SnoozeSnooze

Det gjorde jag imorse. Tänkte vara duktig och stiga upp vid 8, det blev inte förrän 10 över 9. det skulle ju vara mkt bättre om man bara ställde om klockan en timma istället, man skulle ju sova mkt bättre.. men man lär sig aldrig :p
 
hanna har lagt upp massa gamla bilder på sin blogg, haha det finns ju roliga minnen till alla de där tillfällena :D Jag tycker att vi borde fota mkt mer, men nu när hanna har sin festkamera så ;)

idag har det blivit föreläsning i linkan och för ett tag sen var jag och solade på sol & motion, de har rätt bra solarium där faktiskt.

ikväll är det massa bra på tv :D bones, carolina gynning, brothers & sister m.m, det blir alltså en kväll framför tv:n ;) men först ska jag läsa på lite affärsrätt, det visade sig när jag pratade med mamma idag att hon redan har de böckerna som jag har köpt för nästan en tusing, det blir nog att skicka tillbaka lite, vet inte om hon hade alla 4 böcker eller itne, men är ledig imorn så att som vanligt blir det att åka hem, då kan jag kolla :)

pussss

seg söndag

idag har jag knappt gjort någonting, pluggat lite grann och städat lite grann. och nyss tog jag o john en liten promenad, annars har jag bara softat.. vaknade sent idag, det var länge sedan jag sov till halv 12, men det var skönt att bli lite utvilad:)

jag funderar på att åka iväg till USA som au-pair från slutet av maj till mitten av september, de ställen som lockar mest är los angeles eller manhattan, men självklart är ju familjen viktigast. jag tänkte skicka efter en broschyr och gå på ett möte som komme att vara i linkan 16:e februari. det är ju nästan helt perfekt för mig att åka iväg under den här perioden, annars då man åker som au pair till USA är det nästan alltid krav på att man ska vara där 12 månader, vilket kanske kan bli lite långt. Nästan 4 månader vore helt perfekt som det känns nu! jag missar antagligen en eller två kurser i progerammet då, men det ordnar sig alltid, + att man ska plugga lite grann i USA, då finns det möjligtvis ngn kurs som ingår i mitt program. Men, får se, det är väldigt lockande just nu i alla fall ;) jag har läänge funderat på att åka iväg, men 12 månader har känts lite långt, så den här gången är det mycket möjligt att det blir av :)
 
image99

Los Angeles?

image100

Manhattan?

snart ska jag o john laga mat, det ska bli pomme och kött med min hemlagade sås ;) sedan ska han iväg på basket och efter det blir det nog ngn film och lite söndagsmys.

ha det fint!

puss

Fylletaxi

Har precis kört hem pappa, anna, siggan och olle. De hade varit hos farmor ikväll o spelat spel, som vanligt blir de alltid lite runda under fötterna, vilken tur att pappa har en sån snäll dotter som ställer upp på att skjutsa då ;p Haha, han har skjutsat mig jäävligt många ggr så jag måste ge igen känner jag. det är så jobbigt när man alltid blir påtvingad pengar, jag vill inte ha några, nu tanka dom upp bilen iaf, alltid bra :p

ikväll har jag jobbat. fick reda på att det blir fest den 16:e då musikalen spelas för sista gången, efter det ska vi nog käka och partaja med hela ensamblen och dom som jobbar med ljus, ljud och allt va det kan vara, blir nog nice:)

när jag kom hem från jobbet vid tio så satte jag på filmen "försoning" som går på bio just nu tror jag. den var inte alls bra, eller okej kanske.. john är ute o partajar så det fick bli en myskväll med zola och svull :)

igår var jag ju i linkan. det blev inte riktigt som planerat, eller, vi hade inte planerat så mycket ifs, men det sluta med att jag, carro o hennes kompis sandra förfesta och sen drog jag o carro ut. det blev en jäkla promenad eftersom inte bankomaten funka.. tillslut var vi nere på stan i alla fall, vi gick in på platå, men FY FAN vad dåligt det var! seriöst, jag ska aldrig mer klaga på att otten och palace spelar skitmusik, det här var verkligen det värsta, och vilken otrevlig dj! (haha, jag är jämt van att få allt som jag önskar). men jag o carro försökte göra det bästa av situationen, men efter ett tags dansandes till musik som jag aldrig i hela mitt liv hört så bestämde vi oss för att käka. min vanligaste replik runt halv 3 på natten måste vara "jag vill ha pizza", jag vill jämt ha pizza på fyllan :S vi käka tillslut pizza och sedan gav vi oss hem till carro, fy fan mina fötter säger jag bara!

idag blev jag medlem i gruppen rugbylaget trojan på facebook :p hahaha, hanna ska vi börja spela lite rugby som våra föräldrar gjorde i vår ålder? festerna är ju åtminstonde roliga ;)

 pappa ställer självklart upp på karaoke

image98
en bucket skulle inte sitta helt fel vid nästa festtilfälle ;)

ska nog käka ngt nu o lägga mig i soffan, börjar känna mig lite trötttt.

puss!

