Hämtat körkortet..

Hej.
Sitter här hemma hos mamma och softar lite framför tv:n. Svulla är ju aldrig fel. Imorn är det sthlm och än så länge har jag inte packat klart, ifs ska vi ju bara sova där en natt, så så mycket behöver man inte ha med sig, men ändå. Vet inte vad jag ska ha på mig och så..

Råkade sova från halv 8 till 8 så kommer kanske inte somna nu inatt.. Ska ju upp tidigt imorn, jag är inte direkt van vid att gå upp klockan 7 nuförtiden. Undra hur det ska gå att börja skolan snart :S men det verkar ju inte vara som på gymnasiet, det verkar vara mkt mer självständigt och mindre lektionstid, det passar mig bra.

idag har jag hämtat mitt körkort. Jag antar att det inte är någon som är nöjd med bilden på deras körkort, bred näsa hade jag, i för sig har jag ju det, men ändå, man vill ju försöka se lite okej ut :p sen åkte jag en snabbis till stan och köpte en gamaplattång, jag behöver verkligen en bra plattång. jag testade den lite nu, den verkar soft. sen köpte jag lite krimskrams bara. det är så sköönt att ha körkort. jag har inte åkt buss en endaste gång sen jag fick körkort, pappa har inte sett sin bil heller knappt sedan dess:p men imorn ska vi ju till sthlm så då får han "låna" den ;) 

jag hade ju tänkt lite myskväll med john idag men han hade visst gjort upp egna planer, tv-spelskväll! haha. det kan jag stå över kände jag :p visst, tv-spel är skoj men dom skulle spela fifa och det är jag rätt värdelös på, så det får bli att vara hemma och kolla på tv med mina favoritkillar - paco och bosse. haha, stackars hundar, undra hur många smeknamn de har egentligen, men vad säger man, kärt barn har många namn :p

grönan imorn!  någon mer än jag och anna måste ju åka tilten, ifall ni vågar? ;) vi var visst uppskrivna på gästlistan på whiteroom, hoppas det blir skoj där :D shopping på söndag, jag behöver jeans och en skinnjacka.

hare skoj i helgen! pusssssss

...

sitter här hemma och tråkar. det var lääänge sen jag satt så här mkt vid datan, säkert inte sen gymnasiet. jag måste hålla mig vaken, ska in till stan och hämta john inatt, men tror det blir rätt skapligt ändå. dom skulle till trädgårn men det stänger väl vid 1.

FAN , jag kom på en grej nu, love my way, serien som jag tycker är så himla bra har redan börjat för 25 minuter sen!! aja, får kolla om det går någon repris...

aja, eftersom  jag har tråkigt så tänkte jag göra det här:

Hur många lampor har du i ditt rum? 3, tror jag :S känns inte som att jag vistas så mkt där nuförtin
Vilken låt spelas mest hos dig just nu? min data har omformaterats, igen, så ingen speciell. lyssnar på east fm istället ;)
Favoritfrukt? hmm melon på sommarn
Har du någon konstig vana, isf vad? hmm, jo, men kommer ej på ngn
Linje på Gymnasiet? samhäll/media
Hur gammal är du? 19
Är du helsvensk eller har du utländskt påbrå? swedisch helt igenom
Har du någon kommande resa planerad, isf vart och när? möjligen barcelona med mamma eller john. ifall jag inte trivs med höstens studier kan det mycket väl bli några månader i australien och asien..
Favoritserie? the bachelor! wiii. mamma och jag sitter som klistrade framför tv:n ;)
Lekte du med Barbie när du var liten? japp
Ditt nästa köp? blir nog imorn på stan, maybe en klänning till sthlm eller byxor?
Saknar du någon just nu? mm
Säger du "kavjar" eller "Káviiar"? vet inte :S
Har du ont någonstans? mm lite i visdomstanden, igen..
Har du lätt eller svårt för att prata om känslor? lätt tror jag
Vad gör du just nu? väntar på att åka in och hämta john
Vad ska du göra imorgon? gå på stan och möjligen träffa karin och diana och några mer. sen ha myskväll
Vad åt du senast? godis :/
En manlig kändis du tycker är snygg? jude law
En kvinnlig kändis du tycker är snygg? jessica alba, hennes kropp....
Vad dricker du helst? läsk
Hur många kontakter har du på msn? 120 ungefär
Och hur många av de pratar du dagligen med? blir väl 4 kanske. det är nog dags att ta bort ;)
Är du singel? nepps, john sen snart 2 och ett halvt år
Tidigare jobb? mammas jobb, mcdonalds, kolmården, cromwell, stadiumlagret, vilka höjdarjobb ;)
Vad skulle du köpa om du vann 1 miljon? resa, men spara det mesta
Framtidsplaner? resa, på något sätt hjälpa utsatta människor och djur, skaffa familj
Bestämmer du dagen innan vad du ska ha på dig? mm, ibland
Vad ska du ha på dig imorn?vet inte :S jag behöver en ny garderob!
Går du i skolan eller jobbar? ska börja till hösten..

det var inga roliga frågor ju. aja..
nu ska jag kankse duscha eller ngt :)
puss

party i sthlm snart :D

Trååkigt väder

Heej.

