Bokat flyg!!

Heej!

Wiiiiiiiiii
Äntligen har jag bokat flyg, blev dock dyrare än förväntat! Hade tänkt lite fel där med valutan... Me nu gick det i alla fall på 13.200 tur och retur från London till Auckland. Sedan måste jag köpa till tur och retur mellan Stockholm och London. Måste försöka boka flyget från Sthlm till Heathrow imorn.
Det vart riktigt bra priser i jämförelse om man skulle flygit från Sverige. De flesta enkelresor från Sverige gick på 18 000 spänn.

Nu hoppas vi bara på att allt ska flyta på! Ditresan från London kommer att ta 25 timmar, med ett 2 timmars stopp i Hong Kong. Känns riktigt bra, sen måste man ju lägga på restid i Sverige och till England, jag är ju hellre där väldigt tidigt ifall flyget skulle bli försenat.
Flyger den 14:e januari från Heathrow, London och kommer vara i Auckland den 16:e januari klockan 11 på förmiddagen. Auckland ligger 2 timmars bilkörning ifrån hans hemstad Rotorua. Så han hämtar upp mig, sedan hälsar jag väl en snabbis på hans föräldrar (vi ska bo där några dagar, men har ett eget hus bredvid deras), sedan blir det nog att gå och sova i ett par timmar. Då kan han passa på att åka och träna inför hans tävling dagen efter.

Så, äntligen är det klart! :D



Helt sjukt en sak! Familjen som jag jobbade för i somras, berättade i somras om deras vänner som bodde på Nya Zeeland, dom hade hyrt häststall hos familjen Gaither innan. Iaf, vi pratade lite om dom, och de sa att ifall jag ngn gång ville åka till NZ så har dom kontakter där. Detta var innan jag träffade Dan.
Hade sedan fått för mig att dom bodde i Queenstown, en rätt liten stad, men mkt turister. Queenstown ligger ca 50 minuters bilkörning ifrån Wanaka där jag ska bo.
Igår hade dock mamman i familjen , Meagan mailat mig och sagt att Beth pratat massa om mig och att hon bodde i Wanaka och jättegärna ville hjälpa mig att hitta arbete och allt.
Hur stora är oddsen att hon skulle bo i Wanaka, det är en stad på 4000 invånare! Jaa, det måste vara ödet eller ngt...

Returdatumet är bokat den 29:e maj, men det verkar som att man kan göra ändringar och ifall det är stort utbud så får man betala en liten avgift.

Då är jag hemma 1:a juni, innan Hanna fyller år! :D Jag hoppas att hon kommer ner på min födelsedag, ni andra också såklart! Vi ska ha en stor fest i vårt "hus" hahaha.



Här ska jag bo, Wanaka på sydön!

Nu ska jag städa lite här hemma så mamma blir glad!
Puss

Fått mitt visum

God kväll!

Idag har jag fått mitt visum godkänt, så nu är det bara flygbiljetterna som ska köpas (sedan är det ju andra grejer som ska fixas också, så som bankkonto där nere etc.), vad härligt det känns, det ska bli av :D Jag ska nog fixa biljetterna imorgon eller på onsdag. Om ca 7 veckor så ska jag få träffa min baby :) Han får mig att känna mig som ingen annan fått mig att göra innan.

tänkte bara upplysa er om visumet. nu tänkte jag gå och ta en dusch, sedan läsa lite :) tyvärr sov jag middag i eftermiddags, inte bra, lär bli ännu svårare för mig att somna inatt...

Puss!



Saknar Miami, South Beach

Jag är egentligen ingen prata-i-telefon människa

Hejsan!

Lördag idag då. Sitter här hemma hos Hanna, har segat mig idag. Jag hade tänkt att åka ut till mamma så jag kunde hitta några kläder att hitta på mig ikväll till kvällens festande, men nu skippar jag det. Får ta det som finns och låna ett par skor av Hanna förhoppningsvis. Dricka behöver  inte fixa för här finns rött vin och sprit, det enda som behövs köpa är lite groggvirke! Och ett partyhumör förstås! (Vilket inte riktigt hunnit infinna sig, men det kommer)

Jag borde även passa på att gå till Nautilus och träna, får se vad det blir med den saken. Kommer ju inte bli mkt av det när jag bor ute hos mamma. Jag får helt enkelt hitta andra träningsmetoder. Om jag är så pass mycket ledig så har jag ju minst sagt tid att shapa upp mig lite.

