädret, sen plugg, laga mat och så har mamma lagt i lite ljusa slingor i mitt hår, det behövdes kan jag säga! :)

nu ska jag kolla lite tv, johns kompis petta är här så vi kanske kollar på ngn film så småningon. ngn film att tipsa om?

puss



image152 image153

Monday

Idag har jag suttit hela dagen och gjort massa övingsuppgifter i externredovisningen, i och med det strunta jag i föreläsningen. Så trots det fina vädret har jag ej varit ute :/ men ska till maxi lite senare ikväll och storhandla samt kanske shoppa något?

till min födelsedag har jag önskat mig en bärbar dator av mamma och pappa, sen en stor resväska. vet inte vad jag ska önska mig mer :S detta inför min förmodliga tripp till USA, vad kan mer vara bra att ha? jag kanske tar en tripp på stan imorn och kollar om jag hinner, då har jag lite ärenden o fixa.

på torsdag börjar jag jobba igen efter tre veckors ledighet. nu på torsdag är det genrep på "Romeo & Julia" samt på fredag då jag också ska jobba. Kan vara rätt skönt att göra det tror jag, det blir ju lite extra tillskott i kassan också.

ska la sitta lite med "att förstå externredovisning" nu :p

puss 

image150 


Förtrollad

Japp, gårdagens partaj blev rätt så lyckat, även om det blev lite spontant :) förfesten var som sagt trevligast, det skulle vara kul med privatfest ngn gång, någon?

idag har jag varit på bio med lisa, vi såg "Förtrollad", jag tyckte absolut att den var bra. Det är något speciellt med Patrick Dempsey som var med i filmen och i greys anatomy, så charmig ;) james marsden som också är med i filmen hade jag en liten crush på när han var med i ally mcbeal när jag kanske var 12 år eller något, söt han med.

nyss har jag o john storstädat, det var behövligt kan man säga, skönt när det väl är gjort.. vi ska bege oss till neptun snart o hämta pizza, sen är det tv:n som gäller. stavis, sebbe o hoffe kanske kommer sen också, blir att se ngn film. jag ska lägga ut ett foto på sebbe btw :p hahaha.

 han är alltid kul att festa med ;)

är hungrig som tusan nu.... puss!

Hemkommen från partajet

Precis hemkommen från festandet, slog på datan för att se vad det är på tv, är inte så jättetrött.fröst ska jag svulla innan jag går o lägger mig ;) korv med bröd o chips ;) jag o hannis har varit på wasa, men livebandet var inte alls bra så vi beslöt oss att "tänka på refrängen" :p

förfesten var dock väldigt trevlig hemma hos stojan och emelie med mkt folk. men så brukar det ju bara, förfesten är det bästa. vi får se hur det blir nästa helg ;)

nu blire chips, yes :)
puss

tenta och lite partaj

idag blev det att gå upp tidigt, kvart över 6, för att åka till linkan och skriva mikrotenta. dt gick rätt hyfsat men om jag får godkänt så är det verkligen på håret, skulle vara jäkligt skönt, men inget jag räknar med.

nu är det bara att börja plugga externredovisning, satt ltie förut men var så jäkla trött, var tvungen att avbryta också för att åka till teatern och lämna referenslappar till marie louise. sen blev det sova middag och nu sitter jag här. snart ska vi iväg till en som heter stojan och köra wii och dricka lite, hanna och jag ska bege oss ut sen, vart vi ska märks ;) synd att soffan inte var sugen o att anna måste plugga. men nästa helg så ;)

ska fixa mig lite till nurååå

puss

image145

RSS 2.0