De senaste veckorna har jag jobbat lite grann, inte så jättemycket och typ varit på stan och så. Förra veckan åkte jag till ikea med hanna och anna. Förra lördan gick vi på hemmafest hos Emma-klara. Först var johns kompisar hemma hos honom och så grilla vi lite, sen drog vi dit. Det var rätt trist folk där dock, kände typ ingen, så det blev att åka hem rätt så skapligt. På söndagen sedan mådde jag så himla dåligt. Jag spydde ända in på eftermiddagen, och det borde inte vara för att jag var bakis. Jag spyr aldrig då och jag var inte så jätteonykter. aja, jag blir aldrig sjuk så det känns så konstigt när man väl är det. på måndagen sedan hade johns pappa 50-årskalas. De hade ett femtiotal gäster hemma hos sig så jag john och jakob fick hjälpa till lite.

nu i lördags blev det en spontanutgång. På lördagsdagen var vi hemma  hos mig och solade, jag, pamela och hanna. Klockan tre ungefär bestämde vi oss för att gå ut på kvällen (jag som inte borde gått ut egentligen, jag har varit ute varje helg i snart två månader). Vi förfestade hemma hos min brorsa, det var jag hanna pamela och anna, fast anna skull ejobba så hon var inte där så länge. Sen bar det av till trädgårn där vbi tog en cider. Det var dock lite äldre åldersgrupp så vi drog vidare till Delhi. På Delhi var det dött, vi tog i alla fall en shotkanna och tänkte att det kanske skulle bli roligare. Sen gick vi förbi Pub Wasa, där verkade det mest vara gamlingar + att det var 23 prs gräns så där blev det inget. Sen vart det teaterbaren där vi drack lite till, sen cromwell och sen otten (och lite tre kronor, alkisställe). Det blev en riktig pubrunda. När vi väl kom in på otten vid 10 över 2 kände jag mig helt nykter, men man får väl offra sig lite för sina kompisar ;p

nu har jag jobbat natt två nätter. jag trodde att det skulle bli idag också men det blev det visst inte. Vi på natten jobbar så bra att vi typ gör dagens arbete också ;) så idag får jag se vad jag ska göra. om jag hinner ska jag åka till posten och hämta mitt körkort. vet inte om jag åker ut till krokek kanske.

på lördag är det estocolmo som gäller! wii. förresten har jag börjat försöka läsa lite spanska igen. jag har en bok hemma sen gymnasiet, måste ju öva som fan egentligen inför skolstarten.

ska äta något nu :) pusssssss

tråkväder förresten, vad är det här för jäkla sommar?! i framtiden ska jag antagligen inte bo här i sverige..

Internationella Civilekonomprogrammet

Halloo!

Det var ett tag sedan jag skrev. Jag har jobbat natt sedan i söndags så då blir det inte mycket gjort på dagarna. Sover bara några timmar och när jag går upp är jag astrött så att jag ändå knappt orkar hitta på något. Det blir natt inatt igen, jag kunde inte tacka nej eftersom jag måste tjäna pengar eftersom jag antagligen ska bli fattig student ;) Jag fick reda på igår att jag kom in på internationella civilekonomprogrammet på linköpings universitet, med spansk inriktning. Det tredje året får man åka iväg och plugga minst en termin på ett spanskt eller sudamerikanskt universitet, wihoo.

I lördags blev det utekväll. Vi var hemma hos stavis och sebbe och förfesta, jag hade med mig pamela och hanna. förfesten var skoj tycker jag, lite gamla godingar som allsång :p sen drog vi tre vidare till otten, där var det inte alls så skoj. Det var lite folk som det varit även förra lördan så vi gick in på hugo och var vi typ 3 minuter för där verkade det vara lite lustigt folk :p

jag har haft pappas bil och kört med enda sedan jag tog körkortet. Det börjar ju bli skoj att köra bil :)

ska kolla tv nu, måste vara vaken till 8 imorronbitti, gäsp.

puss

Körkort:D

Hej på er!

Igår fick jag mitt efterlängtade körkort :D Jag och pappa åkte klockan 6 på morgonen härifrån eftersom jag hade uppkörning i Örebro klockan 10. Här hemma i norrköping skulle man få vänta aslänge på att få uppkörning, just nu är tiderna nog framme i oktober.

