Klarade teorin!

Yes, klarade teorin igen :D den här gången hade jag lite bättre marginal än förra gången, 57 fick jag. Innan hade jag värsta magkänslan av att jag inte skulle klara det, men fan vad skönt att ha det gjort nu. Nu på måndag ska jag höra av mig till körskolan och boka uppkärning och lägga ut lektionerna utifrån det!  Jag fick ta körkortskort idag också, haha nu ska jag stå ut med det där i 10 år eller vad det är!

Nu har jag jobbat tre dagar i rad + ikväll. Det blir en jobbig helg, igår började jag vid 18 och slutade 03.30, samma blir det idag. Imorn ska jag försöka sova ut lite, men på eftermiddagen blir det antagligen träning, nu jäklar till sommaren ;)

matschemat går si så där, har ätit så himla lite dom här dagarna jag jobbat nu. men det är ju bra att jag bara dricker vatten på jobbet och rör mig. igår var det itne mkt alls att göra, jag stod typ bara i baren. ikväll blire nog jäkligt mkt att göra tror jag, blir väl att kombinera baren och golvet lite, innan kvällen blire serveringen, den tycker jag inte om!!

Börjar om två timmar, har bara hunnit stiga upp, göra iorndning mig lite, varit i linköing och skrivit och sen hem. Jag är skittrött egentligen, men får ta ut det imorn. Det ända jag hinner nu är att äta när mamma och dom grillat klart och göra iordning mig.

pusssis

Teoriplugg

Just nu sitter jag hos John och pluggar lite körkortsteori, nu börjar jag känna att jag borde börjat med det här för läänge sen :p aja, får se hure går på lördag.

Igår jobbade jag på Cromwell, första gången i serveringen och så.  det var rätt mkt att hålla reda på faktiskt, beställa, säga till kocken, slå in allt på alla bord, gå ut med bestick, servera (vilket jag aldrig gjort innan), samtidigt som man ska stå i baren och massa annat. Men men, första dan gick väl bra. Vilken jäkla kärring i köket säger jag bara!! jag har träffat henne innan på fredagarna och lördagarna, men herregud! värsta jäkla bitchen så fort hon har det minsta lilla att göra. Amir som jobbat där i flera år sa att det var flera som slutat på grund av henne och att hon nu har en sista varning, jag förstår folk som slutar! men han gav mig tips att bara käfta emot och inte ta åt mig, så det blir det som gäller idag :p jävla kärring!

matschemat och så går så där, har inte blivit så jättenyttigt :p
igår på morgonen och jag två knäckemackor med ost och nudlar, ett glas vatten
mellanmål, lunch var på stan med hanna när vi käka glass
middag, fullkornspasta och köttfärssås
typ en liter vatten
och sedan efter jobbet vid 12-halv 1. en knäckemacka och en macka, + lite godis :p
och motionen fick jag på stan och på jobbet :p

nu ska jag väl fortsätta plugga, martin och john åker och tar nya bilder på bilarna, john funderar på att byta bil igen, haha. jag vill ut och sola men har ingen bikini eller så med mig..

pussis!

Nu är jag påt igen!

Nu när solen och värmen är här så har jag ännu en gång drabbats av ett "gå-ner-i-vikt-tränings-humör". Jämt under den här perioden får jag för mig att jag återigen ska börja med matschema och allt möjligt :p Tror det beror på att det är då jag slänger på mig bikinin och solar på tomten medans grannarna verkar tycka jag är lite lustig eftersom det fortfarande bara är mars ute. I och för sig har jag haft på mig bikini i varje dag i 4 månader i Thailand, så jag blir ju inte direkt överraskad när det ser ut om jag gått upp i vikt. Men det är nu när man börjar inse att man ska ha bikini här hemma i sommar som motiveringen kommer.

Mitt matschema för idag då:

9.30 frukost; två knäckemackor med ost, cornflakes
13.00 lunch; fullkornspasta och köttfärssås, ett stort glas vatten
1,5 liter vatten under promenaden
16.20 mellanmål; ett äpple

det är vad jag har hunnit idag, än så länge är jag nöjd! Jag och vatten har inte ens existerat innan jag åkte till Thailand, jag inbillade mig att jag var allergisk mot att dricka vatten, haha, men nu tycker jag det är okej, sååå äckligt är det faktiskt inte.

På schemat ska jag också börja skriva ifall jag motionerat eller inte.
Motion: 1,5 timme promenad med mamma och hundarna i skogsterräng

så där då, nu har jag strukturerat så att jag kan se vad jag egentligen äter hela dagarna. mycket bra!

