Födelsedagskalas och partaj!

Hej!

Snart är det dags att åka hem till pappa på 30-årskalas, anna fyller 30 och förra veckan fyllde pappa 47. Jag och Martin har köpt en resa till Barcelona till dom, så det blir dom nog glada över :) Dom har bjudit hem ca 40 personer så det blir kanske lite tight, men tror att dom satt upp något stort tält på verandan. Jag tror att vi ungdomar drar oss ut sedan :p konstigt nog är jag partysugen idag med :D blir massa karaoke sen framåt kvällen kan jag tänka mig, min släkt asså, ska inte säga mer! :D

hinner inte skriva mer nu, får göra det imorn ;)

pussssssss!

Party ikväll!

Heeej på er!

Jag är helt partysugen nu, sitter och lyssnar på Rihannas låt "dont stop the music", typ fjärde gången jag lyssnar på den, men den är riktigt bra. Ett tips där ;)

Ikväll har john och hans nybildade företag "kick off" fest. hahhaa. det blir dom tre, john, petta och emil och än så länge jag och pamela och kanske karin. vi ska väl grilla lite innan tror jag. sen blire utgång. tydligen hade palace rnb kväll ikväll, så det kanske blir det :D har inga kläder att ha på mig bara. jag och pamela var på stan igår men hittade inga fina festkläder. istället hittade jag 4 tröjor, ett par byxor, underkläder, skärp, leggings och nåt mer kanske. jag hittar jämt saker när jag inte planerat :p

idag fyller anna 21 år, grattis! oh nu blev det något fel :S

aja. nu är jag hos john. vi har spelat lite fotboll och brottats på gräsmattan, jag klår han lätt ;)

ska käka snart tror jag. pusssis!

(ska snart lägga in bilder från gotland ;) )


Midsommar!

Hallo!

Nu kankse jag ska berätta lite om gotlandsresan då.
I torsdags när vi kom till campingen var det hellugnt! Det kändes typ som att vi var ensamast på hela campingen, en jäkla skillnad mot förra årets Öland, då var det  för mycket folk! Vi gick ner till stranden och spelade lite fotboll och de flesta av killarna badade i havet (jävligt kallt). Jag och Pamela träffade världens äckligaste kille, eller man kanske man ska säga. Han kom fram till oss och frågade hur mycket vi hörde genom ett fönster, för att han kunde höra ngn åka inlines utanför hans fönster som dessutom var dubbelfönster! Han sa att han trodde att han hade ngn inbyggd data och att vi ifall vi skulle vara ifrån tyskland eller england kunde hjälpa honom. Sen börja han prata om mcd och skit. Helt sjuk människa, senare hade han pratat med pamela och madde och sagt att de hade träffats för två år sedan (alltså 10 minuter). När vi kom tillbkaa till stugorna var vi rädda att han skulle ha skuggat oss och komma dit med en motorsåg eller något på natten :p

Stugorna var skit fräscha! Helt nybyggda, vi var de första som bodde i dom, tyvärr tog vi inga foton på dom, men fina var dom, fast lite små. Jag, Pamela, John, Putte och Madde delade stuga medan Stavis, Sebbe, Ragge, Martin och Hoffe sov i den andra.  De där killarna har fan världens sämsta humor, jag kan erkänna att jag var lite trött på dem efter dessa dagar och det märktes säkert :p Så småningom grillade vi lite lätt på kvällen och förfestade lite. Våra grannar som var blandningar mellan, italienare, portugiser och isländare tror jag det var tyckte nog att vi var lite knäppa. När jag och Pamela var på toan så blev jag klar innan henne så jag tänkte att jag skulle ställa mig bakom dörren och hoppa fram när jag hörde henne komma. Så småningom hörde jag en dörr öppnas så någon sekund senare hoppade jag fram och skrek bööö! Haha, rätt högt också eftersom man hade fått i sig lite dricka och så. Tyvärr var det stackars grannen där som hoppade högt! Jag började ursäkta mig på engelska men hon började bara garva :p