Har kollat massa på flygbiljetter, fy fan vad bra jag är på att knepa och knåpa känner jag! För några dagar sedan hittade jag den billigaste flygbiljetten på 10 200 (enkelbiljett) till nya zeeland, en dag efter hade biljetten gått upp med ca 2500 kronor. Men, nu har jag varit inne på en annan hemsida, air newzealand, och då har jag kommit på att jag själv ska ta mig till London och flyga därifrån, då kommer tur och retur (!) till och från london gå på ca 10 500, snacka om skillnad. Och London är det ju inte dyrt att flyga till.
Det ser ut som att jag kommer att lämna Sverige den 14:e januari för att åka till hans hemstad (som ligger ca 16 timmar ifrån där vi ska bo sen), han ska nämligen tävla dagen efter där. Så då får jag träffa hela hans familj (nervöst) Det kommer att ta ca 50 timmar att komma dit, men det är det värt...
Det roliga är att vi ska vara där i några dagar, sedan ska vi bila ner hela vägen till sydön, då kommer jag få se stora delar utav landet, perfa! Det kommer antagligen att kännas konstigt att gå från vinterhögsäsong här hemma i Sverige till sommarhögsäsong där nere, men jag kommer att älska det!

Igår pratade vi i telefon i 3 timmar och satt i cam samtidigt. Jag är jämt så död när vi gör det. Vaknade kvart i 9 igår, satte mig vid datan 9 och pratade med honom. Hittade ingen borste så kunde inte borsta håret och mammas fina pjamasbyxor hade jag på mig. Jag är egentligen inte en person som tycker om att sitta och prata i telefon, men tiden går så fort när man pratar med han. Ni tror säkert att jag pratar bra engelska, men usch som jag låter, äkta svenne dialekt känner jag haha.

Ska städa upp lite här hos Hanna nu. Kolla ifall det finns några kläder tills ikväll..

Ha en fin lördag!


En härlig sommarbild, pojkarna och jag på stranden på Hilton Head Island i South Carolina


Min sommar

Godkväll!

Innan jag åkte till USA så var jag inte alls övertygad om att jag skulle klara av att ta hand om 4 barn, behärska språket, vara hemifrån i flera månader etc. Det var så himla mycket som var frågetecken när jag väl kom dit. Men, man klarar av allt här i livet, även om det emellanåt kan vara lite kämpigt.
Fick email förra veckan från "mina" barn. Har tidigare bara mailat med äldsta flickan, Amelia. Den här gången skrev alla lite var:

Hi from william
Have you gone to any parties in Sweden lately? My football team is undefeated the whole season.  How are your two Jack russels? I got my report card. I got A's, B's. At Grandmother's house, a bird flew into the window and died and we buried it in her yard. And stuck a stick where we buried it.

Hi from Nick
Hello. I like Hammy. I got a  touchdown in football What's happening in Sweden? I like Hammy. We killed our pumpkin from Halloween with a BB gun. I did a split and it hurt.  I like Hammy. What's up, my homie?  Life is hard and girls are cruel. I like Hammy!!!!!!!!!!

Hi from Andrew
They dragged me to the computer because Nick said he'd call Mom if I don't come in here. Bye.
     I got a cool air soft gun that's not a piece of crap like Williams. Now I'm going to go watch History Channel. Bye.

What's up? from Amelia
     Yesterday was the most boring day in all of existance, but today was Veteran's Day, so We're all out of school. We went and split wood this morning over at Grandmother Rachels' house. I picked pecans. The school dance was kinda fun last Friday. I didn't dance, but I got a lot of people telling me to dance. This one guy who is almost as annoying as Riley got rejected by Nancy, so I'm considering bothering him about that to get back for all the times he's annoyed me. I'ts completely evil and cruel, but its tempting.
Bye



Haha, dom är roliga. Precis som dom var i somras. Min lilla smyg favorit Nick har tagit efter mig, "whats up homie?!". Haha, Beth och Jay hade nog inte velat höra att jag lärt honom massa "gangsta uttryck". Det verkade som att Beth hade tvingat dom allihop att skicka mail till mig, det märker man på Andrew ;) Han var så jävla taskig mot mig i somras, men jag vet att han tyckte att jag var ganska cool iaf.



Under dom där sommarmånaderna kände jag mig ibland som en riktig 4-barns morsa. Har ni packat med det där?! Och det där!? Har ni strumpor på er!? Vart är era skor!? Jag blir galen på er igen ifall ni försökt gömma tennisskorna igen bara för at ni inte vill spela tennis, då får ni gå dit med vinterkängor, så enkelt är det!!
Och deras stökiga rum som jag skulle ha lite ansvar över, och deras tvätt. Haha, rätt frustrerande emellanåt. Men gud, ingenting jag ångrar! Gud vad jag har mognat den här sommaren!