Idag har jag som sagt solat ute, vårsolen tar ju riktigt bra. Har till och med fått linjer. Karin kommer vara så jäkla brun när hon kommer hem från Thailand, fusk! :D Idag har det verkligen varit sommarväder ute, helt underbart, skitvarmt i solen. Ska tydligen vara kvar tills torsdag och sen försvinna, så några dagar till ska man få njuta :)

Får se om det blir jobb ons, tors och i helgen, helgern är ju klart iaf, ska ta och ringa george efter jag skrivit här. Det ska bli intressant i alla fall, ska börja stå mer och mer i baren nu :) Det är så jobbigt när det kommer folk som ska ha vissa saker man aldrig hört talats om förut, det finns typ 15 ölsorter och eftersom jag själv hatar öl så är jag inte så värst insatt i vilka sorter som finns, men sånt kommer väl med tiden. Kommer nog få stå en del i baren i helgen också.

Nu har john sålt sin bmw och istället köpt en celica gt 4, jag har inte sett den än efterosm han köpte den igår, men den ser bra ut ;) får se den inatt när han hämtar mig efter jobbet:) jag har funderat lite nu och jag kollade på lite olika bilar, en jag fastnade för var hyundai coupé 97 och innan dess har jag kollat mkt på mazda mx3, men har nu bestämt mig för att köpa en skruttbil för några tusen bara. det är lika bra att köpa någon kontant nu innan man har heltidsjobb och så.

imorn blire antagligen stan. egetnligen måste jag träna på teoriprovet, har inte pluggat ett skit typ, men förhoppningsvis kunde jag låna en bok av hanna som jag kan läsa i de sista dagarna. förra året när jag skrev så plugga jag i alla fall en del, men jag tror att rätt mkt sitter kvar i bakskallen ändå.

Nu ska jag ringa George :)
Ha det!

Nu har jag också börjat med det här rå

Har märkt att de flesta har blogg.se och kände mig
lite tvingad att prova det själv :p

Igår var jag med Cromwell på krogbowling för att sedan dra till Otten och festa till det lite. Vi började med att träffas på Cromwell för att ta några cider och sedan åkte vi till Vilbergens bowling för att tävla lite mot de andra nattklubbarna och pubarna. När vi kom dit var det rätt proppat och de flesta var packade eftersom vi sen hörde att de hade börjat ett på dan, då kände vi att vi nog låg lite efter :p

När det blev dags för bowling tyckte jag att det gick rätt bra, haha för att vara mig asså ;) de tre-fyra första serierna gick bra för oss men så tappade vi dom två sista serierna. vi gick tyvärr inte vidare till final, av typ 28 lag kom vi på 18:e plats, 2 platser under finalstrecket, men men, vi satt oss och drack lite istället. Vid halv 12 tiden drog vi vidare till Cromwell så att Albin, vår DJ, kunde hämta sina skivor eftersom han blev tillfrågad att spela nere på Otten, sedan drog vi dit. När vi kom dit var det inte så jättemkt folk, det var folk från palace, otten, vi och teaterbaren tror jag, de andra pubarna drog till Vasa har jag för mig.

Väl på Otten drack vi ännu mer, jag blev nog lite rund under fötterna måste jag säga haha. Det var tur att jag hade Jonna där så jag slapp va ensam tjej från jobbet :) By the way så var det bara jag jonna albin och kerra som drog till otten, george orkade inte och de andra fick förhinder, men det va skoj i alla fall.

Efter dans hela natten lång blev det tal om efterfest men eftersom Jonna avstod så gjorde jag det samma och vi fick skjuts av hennes kille som släppte av mig hos Martin. Vid halv 4 var jag väl hemma hos martin och förnuftig som jag är ställde jag klockan på halv 9. Det var bara att gå upp då och ringa mamma och fråga vilka bussar som gick hem, 09.05 fick det bli och när jag väl var hemma här blev det vila till klockan 1 typ. Trevlig utekväll med mycket dans och bra musik, det får vi göra om!

Nästa lördag har jag teoriprov för körkortet, jag som redan gjorde det förra året och klarade, men eftersom det gått 1 år så har det gått ut nu. Har inte pluggat ngt men ska försöka ta tag i det nu i veckan, jag har ju annat plugg också ju :S

Blir kanske jobb onsdag och torsdag också och i helgen förstås, kommer väl vara död på lördag när jag ska skriva teorin, men det är bara att göra sitt bästa så får man se ifall det räcker.

Nu ska jag försöka ta tag i religionsvetenskaps pluggandet!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0