Efter förfestanden drog vi in till Visby och gutekällaren. Klockan var rätt så lite när vi kom dit så det var inte så mycket folk. Jag och Pamela hade med oss kameran och tog foto på oss hela tiden, vi stod och posa lite var som :p haha. Folk som gick förbi fick gärna också vara med på kort :p Lite senare så började The Poodles spela men vi tyckte inte att de var så bra så jag och Pamela drog upp till andra dansgolvet "rnb-golvet". Där var det världens bästa dj, han tyckte vi om :D för en gång skull var det en dj som lyssnade på oss (här hemma i norrköping går det ju inte). Jag beställda Rihanna - Umbrella och Justin - Sexy back. By the way så är Umbrella en gotlands låt nu! Till och med killarna diggade den så den brukade vi ha när vi förfestade. Djn där nere var också bra. Han spelade rnb till oss fast det bara skulle vara tecno där, sånna dj:s tycker vi om ;) Tiden gick rätt segt på Gutekällaren men det blev bättre framåt slutet, dom stängde ju redan vid 2 så det vart ju hemfärd rätt så tidigt så att vi kunde ladda till midsommarafton ;)

på midsommarafton vaknade jag av att det var så jäävla varmt i stugan så jag och john gick ner till affärn och käkade frukost där. Sen drog vi upp och jag och pamela drog ner till strandne, men tyvärr var det fortfarande rätt dåligt väder, molnigt så vi blev inte så långvariga där. Istället åkte vi ner till Visby och käkade på en mysig restaurang med jättegoda pizzor och kollade lite hur det såg ut innanför murarna. Sen köpte vi maten vi skulle grilla på kvällen. Vi åkte till tofta också och på vägen dit såg vi pippis hus och grejer. men det var helt dött på tfta, där det nanars är smockat med folk. När vi kom hem därifrån hade det kommit lite mer folk till campingen, men inte alls som på Öland, i för sig var det ganska skönt. Det var några grannkillar som hälsade och visslade varje gång vi gick förbi så det kunde vara någont potentiellt för Pamela ;)

framåt kvällen förfestade vi och denna dag var grannarna påt också. jag tyckte att "italiano" hade ögonen på pamela ;) men hon tyckte han var lite sliskig :p I alla fall, vi körde kändisjakten och sjuan och sen började vi ha det lite roligt så vi drog ner till grannkillarna och kollade lite vad dom hade för sig :D pamela frågade ifall någon hade hudkräm för både hon och jag hade glömt våra hemma, (vilken inledningsreplik :p) så hon och jesper gick iväg och hämtade det. Sen vart vi inte mycket långvarade där för då hade våra stugor ringt taxi, som tog jävligt lång tid sen. När vi väl kom till Gute så kom vi inte in, eller snarare jag och Madde eftersom det var 20 där, det var ngn tjurig vakt. sen när jag och pamela gick tillbaka var det en yngre vakt och precis när han skulle släppa in oss kom john, putte och lina så då blev det inget med det :p istället gick vi vidare i visby till hamnplan tror jag (vi gick fan långt men vart vi gick kommer jag inte riktigt ihåg, det ända jag kommer ihåg är att jag pratade lite med hanna i telen). hamnplan, tror jag, var i vilket fall inte öppet så då visste vi inte riktigt vad vi skulle göra. då kom det plötsligt en vit limo och killen drog ner rutan och fråga vart vi skulle, vi sa att två av oss inte kom in på Gute, men han började då ge oss vip biljetter och sa att han skulle säga att vi kände kim, annars skulle vi vänta tills han kom dit. när vi kom dit såå sa vi att vi kände honom men då släppte de inte in oss, men då kom han och då var det hel fri väg för oss, lite som på film :D vi fivk vip armand, vilket jag märkte att jag hade på mig när jag kommit hem till stugan sen :S tydligen hade han kim hyrt ett eget rum där inne där all dricka var gratis, men det visste inte pamela och jag heller. men john putte och madde var förstås där :p