Det var dock inte bara tråkiga stunder. Ibland hade jag världens bästa jobb. T.ex. när vi låg och glassa vid poolen hela dagen med glass i handen och inte ett moln på himlen. Dock kunde väl dom dagarna också bli lite frustrerande... När pojkarna sket fullständigt i vad jag sa och var högljudda, bråkade om vem som skulle ha på sig de blå simglasögonen, skvätta vatten på de andra fisförnäma mammorna. Ibland kändes det inte helt bekvämt att skrika på dom på engelska mitt framför allt folk. Och visst satt dom säkert där och dömde en lite, poängsatte mitt arbete. Vissa dagar låg jag där med min bok, såg dom hålla på i ögonvrån men kopplade bort det där.

Haha, det låter helt hemskt, men nu efteråt när man tänker tillbaka så garvar man som fan. Det mest frustrerande under mina månader där var när jag skulle köra bil med alla ungar med mig. 9 av 10 fall så bråkade dom som fasen. Hela bilen guppade, vrålskrik samtidigt som man skulle hitta till nya platser. Efter ett antal försök blev det bara att skruva upp musiken på högsta nivån "jag är inte här, jag är någonstans i Karibien, ligger på en strand och läser en bok"....


Men, vissa stunder var jättemysiga! Som när små pojkarna ville att jag skulle stanna i deras rum på kvällarna. "Varför", frågar jag. "Because you're so cool".  Awww.

Dagarna innan jag åkte så gick vi ut och käkade hela familjen. Beth sa då att det aldrig gått så bra någonsin med barnen som det gjorde för mig (och dom  har haft många barnvakter). Hon sa att hon verkligen kände att hon kunde lämna barnen med mig och att saker och ting faktiskt blev gjorda.

Det var så himla skönt när barnen hade börjat skolan. Då hade jag ansvar att plocka upp dom, se till att dom gjorde läxorna (vilket kunde vara en mardröm), se till att dom Will och Andrew hade med sig alla deras american football saker inför träningen, sedan laga mat.
Man såg på Beth när hon kom hem hur lättad hon var jämt när Nick låg i sin säng och att det bara var att värma maten. Även fast jag haft lite delade åsikter om familjen så hade jag en jättebra sommar. 

Vissa som hör ordet "au pair", tänker direkt att det är ett astråkigt yrke. Jag kan bara säga att det är tufft, man har massa massa ansvar, men gud vad kul det är! Det är något som jag antagligen kommer att göra igen i framtiden.

Efter NZ har jag ju Sydamerika och Afrika kvar att bo i i några månader innan jag fyllt 23, då blir det nog mkt väl att jobba som au pair.

Om ngn funderar på att åka iväg som au pair, gör det! För min del räckte det dock att jobba hos familjen i 3.5 månader, 1 år skulle bli alldeles för långtråkigt för mig.

Nu ska jag surfa lite, sen läsa, sedan försöka nanna. Ska upp tidigt imornbitti och prata med "han".

Puss!






Det snöar!

Fasen vad det snöar, förhoppningsvis kommer det inte smälta bort på en gång vilket det har tendens till att göra annars. Brr vad jag fryser om fötterna, ifs tog jag av mig sockarna av ngn konstig anledning..


Det är snö där ute, nu är det dock betydligt mer

Sitter hos mammsen, idag ska jag vara ensam med hundarna hela dagen och kvällen, tobbe jobbar över och mamma har jouren. Kommer att börja bo här rätt så mycket nu, jag tog mitt förnuft till fånga och insåg att jag inte hade råd att bo med Hanna i stan. Hyran var inte dyr eller så, men när man inte jobbar så kan det vara bra att spara några tusen på boende och mat varje månad. Sen när jag börjar jobba på teatern igen så sover jag hos Martin, han ligger ju borta och jobbar i veckorna nu.

Jag blir så sugen på godis och chips när jag är här, vet inte varför. Kan det vara för att jag ständigt åt godis och chips när jag bodde här på gymnasiet. På ngt sätt känns det tomt utan godiset och chipsen... Eller ifs, det där listade ju jag ut i somras. Tydligen är det så att när jag träffar ngn som jag tänker mkt på så bryr jag mig inte om godis och chips... Men nu är det ju ca 2 månader sedan jag såg han sist, så visst kommer kommer godissuget tillbaka, får fylla upp ett tomrum :p Eller så är jag godissugen för att jag är hungrig, så kan det mkt väl vara... 

Har precis läst klart Martina Haags bok "Martina-koden". Haha, hon är ju så jävla rolig! Det är inte ofta jag sitter och garvar högt för mig själv, men när jag läser den hennes böcker så går det inte att hålla sig. Roligast var när familjen skulle ha sitt lilla "fredagmys".