Vardagsmotion är det som gäller för mig!

känner mig lite stolt, idag har jag gått till norrtull, från söder eftersom jag skulle ta campusbussen. sen gick jag en ganska lång promenad till hundarna och så gick jag till jobbet och nu har jag även tagit en promenad hem från jobbet :D riktigt skönt att gå faktiskt, i alla fall när det nite är skitkallt ute, nu ikväll var det jätteskönt, men kanske berodde på att det är så jäkla varmt på teatern när 400 pers ska ut samtidigt. idag blev det en liten specialare på slutet, richard (huvudrollen) dämpade applåderna och fick 450 pers att sjunga "ja må hon leva" till en av östgöta teaterns skådespelare som fyllde 70, snacka om uppvaktning ;) haha.

imorse gick jag upp 05.45 (!), det var ett tag sen kan jag säga ;) det jobbiga är att jag måste gå hemifrån halv 7 på morronen när jag börjar kvart över 8, men det är sånt man får ta när man pendlar. till råga på allt, när jag väl kom på bussen så trodde jag att jag skulle få sitta ensam, vilket alltid är skönt. sen kom det i allla fall o satte sig en bredvid mig och tänder lampan ovan, jag som ville sooova.. jag har tänkt på det, är det äkta typiskt tråkigt, osocialt svenskt att inte vilja sitta bredvid ngn på bussen?

imorn blir det partaj i linkan hos carrooo! blir antagligen att gå ut på ngt studentställe.


På tal om annat, jag vill hoppa fallskärm! :D Jag har ju redan gjort det värsta, hoppat bungyjump, på ngt sätt tror jag att det är värre eftersom man måste dyka ner med fötterna fastspända. jag har itne scannat i bungybilderna igen, men här är john när han hoppar: 

image94
  

party!


ska la datanörda lite till. är helt uppe i varv nu efter musikalen, kan omöjligt gå o lägga mig.. får se om det blir ngn föreläsning imorn?!

puss


Jakten på "festkameran"

Hej!

Idag har jag varit i linkan på föreläsning, efter blev det en liten fika med carro o sam :)

efter det har jag legat och segat hemma framför tv:n, tyvärr har jag även råkat sova lite middag.. INTE bra, eftersom jag till o med har problem att sova då jag inte vilat på dan..

sen har jag hängt med hanna till maxiområdet eftersom hon skulle hitta en digitalkamera.. istället blev det lite spontanshopping som det brukar bli, massa rea ju! så jag köpte:

3 par pums, 3 kuvertväskor, en vanlig väska, 4 örhängen, en partyklännning, två vaser, 4 skålar, 1 äggkokare, två skärp, slingmedel o läppglans tror jag. john tycker inte om när jag köper skor, de får ju inte plats någonstanns! men det får han ta ;) jag längtar efter vår!

tillslut hittade vi i alla fall en kamera till hanna på mediamarkt! säljarna verkade tycka att vi var lite konstiga som sa att vi letade efter en "festkamera", det vill säga en kamera som är i lite billigare prisklass eftersom dom jämt pajjar då man spiller o jag vet inte vad. jag tyckte att det blev bra tillslut, hannis blev nog nöjd med sin lilla kameraväska också ;) Haha, jag lovar, säljarna skulle kunna lura i henne vad som helst ;P


här kommer lite gamla foton på hannis och mig, det skulle vara kul att scanna in några bilder från när vi är små :D

  


ska nog kolla på dokumentären "fetman tog hennes liv" på femman. Sam tyckte jag hade bristande medmänsklighet när jag skrev att hon såg lite äcklig ut, men allvarligt, när det går så långt får hon ju skylla sig själv tycker jag. eller, ska inte uttala mig så mycket, hon kanske har sånna "gener" :p jag kommer nog få lite ångest av att kolla på det, jag vill INTE någonsin bli så, men det behövs nog ganska mycket hahaha.



ciaoo!


