Skolan kommit igång

Heeey!

Nu har allvaret börjat då. Igår delade vi in oss i grupper om 4. vi fick en uppgift som ska vara klar tills måndag, så idag har vi haft fullt upp. Vi stannade kvar 4 timmar extra i skolan idag o imron tänkte vi börja 10 istället för 15, nice.. men det är bra att jag har en bra grupp i alla fall som är lite målinriktade :)

de här dagarna har jag tagit det lugnt från nolle-pn. senast jag vr med var i söndags men jag var off redan innan. Det var Toga-middag, alltså att alla skulle ha lakan på sig som klänning typ, det såg fint ut ;) men jag drack inte för att jag skulle köra, så det kändes lite trist då alla andra gjorde det så det blev att åka hem tidigt.

imorn blire dock fest! det ska faktiskt bli kul. vi ska ha faddermiddag, alltså ska många av tvåorna vara med oss. tror vi ska grilla först och sen ska vi till blue heaven, o learys nattklubb.

sen på lördag blir det 50-årsfest för leif min farbror. haha då måste vi festa :)

och sen på söndag är det LA GRANDE FINALE! Den stora avslutningen på Nolle-p. Då är det först finsittning (har inget att ha på mig!!) och sen blire party. det blir lite jobbigt sen på måndag då vi ska redovisa uppgiften..

de här dagarna har jag gått upp 05.30, det är rätt kämpigt asså, men kan tänka mig att det blir mkt värre sen i vinter. usch!

igår var jag förresten på introduktion av jobbet på östgöta teatern som värdinna. vi satt där längre tid en väntat, men jag hann exakt hem till what about brian så det var ju bra :D

ska nog ta en dusch nu och försöka läsa lite..

puss

Jag förtjänar lite vila...

4:e dagen på NOLLE-Pn nu då oxh jagf är jääkligt trött. Igår var det Munchen Hoben som gällde. Vi började med att förfesta lite på vallamassivet och sen ställde vi oss i kön. Där inne var det 10000 pers och sahara hotnights bland annat spelade. jag tycker det var ganska kul, synd att det var nästan för stort men sedan träffade vi på några från klassen och då blev det genast roligare. Som jag sa igår; jäävla FEJKNOLLOR. det hade gått rykte om att två killar i våran klass bara låtsades vara noller och att de egenligen gick i tvåan. så gör de i alla klasser för att lilva upp stämningen lite. olof-jorge och carl-carlos, deras namn säger rätt mkt, bara förnekade, men mig kunde de inte lura ;) carlos var inte ens amerikan, så där blev jag lurad, jag som fråga honom vad han rekommenderar för ställen i usa o skit :p trist i alla fall tycker jag, de var dom i klassen som livade upp stämningen på fest!

imorn ska vi börja med nya grupper. nu ska vi typ dela klass med tyskan och franskan också, det blir nog skooj. jag är lite dålig idag och står över festandet. Jag var så jäkla trött. Jag kom hem med campusbussen klockan 1 igår från munchen hoben, var frammme i norrköping 20 i 2 där min brorsa hämtade mig, sen fyllekäka vi på ok eller vad´det var. sen sov jag där. halvsomnade typ vid tre och gick upp 6. inget har jag ätit idag heller. en liiiiten kaka vid 3-tiden. och nu efter jag kommit hem har jag sovit, det är inte bra, då kommer jag säkert inte kunna somna sen....

imorn är det ekonomiinspark, alltså finmiddag! är itne hundra på vad jag ska ha på mig, men det där löser sig nog. på söndag är det toga-sittning, alltså med lakan, då blir klädvalet inte så svårt ;)

idag började vi första riktiga lektionen. det ärnu man fattar att man faktiskt ska börja plugga.. får testa och se om det är något för mig :p nu ska jag nog äta något.

pussiis

NOLLE-P börjat!

Heej!

De här två dagarna har jag stressat runt masssa. Det började med introduktionen igår, det var som närman började på gymnasiet, upprop. Sen fick vi gå klassvis, i min klass är det över 54 pers! Det lär nog ta ett tag innan man snackat med alla och vet allas namn. Vi hade lite presentationer och grejer och ssen köpte man nolle-kittet. Det blev lite körigt för på kvällen, klockan 17.00 skulle vi ses igen för att förfesta lite. som tur var kunde jag åka hem med daniel, han hade bil, så då kom jag fortare hem. skönt att det åtminstonde är någon mer än jag från norrköping! jag trodde att det skulle vara massa från norrk och link men det är mest från stockholmstrakten. i alal fall, var hemma kvart över tre för att sedan ta bilen 16.45 till link igen. jag kom lite senare än alla andra men det gjorde inte så mkt.