stackars pamela ramlade i trappan typ det första hon gjorde, som tur var var det typ inga där nere :p haha, snacka om otur för sen när vi vart på toa så fick hon typ killtoaletten uppslagen på sig :p tyvärr kom vi dit rätt sent så vi hann bara vara där typ 1 timma. sen skulle killarna gå och fyllekäka så vi delade taxi hem med några grannar. jag och pamela blev bjudna på efterfest hos kim på något hotell i visby, men det blev inte av, lite tråkigt nu efter eftersom det knappt blev ngn efterfest sen på campingen!!

väl hemma ville vi komma in i vår stuga men vi kom på att putte hade nyckeln, som var kvar i visby. men då kom vi på att vårat fönster säkert var öppet. så först gjorde pamela ett misslyckat försök att komma in (det var rätt högt) sen så hjälpte hon mig upp och i början gick det så där, men sen kom jag väl in :D då gick vi och hämta våran dricka eftersom det skulle bli efterferre:p jag tror det var då pamela trodde att hon tappat bort sin mobil så då leta vi efter den ett tag (men den låg på hennes säng). så när vi väl var klara med allt så var väl klockan 4 så då var vi redo för efterfest! vi gick ner till deras stugor men blev lite besvikna då alla var släckta. ehh, det sket vi i så vi gick och knacka på de som vi trodde att dom bodde i :D hahah. lite misslyckat, vi knacka väl på 4 innan vi hitta. iaf så gick dom ut då men det blev inget drag på det så så småningom drog vi hemåt.

förresten så var det någon som hade bajsat utanför vår stuga när vi kom hem! jävla äckel, vi som kom överens med alla :D den som vågar ska få se bild sen ;)

på lördan sen blev det lugnt. det blec lite volleyboll och fotboll. sen gick vi ut ohc käkade i visby. jag ville verkligen gå ut men klockan blev så jävla inte mycket av det. vi skulle ju upp sen 6 på morronen också. färjan hem och allt gick rätt fort sen.

så. det här blev jävligt långt, jag skulle dö ifall allt försvann nu :p det var denna midsommar, vi får ta traditionen nästa år också, men då kanske det blir Halmstad?

puss!

Gotland över midsommar!

Heeej!

Nu har vi kommit hem från Gotland. Båten gick klockan 7 imorse så det var lite jobbigt, rätt skönt att vara hemma tidigt dock.

Vi kom fram i torsdags förmiddag. Då började vi med att åka till campingen för att checka in i stugorna, men tyvärr fick vi dom inte förrän klockan 2 så vi åkte in till visby och käka lite och köpte mat till kvällen. Sen åkte vi tillbaka till campingen och kollade in stranden. Den var inte så fin som jag trodde att den skulle vara, men den dög.

Förresten, jag skriver mer imorn! Det finns så mkt att skriva att jag inte vet vart jag ska börja :p

Ha det bra så länge (ska försöka få in bilder snarast), haha, pamela och jag har ju rätt så många ifrån gutekällarn ifall jag säger så ;)

pussss

image22
Jag och Pamsi på Gutekällarn, VIP :D
image23
Hmmm några killar på Gute
image24
Och några andra :D


Kugga på uppkörningen!

Hej!