Kommer inte kunna prata med min kille på några dagar nu, han ska till kusten och jobba där han inte har ngn teletäckning eller internet. Får stå ut tills på fredag morgon. Måste ju bestämma en tid med honom när pappa ska prata med honom, haha det lär bli kul. Vi får sitta framför webcamen pappa och jag, sedan får jag väl skriva det han vill säga (annars tar det väl 1000 år), att dom skulle prata på telefon vet jag inte om det skulle bli så värst lyckat. Nae, msn och cam blir nog bäst. Jag förstår pappa, herregud, släppa iväg sin dotter över hela jordklotet för att bo med en kille som för tillfället bor i tält!
Jag har vant mig vid tanken nu att vi ska bo så där. Eller,  när vi snacka i tele för ngn vecka sen så sa han att han kanske fick fixa en lägenhet tills jag kommer. Men ehh, jag ser faktiskt fram emot det. Brasor på kvällarna, bada i floden och andra romantiska föreställlningar. Men, det lär bli en jäkla utmaning också. Jag ska be honom att fixa en stor kroppsfigursspegel som vi kan hänga upp, det tycker inte jag är för fåfängt, självklart vill man ju veta hur tusan man ser ut när man ska till jobbet. Igår hade han fixat en större säng till oss.
Mamma bara garvar åt mig, men, vad gör man inte för att få träffa den man är kär i... Just nu känns det inte som att ngt spelar roll, bara jag får träffa honom. Gud så klyshigt!

Tänkte väl ner och värma lite klyftpotatis som jag lagade häromdagen. Senare ikväll blir det väl att göra pulvermos och fiskpinnar eller ngt, gourmetkocken. 



Nu ska jag mysa med Zack!

Senare blir det att ta en promenix med de små yrvädren, brrr

 


Visumansökning äntligen klar

Tjolahopp!

Kom precis hem till mamma. Idag har jag seeegat hela dagen, man blir ju lätt förlatad måste jag säga. Nu har jag iaf ett litet "projekt" på gång, ska lägga ut lite grejer på tradera, skor och lite sånt där. Jag älskar dom där skorna!! Men jag får helt enkelt inse att dom är lite för små och att det är därför jag aldrig använt dom... Jag kan ju lägga ut några här ifall det är intressant. Några hundralappar borde man kunna tjäna iaf. Sedan ska jag lägga ut lite möbler från min förra lägenhet på annons, förhoppningsvis några tusingar där, vad är det man brukar säga... Många bäckar små, japp...

Imorse kände jag att det var dags att ta tag i något. Jag knåpade då klart med visumansökan till Nya Zeeland, betalade och allt, nu är det bara beskedet vi väntar på, men det borde inte vara några problem. Nästa vecka blir det att köpa flygbiljett. Ska låna pengar av pappa till det och sedan betala tillbaka när jag jobbar där nere, det mesta iaf. Hatar att ta lån, men ibland får man väl svälja stoltheten och inse att man behöver det om ngt ska bli av. Jag ska ju bara köpa en enkelresa, så när jag kommer hem blir ett frågetecken. Ska åtminstonde vara iväg ett par månader. I januari är det kanonvarmt där, sommar som bara den *drömmer mig bort*

Jag är verkligen en vår- och sommar människa. Medan vissa tycker att hösten "faktiskt är mysig med alla fina blad och färger" så hatar jag den. Tillbaka till det gråa och mörka. Sedan när vintern kommer så känns det lite bättre, åtminstonde om det är snö. Dom senaste veckorna har jag inte sett mkt utav solen. Om några solstrålar mot förmodan skulle komma fram så blir man ju chockad och undrar vad det är...

Nu är jag ledig från jobbet i tre och en halv vecka... Jag som verkligen vill jobba där. Det är nämligen uppehåll nu tills musikalen börjar den 13:e december, då blir det fullt i teaterhuset skulle jag tro.



Jag vill lära mig dyka. Jag hade värsta chansen i Thailand men då kändes det konstigt nog inte rätt, har ngn slags fobi mot hajar (konstigt när pappa lät mig se "Hajen" när man var 6 år gammal). Kanske det blir av den här sommaren/vintern...


Tankar fram och tillbaka

God förmiddag!

Så mycket tankar som snurrar inom mig för tillfället... Jag ska åka dit då, naee förresten, jag åker dit då. Sen när jag pratar med honom, ehh jag åker dit om en vecka. Sedan när man fått förnuftet tillbaka så tänker man åka dit i januari. Det var över 7 veckor sedan vi sågs, om jag åker dit i januari så är det 9 veckor tills dess, hur ska man klara av det!? Jag veet ju att vi väntar på varandra, men rent psykiskt och fysiskt klarar man av det? Hela där här bloggen skulle kunna handla om dessa tankar, men jag är säker på att ni skulle spy galla på det efter ett tag haha. Men är det inte så det ska vara? Att man vill tala om för alla i hela världen hur man känner. Att man inte känner behov efter något annat, varken shopping, ätning (eller inte riktigt den delen), festande och aa det mesta. Det som jag fokuserar på är att komma dit. Har aldrig varit så pank som just nu, men som tur är har jag en snäll pappa som ska försöka ta ett huslån så att jag ska kunna åka. Jag kan ju lika gärna åka dit ner och jobba, här hemma finns det inga jobb.