sen förfesta vi lite, jag tycker det var lite dåligt med dricka, vi får hoppas att alla dricker mer de här dagarna! :D innan jag kom hade alla gjort ramsor och sånt som vi skulle sjunga till "players" och de andra ekonomerna. 

den bästa (på ett ungefär):

spanska män med hår på bröst!
spanska män med hår på bröst!
redig karl som kan ge tröst!
redig karl som kan ge tröst
bättre än en fransk baguette!
bättre än en fransk baguett
eller en bratwurst med svett!
eller en bratwurst med svett
spanska tjejer dom har klass!
spanska tjejer dom har klass
franska fnask dom finns i last!
franska fnask dom finns i last
tyskar dom har ingen stil!
tyskar dom har ingen stil
hockeyfrilla, permobil!
hockeyfrilla permobil

viva espana, espana espana por favor!
una tequila, tequila, tequila por favor!
una cerveza, cerveza, cerveza por favor!
viva espana, espana  espana por favor.......

sen var vi ute på kårallen, som ligger på campus. en asstor lokal. där vart det jättetrevligt så småningom :) kvällen slutade med att jag sov hos några bekanta, tur att jag träffade dom kan jag säga! jättesnällt att jag kunde sova där, det körde ju ihop sig lite med min planering...

idag softar jag faktiskt. är seg. somna typ hav 4 och gick upp tio i 7 imorse. kom hem ht igen vid 4. jag får se om jag åker dit imorn på dan, kanske skippar det och åker dit och festar bara :D munchen hoben imorn ju ;)

pussss

Lite bilder...

Tjena!

Det var länge sen jag skrev här, det känns som att jag haft mkt att göra på sistonde. Förra veckan var det såå himla skönt väder. Jag tror att jag badade och sola typ 5 dagar i rad, skönt, får man känna på lite på sommar :)

Förra helgen var det ju den årliga augustifesten, ohh det är så mysigt ju. På torsdagen gick anna, hanna jag och fian ut och käkade och kolla på fyrverkerierna. Sen drog jag hanna anna o pamela till trädgårn. där var det proppat, det var liveband och så, så det var ju mysigt. Hahaha, hanna och jag bangar inte för en allsång när det gäller rugbylåten aloette (hanna du stavar så va?) ;) den första semptember har min farbror 50-årsfest, då blire nog rätt mkt party och allsång, de gamla rugby veteranerna har det nog fortfarande i sig ;)

sen på fredagen förfestade vi hos pamela, det var hanna, ja, john, steffi, kerstin och några från john och marisols jobb. det var trevligt, vi gick dock ner ganska tidigt till trädgårn för att ta en titt där, helt SMOCKAT! och det var framförallt 35 + mest. haha, fy faaan, så gamla "kärringar" beter sig när de är ute på krogen, de är värre än oss ungdomar :p "ohhh jag måste kisssssa", "kan jag få gå in här på er killtoalett". haha.. sen drog vi ner till Delhi. där var det också rätt fullt, fast john och dom hittade ett bord så där tog vi en cider. sen bar det av till otten. otten var rätt så skoj faktiskt! efter otten så bestämde sig jag o anna för att gå hem till henne i kvarnberget :D först käka vi och sen började vi gå  hahahha. men allvarligt talat kvart över 5 var vi hemma hos henne. på vägen hem till henne körde vi lite "dancemoves - lift your leg up", snacka om grym dans ;) 

På lördan blev det lite party då också. hanna ja o pamela drack hos hanna först, jag var lite sliten. vi gick först till trädgårn, smockat så klart så vi drog vidare till delhi. På vägen ner mötte jag pappa, han hade tappat bort anna och dom så han var på väg till trädgårn för att träffa mina farbröder, kul att han hade skoj i alla fall :p på delhi blev jag ännu mera off, kände mig helt nykter, och då känner man sig inte roligare när andra står på borden och dansar :p vi gick vidare till teaterbaren och sedan bestämde jag mig för att avsluta kvällen och åkte hem till min brorsa för att sova där. hanna och pamela hade visst kul inne på otten sen ;)

ikväll ska jag till pamela och vara med på förfesten. jag ska vara nykter idag faktiskt, skönt att kunna köra sen efter. fast ca 15:e september åker jag upp till henne i västerås, då måste vi festa :D

jag har ju två veckors festande framför mig också, NOLLNING! Det ska bli kuuuuuuuuul, lite ångest för min brist på kläder bara...

här är lite bilder by the way. jag har ännu inte fixat mina gotlands bilder, men det blir av! :D förresten, matilda, lägg ut sthlmsbilderna ;) här är några i alla fall..

Sthlm
    

Augustifesten, fredag
   

Stockholm!