Det var ett tag sedan jag skrev här, har jobbat och stått i rätt så mkt.
Förra fredagen hade jag uppkörning. Stadstrafik, backa bakom hörn och det gick jättebra, sen körde vi på vägen ut till skärblacka och vad händer då. Jo, ett rådjur springer upp på vägen och in i skogen, jag hann precis se när den sprang in i skogen så det ända jag gjorde var att kolla i backspegeln och såg att det var flera bilar bakom mig och jag tänkte inte på att bromsa in eftersom det låg bilar ganska nära bakom mig. nu efteråt vet jag ju att ifall manser ett rådjur så kan det vara fler, som tur var gjorde var det inte det, men inspektören blev tjurig. Sen gjorde jag en rätt så onödig omkörning på motorvägen också. Det var det.

har bokat tid den 25:e juli nu, men hoppas på sista minuten. det fanns en på torsdag i jönköping men då är ju vi i GOTLAND :D hihi. vi åker dit klockan 3 på torsdagsmorgonen eftersom båten från nynäshamn går 7.

imorn har jag massa att stå i; hämta mitt pass, hämta min lön, gå till prima, gå på stan och köpa bikini och lite kläder till midsommar, plocka och färga ögonbrynen, träna kankske och fika kasnke. har säkert glömt en del också. ska kolla lite nu på systemet vad john ska köpa till mig

kanske hinner att skriva något imorn, borde väl försöka packa lite nu ;)

pussis

sol & badväder

Heej!
Snacka om underbart väder, håller på att smälta bort i värmen.

I torsdags vart det ingen natt på stadium så då blev det att gå ut med hanna, anna, pamela, karin och diana. vi förfestade hemma hos anna sen drog vi till otten. kön där var jäättelång, men som tur var stod pamelas syrra typ längst fram så vi trängde in oss där, lite pinsamt, men men, det är nog något som alla gör i den sitsen. väl inne på otten var det masssa folk, för mycket enligt mig. Det gick typ inte att dansa och så var det så varmt så vi drog vid halv 3, martin skjutsade oss.

Dan efter var vi duktiga och steg upp i tid för att åka hem till mig och bada. Jag invigde poolen i torsdags, lite kallt i början men guud så skönt att kunna svalka sig när det är så här varmt. vi låg där flera timmar och efter det fick vi lite solbränna ;) mamma hämtade mig och pamela på eftermiddagen och så åkte vi till mamma, då fick pamela träffa zack och zorro för första gången :p på kvällen blev det lugnt sen, åkte hem till john. jag hade så jääävla ont i ryggen på natten, jag har mina aningar om varför. jag kunde i alla fall inte sova på hela natten och bara låg och vänta till det skulle bli morgon.

på lördagmorgonen åkte sen jag och john och bada en snabbis i torsjön i krokek. sen hade jag körlektion och efter det mötte jag pamela och vi gick lite på marknaden i stan och sen mc d.

idag har jag haft körlektionm, 10 imorse och som vanligt är jag där jättetidigt efterosm bussen från krokek gick dåligt, + att hon var en kvart försenad. jag hatar när folk inte passar tider! samma sak är det varje gång jag ska köra med dom, lite irriterande, speciellt om man s

Studentvecka

Ett helt år har gått sedan man själv tog studenten, helt galet! Tiden bara rinner iväg känns det som. Jag vet inte vad jag ska göra i höst, plugga, resa, jobba? Hmm, jag väljer olika varje dag. Just nu känns det nog som att jag vill resa. Ska försöka spara ihop lite pengar till augusti så får vi se. Australien vore ju lite roligt, men då lär man få jobba lite där nere. Det som är jobbigt också är att jag inte pallar av att bo på lite skabbiga ställen och jag skulle aldrig klara av att dela rum med främlingar. Så, får se :)

Lördags blev lyckat tycker jag. Först hemma hos anna där vi fira henne och hanna. vi åt god mat och förfesta. Sen bar det iväg till otten, vi var rätt tidiga så i början va det inte så mkt folk, sen blev det lite mer lagom. Vägen hem delade jag taxi med några sörpingkillar, dom har man inte sett på länge.