Nae, nu får jag sluta. Skulle kunna skriva 1000 rader till, men det tänker inte jag göra. Eller förresten. Har ni varit med om den där känslan att ni blir helt varma, bokstavligt talat, i kroppen av att bara läsa ett sms eller att se en person? Det har aldrig jag varit med om tidigare, lite kusligt, but feels good. Haha, som mamma säger, jag lever på endorfiner just nu. Stackarn hade skickat 2 sms igår, men min cp mobil fick dom inte förrän nyss. + att han skickade ett till nu när han skulle gå och lägga sig.
Det är konstigt, att två människor som bor så långt ifrån varandra som möjligt, som utåt sett verkar vara så annorlunda kan vara så lika i alla fall.

Haha, det är lite komiskt att jag hamnade i den här situationen. När jag träffade Elin där på flygplatsen i Orlando så hade jag en annan kille i mina tankar, Paco. Elin hade en i sina. Vi pratade och analyserade många dagar därefter. Efter att vi varit i Miami så var det dags att ta flyget till Los Angeles. När vi tidigare skulle boka boende i LA så matade vi in pengar för det där jäkla internet som tusan inte var billigt, till slut tog vi ett hotell/hostel som vi egentligen inte hade en aning om vad det var, kändes lite osäkert.
Hotellet visade sig sedan vara rätt bra (för taskigt jäkla läge fick vi erfara senare), men hotellrummet var shysst och poolen med. Om vi nu inte hade valt det där hotellet så hade vi ALDRIG träffats. Och det var konstigt att vi gjorde det överhuvudtaget även fast vi bodde på samma ställe.

Typ andra, tredje dagen på det där hotellet träffade vi ett par aussie killar och ngn nya zeeländare. Det var på kvällen och man märkte fort att dom var fulla. Dock var det inga killar som intresserade oss speciellt, dom var roliga, men galna. Jag tror ta mig tusan att dom flesta från Oceanien är det. Vi bestämde lite smått om att vi skulle träffa dom kvällen efter eftersom det var deras sista kväll, kanske skulle vi ta en barrunda eller något.

Kvällen efter när Elin och jag kom tillbaka från en heldag på stranden så kikade vi vid pool området, inga killar där inte. Dom var nära att bli utkastade kvällen innan, vem vet, kanske dom blev det, vi såg dom i alla fall aldrig mera.

Istället gick vi och käka på Taco Bell (vilket minne man har), sedan gick vi och satte oss vid internet, jag ringde antagligen mamma och pappa också. Klockan var typ 10 på kvällen och vi bestämde oss för att gå in på hotellrummet igen. När vi gick förbi poolen var några nya killar där, vi sneglade dock bara lite fort, så såg inte om dom såg bra ut. Vi fick iaf ett "hello", vilket ingen av oss svarade på, hann ju typ inte innan vi skulle svänga in till oss.

Efter trams i ca 1 och en halv timma (Elin och jag vart lite rastlösa ibland, då satt vi på gammal go musik och hoppade i sängarna och körde vår nya OS-gren som jag ska berätta för er en annan gång om vad den går ut på, ni ska även få bilder på detta så ni vet hur ni ska utöva den där hemma. Jag garvar arslet av mig när jag tänker på OS utövandet på Hilton hotell, antagligen har man ADHD eller något, överskott på energi åtminstonde).

Efter det iaf gick vi ut till poolen igen, grabbarna var kvar där. Vi försökte lite graciöst gå i poolen med ett par blickar på oss. Efter ett tag kommer dom fram och pratar. Vi pratar och pratar, det som händer därnäst är att man blir nerdragen under vattnet för att jag kaxat upp mig och sagt att Mc D är godare än Burger King. Detta hände 2 ggr till. Där var jag, blött hår som stod på alla håll och kanter, mascara som antagligen glidit ner på kinderna, helt slut efter ett OS utövande och en heldag på beachen. Vilken vacker syn det måste varit. Efter ca 4 timmar i den där poolen bestämmer vi oss för att gå tillbaka, med en bestämmelse om att vi ska träffas nästa kväll och dricka lite vid poolen. (precis som kvällen innan med de andra grabbarna).

Dagen efter, Hollywood hela dagen. Jag tänkte förvånansvärt inte lika mkt längre på Paco, istället var det den där galna nya zeeländaren som försökte dränka mig några ggr...

Andra dagen får jag skriva om ngn annan gång. Den dagen då vi pratade på riktigt. Fy faan vad ointressant tycker ni. Men jag måste skriva av mig lite, annars kommer inte jag få ngt gjort idag.