Tjaaa. Nu sitter jag äntligen här då, har inte orkat gå in och skriva på ett tag för att när jag väl börjar skriva om någon tripp så tar det typ en timma, idag ska jag nog dock vara lite mer kortfattad :p

förra lördagen åkte vi till sthlm. natten till lördag fick jag typ fyra timmars sömn innan jag var tvungen att gå upp vid klockan 7. matilda och hanna som hämtade mig var typ lika trötta, hanna hade ju varit ute på fredagskvällen också, smart :p och matilda hade vaknat vid halv 3 och inte kunnat sova efter det. sedan åkte vi och plockade upp fian och sen anna. jag är väldigt imponerad att hannas bil tog in all den där packningen! :p

 väl uppe i sthlm skulle vi först lämna av all packning uppe i lägenheten, vi skulle bo i matildas pappas lägenhet. det gick fort och allting och sedan skulle vi bege oss till slussen för att ta båten över till grönan. vi började gå åt ett håll men var inte säkra på att det var rätt, så vi fråga, och det var inte rätt heller. det skulle tydligen vara rätt så långt. så vi tog en buss och på bussen kom anna på att hon glömt sitt personalkort där hon får gratis inträde och åkband. så anna hoppade av bussen i all sin hast och skulle hämta det, och vi fyra satt kvar och kände oss lte dumma över att ingen hängde med. sen gick vi av vid slussen men tydligen var det fel så då gick vi till en annan busshålls plats där vi skulle hoppa på bussen som anna tillslut satt på. vi åkte ner till norrmalmstorg tror jag sedan tänkte vi gå till gröna lund, men lättare sagt än gjort, vi hittade inte dit. så därifrån  tog vi äntligen taxi. vi anlände lite senare än vi trodde men hade fortfarande många timmar på oss.

vi började med att åka vilda musen, sedan kvasten tror jag (den nya som var astråkig), fritt fall, extreme osv. katapulten var jätterolig, jag har åkt den förut, men den här gången var den läskigare (kanske beror på att man blir äldre? :S)

vid klockan halv 7 tror jag den va skulle vi åka tillbaka med grönalund färjan. den första färjan missade vi på sekunden så det var bara att vänta och vid den här tiden var vi riktigt trötta. hanna var nog tröttast :p vi besätmde oss för att gå hemifrån slussen och det visade sig när vi kom hem att det hade tagit en timma och en kvart. vi hade gått sån jävla omväg på väg dit så egentligen skulle det typ ta en kvart :p aja, vi var glada över att vi äntligen var "hemma".

sen började vi fixa iordning oss och allting. vi var riiiktigt sega och jag tror alla tvivlade lite på kvällen.. men jag tyckte att den vart riktigt bra sen! vi tog taxi vid halv 1 för att sedan bege oss till white room. taxichaffisen skjutsade oss bara till stureplan eftersom han inte visste riktigt var det låg och alla andra som vi sedan också frågade visste inte heller säkert. dom som visste sa typ olika vägar. vi var ju tvugna att komma in där innan 1 eftersom gästlistan togs bort efter ett. klockan var 5 över 1 så gick vi till ett annat ställe, laroy. jag tror det var matilda som gick fram till vakten på vipsidan där och helt plötsligt så var vi inne :D väl där inne så var det mycket folk, och jag tyckte i alla fall att musiken var rätt bra :p dä r inne såg vi "blondisarna" som jag tror att jag såg på grönan. de verkade följa efter oss under kvällen. klockan halv tre gick matilda, sofie och anna hem men jag och hanna stannade kvar, det är inte ofta man är i sthlm!

fan nu blev det ngt konstigt med texten!

när stället stängde vid tre träffade vi två st trevliga göteborgare som vi stod och pratade med ett tag. vi kom överens om att gå och käka pizza men sedan ångrade sig hanna och jag eftersom vi ville festa vidare först. vad hände då?! joo, vi hittade till white room! men då var det redan försent, värsta långa kön och så hade inte jag åldern inne. så vi gick vidare. plötsligt gick vi barfota vid NK och letade efter en pizzeria. vi hittade ingen men vi träffade markus och gabriel. vi snackade med dom sen erbjöd dom sig skjuts hem. i vanliga fall skulle man väl inte sätta sig i några främlingars bil men nu hade vi skapligt ont i fötterna och jag har ju faktiskt tränat lite thaiboxning ;) haha. markus bil var gryym! massage i stolarna, egna displayer hade vi där bak och allt möjligt. klockan halv 5 kom vi tillslut hem till lägenheten.

under kvällen hade jag kommit på ngn konstig dans, den var rätt rolig när vi klev in i trapphuset :p

dan efter åkte vi hem och jag jobbade på natten. 8 timmar hade jag sovit på två dygn så lite slitigt, men det går alltid.

nu ska jag dsucha, jag ska nog bege mig till stan. igår var vi på skänninge förresten. hittade lite skit. bara mysigt att gå på marknad. nästa vecka augustifesten, wii :D

puss

image32


RSS 2.0