Sugar Pie, Honey Bunch

Hey!

Ännu en fredag då, helg ikväll vill säga. Inte har man mkt helgkänsla dock, det blir nog mer så när man har ett vanligt 9-5 jobb. Men visst känns det ändå lite speciellt med fredagskvällarna.

Morgonen/förmiddagen har jag spenderat med att prata med en viss person, hur underbart är inte det, sitta och käka frukost medan man ser personen man tänker på i cam. Herregud vad det hade underlättat om han hade varit från England eller ngt, då hade det ju inte varit ett problem att åka upp en helg. Men självklart ska det ligga så långt från Sverige som möjligt, typiskt haha.

Om en timma eller så ska jag träffa pappsen, åka hem dit och ta en promenad med Cappe, sedan ska jag visa fallskärmsbilder och USA bilder. Sedan blir det att åka in till stan igen och ikväll är det jobb som gäller.

Imorn ska vi ha lite folk här, bland annat våra mammor. Det ska bli kul, dom får komma hit och dricka lite vin. Vi hade tänkt oss att vi skulle klä ut oss eller ngt, men det blir nog inte så. Jag kanske kör på lite 80-talstema ändå men lite glitter och så. Får se om det blir ngn utgång, känner inte för det just nu. 

Rubriken, låten, blir man så himla glad av, en låt som jag har lovat att jag ska krossa en viss annan person på att dansa till ;)

Lite fallskärms provsmak:

 
Självklart skulle man vara först ut ur planet! Min instruktör Ross var den bästa! HAHA, snygga glajjor ;)

Herregud, här går det fasligt fort!

Överlycklig :D

Nu ska jag fixa till mig en smula, sedan ska jag nog ta tag i lite städning här, idag har det verkligen blivit en lazyyy day. Jag som skulle till Nautilus... Men när jag kollade på deras schema så fanns det bara ngt seniorpass, så skulle väl inte passat mig. Jag är ju heller ingen sån där cool gymbrud, så gymmet går jag inte till.
Får börja på måndag, eller vad sägs?


Jag är så glad!!

God förmiddag!!

Trots det gråa, askalla vädret, nästan arbetslös och allt mer som är deppigt runt omkring så är jag så lycklig. Jag pratade massa med han imorse. Och nu när jag precis kommit hem så har en skickat en låt som en lokalartist där nere sjunger, så himla bra är den och fin och jag vet inte vad.......

Jag gick ner till Kristian imorse, men när jag väl kom ner dit så var han inte där, nehepp, vi som hade bestämt att jag skulle komma ner dit för att prata om jobbet. Så istället så bestämde jag mig för att gå till pappas jobb. Så jag hängde där i 2 timmar, fy fan vad roliga människorna som han jobbar med är. Han tar hand om människor med förståndshandikapp. Fy fan vad pappa får skratta varje dag, så knäppa dom är asså :D

Sedan åkte jag med bror och Anna till stan en snabbis, Anna skulle köpa cognacsglass, sedan var det tänkt att vi skulle till farmor, men som tur var ringde vi innan och dom var visst på väg till bingon, haha. Så kom precis hem nu, och fick en sån här fin överraskning med låten. Låttexten passar så bra också. Han skickade också men ett photokollage som han hade gjort på sig när han tävlar, töntigt tyckte han men så sött så :D
Den person som jag bryr mig mest om vad han tycker är pappa, därför är det så skönt att pappa verkligen stöttar mig med hela den här nya zeeland grejen. måste försöka hitta en familj där, lär bli att få knepa och knåpa lite, men det ska nog gå vägen :)



så här ligger jag och ser ut nuförtiden när mina tankar är åt ett visst håll (det här var i hotellrummet i Orlando, Florida)

Snart kommer Hanna hem, vi ska ta tag och städa lite i lägenheten. Sedan kanske det blir en fika med Matilda, om hon har tid. Hon ska ju till London om två dagar tror jag det är.
Sedan ska jag gå och kolla på teater ikväll, får betalt för så det är lika bra att genomlida föreställningen :P Jag vet att jag borde göra reklam för teatern, men föreställningen "Syskonbädd", är inte bra, har bara sett andra akten men har hört på andra håll att den inte är ngt att ha.
Men snart börjar ju  musikalen, då blir det kul!