Jag körde hela vägen upp till örebro, det var längre än vi trodde så vi var inte framme förrän klockan nio. Efter nästan tre timmars körande var jag lite trött, men bättre det eftersom jag hade kommit in i körningen då. Pappa körde sista biten i Örebro och vi vimade runt där ett tag men till slut hittade vi. Det var ju meningen att jag
skulle löra lite i örebro innan och se hur det såg ut, men det hann jag knappt. Klockan 10 kom inspektören. Han var så jävla shysst och skämtade och så hela tiden, han ville ju få mig så pass avslappnad som möjligt. säkerhetskontrollen som jag fick göra bestod i att kolla så att ljusen på bilen funkade. Så jag kollade blinkers, bromsljus och så där. Sen åkte vi iväg. Just då kändes det som att jag aldrig skulle klara det, det var en magkänsla, men, den stämde ju inte som tur var :)

vi körde typ bara en halvtimma, något små misstag någonstans och så. När vi kom tillbaka så var han rätt tyst och frågade mig lite grejer. Sen så sa han bara: grattis! Så det var härligt :D Världens bästa inspektör! Allvarligt talat så kändes det typ som att jag körde bättre i norrköping men då vare ju rådjuret och omkörningen där. Men om jag hade haft den tjurgubben som jag hade i norrkan i örebro så skulle han säkert kuggat mig. Det säger ju rätt mkt hur olika krav de har. Jag tycker inte att det var så jättesvårt att köra i Örebro ändå, det var bara att följa skyltar och vara uppmärksam, jag hade förväntat mig att det skulle vara svårare. Deras bil var också skön att köra.

Så igår gav jag mig ut med bilen sen. Jag körde pappa och anna in till ljura och plockade upp john där. Sen skjutsade jag vidare pappa oich anna till den där festivalen vid borgen, sen drog jag och john till åby och käka pizza med hans föräldrar. Sen till krokek och kolla film som vi hyrt, "children of men", inte så bra faktikst. Efter det åkte vi in till stan och hämta upp pappa och anna på borgen, leffe och lena hängde med i bilen med och så skjutsa ja de till ljura, pappa och anna till tåby och sen tillbaka till krokan igen. det blev mkt körande.

idag har jag kört bil ensam för första gången :D det var asskönt, var inte alls så nervös som jag trodde att jag skulle vara. jag körde från krokek ut till mamma här i sörping.det gick bra :D
 
ikävll blire utgååång! seriöst, har inga bra kläder att ha på mig, får bli ngt trist, orka tänka på det nu när man har körkort :D jag ksulle by the way kollat på bilar idag men jag hade ingen ork imorse när jag vaknade, ringa runt och hålla på. får kasnke ta det nästa vecka. jag får ju ändå ha pappas bil lite när jag vill :)

puss!

Karaoke party

Hej!

I lördags blev det lyckat tycker jag! Som tur var hängde hanna med, mina andra kusiner i min ålder kunde inte komma. När vi kom till pappa så käka vi först lite och började blanda lite drinkar. Efter ett par drinkar var det karaoke som gällde. Pappa och Anna hade hyrt en so brukar syssla med karaoke och han hade en ganska stor anläggning med sig. Anna som fyllde 30 var förstås först ut! Sen rullade det bara på. Jag tror att jag, hanna och martin körde typ tre låtar tillsammans. Carola - främling (med våran "främling-dans" såklart), Bryan Adams och något mer. Men självklart sjöng vi med alla andra. Rugbylåten kom också upp, den vi är uppvuxna med under rugby och släktträffar :p Mats tog kommandot. Kan tyvärr inte texten, den måste vara på franska eller något :S Hanna, vi måste hitta den så att vi kan ha den som partylåt! :p haha.

I lördags tappade jag bort min mobil också. Har inte ringt till otten än för att kolla om den kanske kunde vara där, får väl göra det idag. Jag tror i alla fall att jag tappade den i svarttaxin på väg in.. Efter festen hos pappa åkte jag, hanna och martin in till Otten. Hanna och jag valde att gå till otten istället för leche, leche var så jäkla trist förra månaden. Väl inne på otten var det lite folk men jag hade kul i alla fall. Dans på lilla dansgolvet nästan helt ensamma :D Fast Jeff och hans kompis var där och höjde stämningen lite :p

I söndags och måndags natt så jobbade jag sen och nu dessa dagar har jag varit ledig. Jag har varit med John och igår var vi med Martin. Båda snaggade sig! Hahah, så fult! Men men, han hade tjatat om det så himla länge att jag sa att han fan fick göra det nu :p Sen gick vi på stan en snabbis, jag köpte skor, tröja och lite annat smått. Imorn är det helg igen, då kanske det blir utgång eller ifall det blir på lördag. Nu har jag festat många helger i rad, helgen innan midsommar, två gånger under midsommarhelgen och två ggr förra helgen. Jag börjar komma in i gamla takter igen :p

Lite bilder från i lördags:

     
Petter & Pappa            Farbror Mats                Jag & Hanna     Lite grannar & Släkt Martin, farmor, mats m.m
 
Hanna & Martin        Otten, lilla

RSS 2.0