tjolahopp

Är hemma hos mamma nu, fick skjuts av alexander från linkan o ända hem, så det var jäkligt skönt, slippa ta sega campusbussen.. :)

idag tänkte jag börja kolla lite i lagboken på olika paragrafer.. sen får vi se, är lite seeg, men jag FÅR INTE sova middag, då kommer jag inte somna inatt.. hmm kanske man ska o träna sen.. får se vad det finns på schemat :)

jag är sugen på att resa, antingen en kort eller lång, bara komma iväg lite känner jag.. hanna och jag har snackat lite om att vi ska dra med våra mammor på en resa tillsammans med oss. dom är ju gamla bästisar så det skulle vara kul både för dom och oss, barcelona maybe? om det är ngn annan som vill med blir det ju bara ännu roligare :D undra när dom säljer biljetter till rix fm kryssningen, den vill jag på det här året :) innan dess måste vi ta en sväng upp till västerås o hälsa på pampi. hon har bott där flera månader nu och ännu har vi inte hälsat på.. efter den 16:e februari är det fritt för mig i alla fall, då är jag ledig från jobbet flera dagar i rad:)

haha, jag kollla lite på mammas bärbara vilka bilder som fanns, här är en på mig o pamela i somras när vi var på gotland, letandes efter efterfest på campingen, vilket inte blev så lyckat tillslut, jäkla tråkmånsar! :D



Ciaooo bella (sams o min hejdåfras i telefonen är; "ciaoo mannen", nice va? tycker om det repliken ja.. :p)


Har fått en ny bebbe :D

Idag har jag börjat en ny kurs, affärsrätt, verkar bättre än mikroekonomin i alla fall, lättare, men vi får väl se :)
har inte fixat böckerna än bara...

i lördags blev det myskväll sen tillslut, jag o john kollade på film. "gone baby gone" och "tatuerad torso", de var helt okej :)

igår tog jag mig upp skapligt och sen vid tio kom mamma och hundarna hit eftersom vi skulle ta en lång promenad. Vi gick härifrån söder till eneby eftersom vi skulle fika hos mormor och morfar. Det var riktigt skönt att gå, speciellt när det var så härligt väder, det får vi nog ta om nästa söndag också :)

idag åkte mamma och jag o tränade direkt när jag kom hem till norrkan efter föreläsningen, aerobic 1 fick det bli. Idag var det faktiskt skoj, det är väl för att man kan alla steg o så bättre så här andra gången, vi ska ta om det nästa måndag också :) sen ska vi börja på nautilus o träna, mamma försöker övertala mig om att vi ska köra spinning halv 7 på morronen framöver, helt omöjligt är det dock inte ;)

ajuste, rubriken.. Jag har fått en ny vovve! Casper heter han :D Det är pappa o dom som tar hand om en hund som blivit vanvårdad och misshandlad flera år så polisen åkte och hämta han därifrån. sen dess har han bott på ett hundhem och nu en månad hos en tant, men det funka inte. så nu har han bott hos pappa några dagar. de kom förbi o skjutsade mig till jobbet igår, lite skygg var han, men det går nog över ;)

imorn blire föreläsning i linkan och sen hem till hundarna så de slipper vara ensamma så länge. därefter får vi se :)

ska nog gå o lägga mig snart, det jobbigt är bara att jag itne får kolla på tv i sovrummet eftersom john inte kan sova då... jag smyger nog in snart ändå o kollar, när han väl sover vaknar han inte så lätt ;p

puss!

tänker på dig, allt kommer att bli bra ska du se <3

Tentan gick åt *pip*

Heej!

Nu är jag hemma norrköping igen. Så här har min dag sett ut hittils:

uppe med tuppen 06.15, käka frukost och fixa mig på 25 minuter, efter det hämta therese mig.
Väl på väg till linköping trodde vi att vi antingen skulle dö eller missa tentan. Hennes vindrutetorkare pajjade och höll på att flyga av bilen hela tiden, vilket skulle vara katastrof för att det regna och blåste som fan :p vi kom tillslut fram till linköping i alla fall, då var det bara sätta sig och göra provet. Jag förstår inte varför sånt som lärarna tagit upp på föreläsningarna inte kommer med? Nu kom istället diskonteringstabeller och grejer med, som jag aldrig har läst om, men men, det var bara att flumma :p men som sagt, det gick uselt! 20 poäng var godkänt och jag har antagligen fått 10 ;) jag satt från 8 till halv 12, sen kände jag att jag inte hade mkt mer att ge..

ikväll får vi se vad som händer, jag är lite partysugen, eller i alla fall att gå och ta ngn cider. I för sig lockar en svullkväll ganska mycket också... vi får la se :)

på måndag börjar en ny kurs, affärsrätt, måste beställa lite böcker idag.

puss!