Nu ska jag kika lite på nätet, sedan ska jag traska ut i gäststugan och kolla vad jag har för "tillgångar" haha.

Ha en trevlig solig dag!

Bilder från vårt LA-boende



Exempel på den nya OS-grenen (mer förklaring av grenen och bilder kommer i kommande inlägg)



Antagligen dansandes till "En sån karl" eller "Rockstar"

Börjat jobba och slutat

Tjena!

I måndags började jag "jobba", jobbade från 9-17 vilket jag även gjorde igår. Jag gick dit idag, efter en kvart sa jag att det inte var min grej och tackade för mig. Om jag hade tjänat pengar så hade jag stannat kvar, men nu verkade det typ omöjligt, men jag måste ändå säga att jag har kämpat de här dagarna.

Nu har jag surfat nätet efter ngt sätt att tjäna snabba pengar. Har äntligen hittat en grej nu, verkar toppen! Ska läsa på lite mer om det sen, men det ser lovande ut.

Har inte pratat med han på flera dagar, han har inte täckning på sin mobil tills imorn, jag antar att han inte har internettillgång heller, så imorn hoppas jag att jag får prata med min lilla vildmarkskille haha.

Måste verkligen ta mig i kragen och fixa fram lite cash nu, det ska väl inte vara så svårt :p

Nu ska jag gå ut en snabbis med Zico som ligger och latar sig här bredvid, fy fan vad han fäller säger jag bara. Jag trodde Hanna överdrev när hon klagade på det, men icke.
 
Ikväll blire jobb på teatern, det är skönt, så kul att jobba där.

Jag måste säga att jag är stolt över Elin! Det går framåt för henne ;) Kul att höra, jag får lite damp när hon berättar. Antagligen för att vi tjatat ihjäl oss hela USA resan om vissa saker, så det är skoj.

Nae ni, hoppas inte Zico bajsar nu när vi går. Hanna har ju inte fixat några hundbajspåsar! Så igår när dom följde mig en bit till jobbet så gjorde han "det", sedan hade Hanna med sig en genomskinlig liten plastpåse, hahaha fy vad pinsamt att gå runt med den om man inte hittar ngn papperskorg!
Ehh jag litar på Zico ;)

Lugna kvällar, idag kommer han!

Nu var det söndag igen då, jag tycker att veckorna går jättefort!
I fredags var jag ledig från teatern så då kom lillasyster Lisa hit. Vi käkade pizza och kollade på Idol. Sedan blev det Singing Bee, Hanna var hemma då också, ingen Singing Bee kväll utan henne!
Pappa och Anna joinade oss också då de kom tillbaka från Orup och Lena. Senare på natten kom Pecka och Kärna hit, vi snackade skit och kollade på mina fallskärmsbilder. Hahaha, fy fan, jag får mig jämt ett gott skratt när jag kollar på dom. Framförallt fotona som istruktören tar när vi precis har hoppat ut ur planet, fy fan vad jag skriker och ser fullständigt förskräckt ut!

Igår blev det jobb på kvällen, snart är föreställningen Syskonbädd över, skönt! Men då är vi lediga i ca 3 veckor, så hoppas det blir ngt med telefonförsäljningen... Senare när jag kommit hem så kom Elin och Maria förbi och vi hade filmkväll, vi såg 10 000 BC, tror jag den hette, jag tyckte den var bra! Vilken kille ;) Existerar sånna  i verkligheten? :p

Idag är det ju farsdag. Pappa och Anna kom precis hit och fikade. Det var menat att jag skulle dit på middag, men det skulle blivit så stressigt för att jag ska på hockey sen, så det blev fika  här istället och så blir det middag där nästa helg.

Hockey om några timmar, sedan "Ensamma mammor" ikväll och  middag. Kanske det blir en liten film på det?
Jag ska ju upp skapligt imorn, "jobba" från 9-17, sedan börjar jag på teatern 18.15, det här lär bli en jobbig vecka. Jag är ju inte van vid allt det där :p

Låg och sega mig i sängen länge idag. Det kom ett godnattsms från "honom", mysigt.
Nu har jag suttit två nätter på rad och visat mig i cam för "honom". Helt förstörd, men han visar sig alltid för mig så klart jag måste det med. Haha, han är så gullig när han kollar. Min sugar pie.

Gissa vem som kommer hit idag då? Jo, ZICO! Hannas hund ska bo här i veckan, gud så mysigt vi kommer att ha. Förhoppningsvis har jag ngn då som sitter uppe med mig på kvällarna, Hanna går ju alltid och lägger sig tidigare.

Jaa ni, jag ska nog ta en dusch nu, sedan ska jag nog lägga mig och glo lite på tv eller så.
Puss

Tvärs över jordklotet

Hejsan!

