IDOL-MYS, äntligen fått in bilder från kameran

Heeeej där. Förra helgen blev det att sitta och dricka här hemma med hanna och anna, sen bar det helt otroligt iväg till Wasa, mohahha. Men det var skitkul, livemusik o så, det kändes lite som after ski :p

Jag har förresten flyttat hemifrån! Med John, till en tvåa på Söder. Vi har bott här i två veckor på måndag, själva flytten gick verkligen undan. Nu på söndag var det tre veckor sedan vi kollade på lägenheten för första gången. Men jag trivs här faktiskt, Zola flyttade med mig, det är tur det :)

Nu har jag äntligen hittat min usb-sladd så jag kunnat lägga in de sista thailandbilderna, valborg och midsommar typ. Äntligen! :p

Just nu har jag läst spanska i ungefär två veckor. Spanskastudierna på universitetet är något heeeelt annat än på gymnasiet, det är skitsvårt! I för sig har jag inte läst det på två och en halvt år, men det är inte alls på samma nivå som där jag slutade. Nu har vi skrivit ett PM om värderingar, fördomar och stereotyper på spanska, samt ett om likheter och olikheter mellan Sveriges och Spaniens politiska system... Men jag har jobbat med Sam, så vi kompletterar varandra ganska bra.

Här kommer lite bilder:
Valborg
     
Martin                       John & Jag               Singstar                    Yeah                          Peace man!
  
Sebbe & Hannis      Dagen efter..

Snyggingarna
 
Zack in action ;)      Bus på tomten        Snygga Zorro

Midsommar på Gotland
     
Hoffe med min tröja:p Pamela på båten Gången där vi sov Förparty vid stugorna...
     
Ragge & Putte        Haha, Martin lessen? Pamela & Madde Käk                           Stugorna var mkt fina ;p
     
Förparty me spanjorerna                         Stavis & Pampi       Pampi & "hennes" kille"

Smög in fönstervägen....

Imorn blir det partaj! :)

Fest looo

Tjaa!

Okej, gott folk! Nu har vi sett idol och sitter och dricker lite. Jag, hanna & anna slutade det med. Men vi har kul =) Vi TROR ATT EVELINA, GATHANIA och ANDREAS hänger löst idag!

Over and out! Peace man! Chill out! Ciao Bella! Adiooos amigos // Oss

Party idag!


RSS 2.0