Solen var framme idag!

Hey yoou!

Imorse åkte jag hem till mamma där jag var med pojkarna hela dagen. Vi tog en ganska lång promenad, och gissa vad!? Idag var solen framme! Haha, det är man ju inte speciellt bortskämd med :p Jag märker att jag blir på mycket bättre humör när det är soligt, mycket piggare, så vi får hoppas att det blir fler sånna härliga dagar :)

Lite plugg har det blivit idag också, men inte alltför mkt. Har varit tvungen att tvätta + laga mat gånger 2. Sen blev det en lite spontan shoppingtur. Köpte ett par jeans, ett par svarta höga stövlar, en partykorsett och en partyväska :) förra veckan btw köpte jag ett par fina pumps som jag fall för på en gång, dessutom var de på rea, det är ju aldrig fel ;) det ska bli kul när våren kommer, då kan man variera sig lite mer. O jag vet itne vad det är, men jag dras hela tiden till pumps, jag älskar höga pumps, men försöker att inte köpa så många eftersom jag ändå inte kommer att kunna ha några förrän om ett par månader..

nu ska jag blanda lite nätsurfande med pluggning ;p

puss!

Nyss hemkommen från jobbet

Tog faktiskt en promenad hem idag för en gång skull efter jobbet, från teaterhuset upp till söder. Det låter ju som att det är rätt långt, men en kvart tog det bara, och till råga på allt tog jag trapporna för att komma upp i lägenheten ;) vardagsmotion ska det vara :p

musikalen är så bra, det är det ända jag tjatar om, men jag rekommenderar er att gå på den! i för sig, första gången jag såg den tyckte jag att den var bra men inte så mkt mer, nu tio ggr efter är den skitbra, det kanske är en sådan som blir bättre med tiden. Som vanligt blev det lite värdinneskaller ikväll, jag fick bland annat höra att en viss person som ska vara med i melodifestivalen ska ha massa "divafasoner" för sig  (han är med i musikalen), värdinnornas favorit är dock peter gröning, astrevlig och jäkligt duktig på namn :p
image84
tenta som sagt på lördag... jag är lite halv lat, eller lat o lat, jag jobbar ju och har massa annat för mig. igår satt jag o resonera med john att jag faktiskt är ganska duktig ;P pluggar heltid på ett inte så jättelätt program, pendlar 3 timmar om dagen när vi väl har föreläsningar o lektioner, jobbar några kvällar i veckan o tar inga studielån, det tyckte jag lät bra :p (undanflykter till varför jag inte ska ha dåligt att jag inte pluggar arslet av mig).

idag satt dock jag o therese här hemma och gjorde lite övningar, vi verkar vara på samma nivå :D hahaha
förresten var det nära att jag inte fick göra tentan, man var tydligen tvungen att anmäla sig o det hade jag och flera till missat, det är ingen som sagt ngt om det. men sam fråga ngn och tydligen är det bara att vi kommer dit på lördag o skriver, nu hoppas jag definitivt att det funkar, annars blir jag galen. gå upp klockan 6 på en lördag för att åka till link..... det jobbiga är att jag jobbar på fredag kväll o är hemma typ 11..

hmm ska nog äta lite nu o så.. imorn ska jag åka hem o träffa de snyggaste killarna i hela världen, undra vilka det kan vara? ;)

Möjligtvis dessa babes? ;)
image85

puss

lugn fredag

Japp, idag blir det att sova hemma hos mamma, möjligtvis kolla på lets dance som börjar och svulla lite grann :p

igår fick min bror sova hos mig, hanna, min inneboende var hemma hos sig och sov. det känns som att jag vänt lite på dygnet, jag kan verkligen inte somna förrän klockan 1 tidigast, sen drömmer jag så konstigt nu förtide :S idag tog jag mig upp rätt så sent, kvart i tio tror jag klockan var. sen har jag suttit i lägenheten och försökt plugga. men det måste bli mkt mer plugg ikväll om jag ska kunna hålla tidsplanen (som jag har misslyckat med ett antal dagar)..

igår när jag jobba missade jag ju "age of love" på femman, haha, hannas o mitt favoritprogram skulle jag tro :p jag har alltid älskat sånna serier, typ som the bachelor är det fast att han dejtar 40+ och 20+ tjejer, jag hejar på amanda, om det förvånansvärt är ngn som kollar på den serien :p hon som jag inte tycker om åkte tydligen ut igår, det var ju bra!

imorn blir det solning och träning med mamma, sen blire hem o storstäda lägenheten o sen iväg o jobba. nästa vecka blir det nog mycket plugg, efter tentan kan jag börja fokusera på annat :D

nu ska jag käka en frukt och kolla lite på nätet för att sedan fortsätta plugga lite :)

puss!