Dagen efter hade jag körlektion, dubbel dessutom. Jag hoppas att allt alkohol hade kommit ut då, men jag kände mig lite hängig. har ju typ varit sjuk en vecka nu. nästa fredag har jag uppkörning, undra om ens körskolan släpper iväg mig på det, det måste dom ju, annars borde dom ha sagt ngt i tid tycker jag :S

två nätter den här veckan har jag jobbat på stadium, inatt blir ännu en, kanakse imorn med men hoppas inte, ska ju gå ut egentligen. vi får se hur det blir, har inget fint att ha på mig bara...

igår var jag och pamela och tränade, det fick bli spinning i sista sekund. haha fy, det var inget för mig kan jag säga. jag har inga benmuskler :p vi kanske är lite konstuga, innan träningen blev det glass och efter mc donalds, men men, ifall man tränar så ska det väl vara fritt fram? :p

snart är det MIDSOMMAR! Hihi. det ska bli skoj. hanna skulle ringa runt och kolla idag ifall ngn kan ta hennes jobbtider. hoppas! party party i visby :D

ska försöka sova middag nu snart innan natten.
pussis

Partaj tonight =)

Heeej där.

Förra lördagen blev det party som sagt. Vi förfestade hemma hos Pamela och sedan drog vi vidare till Leche. Jag tycker leche var rätt så tråkigt, både folket och musiken. Vi kom ifrån varandra också, så tydligen var både pamela, claudia och jag ensamma och strövade runt. Då fick det bli att dricka tequila i baren helt ensamt, mobbat :p
John kom och hämtade mig vid 2-tiden sen.

den här veckan har vi inte tränat någonting, det beror på att jag har jobbat och nu de senaste dagarna har både jag och pamela varit sjuka. Jag har typ inte kunnat prata eftersom min hals är helt konstig, men nu känner jag att det börjar bli lite bättre :)

nu är jobbet på green cargo avklarat också, jag måste erkänna att jag är rätt trött på klädhållare vid det här laget efter 996 stycken. Imorn blire natt på stadiumlagret och sen blire mån, tis, ons och fre på cromwell. men jag lär förlora mycket pengar ifall dom erbjuder mig jobb på stadium natt gentemot lönen på cromwell. man kan väl hoppas på bra dricks :p jag har inte stått i baren på typ en månad nu, kommer nog vara helt vimsig, blää. 

snart är det uppkörning uschalinge! jag måste köra rätt mkt nu. men nästa vecka lär det ju inte bli ngnting, hoppas på nästa helg. och sen är det ju bara mindre än en vecka kvar, aja, man får prova och se hur det går, jag räknar inte med att klara uppkörningen...

ikväll blire kalasfirande och partaj då vi ska fira hannis och annis! :D först ska vi äta middag och sen blire att förfesta. För mig blir det nog dock ingen sprit eftersom jag har körlektion imorn vid 12.30, men cider ska väl gå an. Får väl sluta dricka ganska skapligt så borde det väl funka? :S By the way så har jag inga kläder att ha på mig. har inte hunnit vara hemma hos mamma i veckan. Vi håller ju på att renovera badrummet och köket så det är helt kaos hemma! ingen dusch eller något så hela veckan har jag varit hos pappa. Kanske får låna duschen hos hanna sen? eller något. fan, det får fixa sig. Och snacka om att vårt badrum hemma är äckligt nu! vårt hus är ifrån mitten av 1800-talet så när tobbe nu tog bort alla väggar och golv och så i badrummet så såg man fasaden av det från förr i tiden. tydligen har det varit två familjer som bodde i huset förr itiden, en på övervåningen och en på undervåningen så badrummet var då kök. Det såg helt sjukt ut verkligen, jag fick chocken när jag skulle gå i n och kolla hur det såg ut. dessutom hade dom hittat en tidningsbit från 1913. Nästan 100 år sedan, scary :S tillbaka till det jag började med i alla fall, jag får väl ta några fula kläder tills ikväll, något ska man väl allt hitta.

nu på dan ska soffan och jag gå och köpa lite presents, pami kanske också kommer ner :) i torsdags var vi på marknadsaftonen, jag gjorde lite fynd. får la se ifall det blir något idag. 

pusssssis 


RSS 2.0