Sitter just nu hemma hos mamma, åkte hit till 8 imorse. Innan dess tog jag mig i kragen och hängde med mamma till Nautilus, klockan kvart över 6 hämtade hon mig. Istället för att köra spinning så gick jag på rullbandet, 5.5 km hann jag med, så det är ju okej. Lyckas nog komma upp i att gå 1 mil idag för snart ska jag ut med hundarna, sen ikväll kanske det blir en stanrunda med Martin. Måste ju komma i bikiniformen (haha jo tjena).

Ofta är det så, man är aldrig nöjd med hur man ser ut. Det spelar ingen roll hur snygg man är, vi tjejer är aldrig nöjda. Som när jag gick på gymnasiet t.ex., då var jag missnöjd med hur min kropp såg ut. Jag låter som en gammal tant när jag sägert, men gud, tänk om man kunde ha den kroppen nu, jag var ju smal! Inte för att jag är jättefet nu, men jag har ju lagt på mig ca 6-7 kg sedan den tiden, så visst syns det.

Just nu måste jag nog ändå säga att jag trivs rätt bra med mig själv. Jag har bättre självkänsla och självförtroende än vad jag någonsin haft tror jag, det handlar väl om att man växt och upplevt massa mer antar jag. Jag längtar verkligen inte tillbaka till gymnasiet, jag älskar den här friheten! Inte ha en aning om vad man ska göra en månd framåt, bara göra det som känns rätt och roligt. Jag vet att det inte kommer att hålla för all framtid, snart står man där med familj och allt, men fan vad jag ska njuta nu, livet är ju ngt allldeles underbart. tänk allt som livet har att erbjuda. Och inte kan man få allt gratis, man måste ju jaga det lite också.



Imorse ringde han till mig, vi pratade i en och en halv timma på hemtelefon, han hade köpt ett telefonkort så det är inte så dyrt att ringa. I början kändes det väldigt ovant att prata engelska, jag hatar att prata det i telefon också. Det är mkt lättare för mig att stå inför en människa och prata, med kroppsspråk och allt.
Men det var rätt avslappnat ändå. Hundarna höll på att gnälla och skulle pussas och allting, sedan kom mormor förbi, då blev det fart på dom, han måste trott att det var ngt dårhus eller ngt...
Jag fattar inte hur man kan bli så varm inombords av någon som bor tvärs över hela jordklotet bara av att prata i telefon och chatta, jag kan tänka mig hur det blir att träffa honom. 
Han skickade ett jättegulligt sms nu också. Jag är hans.

Nu vet jag inte vad som hände, allt blev centrerat.
Ska strax på promenad med hundarna. Ikväll funderar jag på att bjuda över Martin på middag (vad jag nu ska laga!?). Min roomie har ju party med jobbet idag, så då får jag vara ensam om ingen kommer.

Ciaoo bellas!

En spökstad

Det är vad Norrköping ser ut som just nu. Dimmigt överallt, jag som hade tänkt ta foton på hur det såg ut här när Elin och jag gick på långpromenad idag. Haha, nu vart inte bilderna jag tog något att ha direkt. Bara grått och disigt överallt, nae usch, det blir man trött av, sitter och gäspar här nu.

Är precis hemkommen från promenaden, 2 timmar lång blev den. Jätteskönt att komma ut i friska luften, även fast jag frös rumpan av mig nu på slutet. Det är tur att man förhoppningsvis har en sommar framför sig snart, det måste bli av, det ska vi se till.

Var nere på telefonförsäljnings företaget idag. Jag gick dit och fråga efter chefen, han var där, så vi snackade lite. Jag ska med största sannolikhet gå dit nästa måndag och ha utbildning i 2 veckor, från 9-17 varje dag. Om man säljer ngt på dom dagarna så får man ju såklart behålla det. Om dom är nöjda med mig sen och jag med dom så får jag väl ja mellan provision och grundlön. Om man säljer 1 abonnemang per dag så tjänar man ca 20 - 25000 i månaden, vad han sa. Men det betyder ju även att det är väldigt svårt att sälja antar jag. Jag tänker absolut gå dit och ge det en chans iaf.
Som han sa, det viktigaste är inte vad du gjort innan, att du har körkort eller så, det är att du är driven. Och driven det är jag definitivt, jag behöver tjäna in pengar så fort som möjligt, jag vet ju exakt vad jag ska göra med dom. Driven är bara förnamnet för Sara Lindahl ;) Eller hur blev det där..
Jag förnekar inte att jag säkert inte kommer att tjäna ett skit, men jag måste ge det en chans! Att jag vet att jag försöker iaf, det är bättre än att sitta här på dagarna och att man vet att man definitivt inte kommer kunna tjäna något.