Tentaplugg..

Idag har jag försökt att sitta hela dagen och pluggat, rätt okej har det gått, nu börjar jag dock komma till typ sidan 300 i boken och det börjar bli svårare, så det känns som att man bara sitter o läser och antecknar utan att man egentligen tänker på vad det står.. men omedvetet ska man väl ha lärt sig något i alla fall, förhoppningsvis:p

imorse blev det lite åkande fram och tillbaka. jag hade ställt klockan på kvart i 8 för att komma upp tidigt, istället gick jag upp kvart i 9. jag hade värsta sjuka drömmen :S jag drömde att jag var på teatern och att det var krig där med massa amerikaner, men föreställnigen visades i alla fall, och sen förvandlades allt till ett disco o jag vet inte vad :S jag tog mig upp kvart i nio i alla fall, skyndade mig och sen ut för att åka hem hit till mamma. innna jag kunde köra iväg för jag tvungen att skrapa rutorna i typ tio minuter, frosten satt som berget, helt sjukt. jag tog mig i alla fall hem men när jag väl var framme hade jag inte hemmanycklarna, så jag åkte hem till lägenheten, kollade men hittade inga, sen till mammas jobb för att ta hennes. när jag väl kom hit låg mina i vinterträdgården, så idag ska jag inte glömma dom!! jag måste få bättre koll på alla nycklar, alla som känner mig vet att jag är en slarvmaja :p

snart ska jag åka iväg o jobba lite, det blir bara ikväll o på lördag, skönt det :) john kommer hem på lördag kväll, så direkt efter jobbet måste jag laga ngn god mat, och köpa massa chips o godis. 
jag sa till honom att han kan köpa några navelpiercingar om han hittar några fina, jag tappar ju jämt på ngt konstigt vis, sen en väska, så vi får väl se om man får ngt:p han ska bjuda mig på en resa ngn gång snart, jag fick det o lite mer i julklapp av honom, till europa. bara skönt att komma iväg lite, rom kanske? 

på lördag ska jag iväg o träna, 2 ggr i veckan måste det bli! mamma har börjat på viktväktarna, 2,8 kg har hon gått ner på en vecka, skitbra :) men så mkt kommer det ju inte att bli varje vecka. jag försöker äta mat var tredje timma nu också, morötter har jag börjat käka som mellanmål, bra för färgen o naglarna :P

aja, måste fixa det sista nu.

puss!

Upp tidigt i onödan...

Halloj!

Nyår blev som sagt inte som tänkt, men jag hade kul i alla fall :D haha, det slutade oväntat med massa dans på ett litet litet ställe i stan :P jag o hanna var typ de enda på dansgolvet, förutom några gamlingar :p

den senaste veckan har jag inte hunnit med så mkt, jag har tenta nästa lördag o måste plugga som fan på det.. det känns som att jag borde läst lite mer, känner mig lite småstressad, det är i mikroekonomi, 700 sidor tjock bok på engelska..

idag skulle jag till linkan för en gångs skull, det är typ aldrig några lektioner, men idag var det repetitionsföreläsning som skulle vara skitbra att gå på. jag gick upp vid kvart i 8, sminka mig och styrde, vid tio i 9 gick jag ner till norrtull o bussen skulle gå därifrån vid 20 över 9. nehepp, det kom ingen buss, det visade sig att bussen bara gick 08.20 o 12.20 den här veckan, skitdåligt ju! annars brukar den gå en gång i timman.. så det var bara att ta sig hem igen, som tur var fick jag skjuts av therese ;)

så då bestämde jag att åka ut till pojkarna idag igen, ska försöka plugga, men zack vill bara busa hela tin o det går inte att säga nej till sötnosen :p

snart kommer johnis hem :D han undra ifall jag ville ha ngt därifrån.. hmm vet inte, finns det det :S

min data har pajjat hemma förresten, skitjobbigt, då kommer det säkert gå på några tusen.. förra året blev det massa oväntade utgifter, 6500 stulet på visat, 1200 parkeringsböter, martins bil som jag råkade repa lite :P antagligen några tusen.. hoppas det blir bättre det här året :P

puss!

RSS 2.0