Prioritet 1, tjäna pengar och spara för att komma iväg!


Fått mina fallskärmsbilder!

God eftermiddag!

Har precis ätit korv med bröd, det fanns det i kylen så det fick det bli. Kom hem för tio minuter sedan, har varit hemma hos mamma hela dagen med hundarna. Jag har kollat en snabbis ute i gäststugan idag, var tvungen att leta efter svarta pumps eller ngt som jag kunde jobba med på teatern.

Jag hittade typ 5 olika potentiella par att ha på mig, jag har totalt glömt bort hur mkt skor som ligger där ute och skräpar. Kläder och annat skit också för den delen. Det är bra, för om jag blir i desperat behov av pengar så har jag lite möbler och sånt där ute som man skulle kunna försöka sälja :)

Idag blev jag informerad om ett telefonförsäljar jobb av Kristian. Jag har pratat med Therese som väldigt starkt avråder mig för att gå dit, hon har jobbat där innan och tyckte att det var hemskt, att folket där var hemska. Men jag ska ge det en chans, förhoppningsvis åker jag iväg om 1-2 månader och då skulle man ju kanske stå ut. Man får testa helt enkelt, se om man kan tjäna några pengar överhuvudtaget, antagligen är det provision. Men, man kan inte klaga på att man inte har ett jobb ifall det faktiskt finns jobb, man kan inte vara så kräsen. 

Idag har jag kommit på mig själv med att sätta på Lugna favoriter, lägga mig i sängen hemma hos mamma och bara stirra upp i taket, i si så där en halvtimma, bara tänka och tänka, jag är en thinker. Jag har fjärilar i magen :)

Och nu till rubriken, idag har jag äntligen fått mina fallskärmsbilder. HAHAHA, jag trodde inte att det var möjligt att vara så ful som jag är på dom bilderna, dom är så jävla roliga!! Min näsa tar upp mestadels av ansiktet, det blåste ju som fan i farten av 200 km i timmen (antagligen mer), så det är klart att näsborrarna fladdra till lite ;) Gå in och kolla ett smakprov på Elins bilder: www.elin87.blogg.se (vet inte hur man länkar). Hon ser ju dock normal ut på sina hon har där. Eller så är det så att hon tagit dom "snyggaste"! :D
Jag och Elin lär iaf få oss ett gott skratt när vi kollar på varandras bilder!

Nu ska jag platta håret, fixa mig lite smått, sen ska jag ta en promenad ner till jobbet för att jobba ett par timmar. Sedan bilr det promenad hem. Hoppas jag får möjlighet att prata med "han" ikväll, gjorde aldrig det på hela dagen igår.. Men fick ett gulligt mail iaf. Haha, beroende.



fallskärmsbruttorna på förferre med gullet Shane på hostlet i Miami. Hahaha, han var go han eller vad säger du Elinito? :p

Nu är jag hemma!

Har varit hemma i snart 2 veckor nu, tänkte väl ta tag i det här bloggandet, kanske. Ska försöka iaf :)

Nu sitter vi och kollar på X-effect (jag, hanna och anna), sedan blir det desperate housewifes.

Jag jobbar ju typ ingenting, förutom på teatern, så här händer det inte mkt om dagarna. Dock så har det ju blivit en långpromenad varenda dag så det är ju bra.

Imorn ska jag till mammsen tidigt på morgonen och jaa. ska väl försöka leta upp mina gamla vinterjackor, hela gäststugan är proppad med saker som slängde in där innan jag åkte till USA.

För övrigt så funderar jag starkt på att åka iväg igen. Har fått massa erbjudanden från familjer, främst från USA som vill att jag ska komma och jobba som dom som au-pair, det är riktigt jäkla bra betalt. Minst 20 000 i månaden och då har man allt. Men jag funderar på att skita i pengarna och dra till Nya Zeeland och tjäna lite men ändå få uppleva sommarn och människorna där. Vi får se helt enkelt :)



Jag nästan faller ner för Grand Canyon, faller jag annars också? :p


RSS 2.0