Snart tänkte jag faktiskt spendera tiden med att ligga i soffan och dega lite, är lite sugen på det idag faktiskt, drömma mig bort haha. Sedan ska jag ta och städa lite, sen vid 5 ska jag plocka upp hanna från jobbet sedan ska vi åka och handla.



Imorn ska jag till mammsen, tänkte kanske gå och träna imornbitti när mamma kör spinning, jag skippar nog spinningen! Istället får jag väl gå på rullbandet eller något. Sedan blir det att låna hennes bil och åka dit imorn. Han ska ringa mig hem till mamma imorn, vi har ju inte pratat på massa veckor (jag har bara hört hans röst), så lite nervös är jag över min engelska. Men det ska bli mysigt i alla fall :)

Känns skönt att veta att jag ska på den där teleutbildningen iaf, det går framåt :)
Puss från en glad Sara i en spökstad!


Ser ni mig som en vildmarksmänniska?

Nu är det måndag igen, tiden och veckorna går fort!
Igår blev det lite jobb och sedan åkte jag hem och mötte Hanna och Anna, de hade varit duktiga och bakat, nutella muffins, de var goda! Sedan så lagade vi middag och kollade på "Ensam mamma söker", jag tycker dom är så gulliga mammorna som är kära på nytt!

Gick upp ca klockan kvart i 8 imorse eftersom jag bestämt tid med han. När jag väl satte mig vid datan så skickade han sms och skrev att han skulle vara inne ca halv 10 istället. Men det var bra för då kunde vi ta tag i helgens städning. Så vi städade hela lägenheten, käkade lång frukost, tog en dusch.
Ser ni mig som en vildmarksmänniska? Jag har svårt att tänka mig som det, men det skulle vara riktigt mysigt och speciellt, något man lär minnas när man ligger på sin dödsbädd, att man spenderat några månader vid floden i ett land som ligger så lång härifrån som möjligt, sommar, brasor, bad och så kär. Som jag sagt innan, det är bra med utmaningar, man klarar mer än vad man tror, men visst är det naturligt att tveka lite ibland.
Jag berättar mer så småningom.

Ska fixa ihop Hanna med en kille tänkte jag ;) hahaha, "aldrig i livet" kommer hon säga, men man ska aldrig säga aldrig ;) hon får se till att joina mig framför camen iaf.

Jag har inga planer för idag direkt. Funderar att gå på ett aerobicpass på nautilus. Tänkte nog också ringa lite samtal. Deppigt väder är det ute...

Ikväll ska maten stå på bordet tills roomie kommer hem. Ikväll ska vi kolla på Boston Tea Party, jag älskar Filip och Fredrik, de är så grymt roliga, min typ av humor! Min favvis är Filip och Hannas är Fredrik, det är väl bra det :p



Har tänkt lite på "mina" barn den sista tiden, har mailat ganska mkt med Amelia dock. Ibland så kunde jag vara så jävla trött på dom, som dom höll på, skulle knäcka vilken människa som helst! Men dom kunde allt vara góa emellanåt. Jag saknar busen Nicholas och hur han uttalar sina "r", jag brukade reta honom, när han skulle t.ex. säga "third" så lät det som "turd" (bajskorv), hahaha. Men han garva bara med. Tyckte om att jäklas lite med honom, t.ex. när Kate Perry låten dök upp på radion, han tyckte den var så pinsam så han bad mig att byta kanal, icke sa nicke, då höjde jag upp volymen och sjöng friskt med.

Jag ska förresten låta han fixa ett jobb till mig, det blir nog inget au pair jobb. Men jag skulle inte tacka nej till ett eventuellt jobb i en märkesklädes affär :) Au pair får det i sådana fall bli ngn annan gång, jag är sugen på Sydafrika!

Nu ska jag klä på mig och fixa mig, även fast jag inte vet vad jag ska gö, men man ska ju alltid vara redo ;)

Have a fun day!

Partaj

Sitter här i sängen med datan, ska försöka ta tag i städandet här, det ser fruktansvärt ut, det känns som att det enda jag gör om dagarna är att städa.. Haha..

Igår blev det lite partaj här hos Hanna och mig. Vi hade våra mammor här med Marias kompis Helene, sedan kom Sofie och Pamela, sedan Henke och hans kompisar. Sedan Martin, så det blev ju värsta släktträffen för vissa av oss :D
Det blev nog rätt livligt, under slutet av kvällen stod Martin på bordet medan alla andra runt omkring sjöng "Aloette", en gammal rugbylåt som är en riktig partyhöjare hahaha. Fy fan, det var kul faktiskt.

Alla andra utom jag, sofie och pamela bestämde sig för att gå ut. Sofie gick hem och jag och Pamela satt kvar och kolla lite på datan :p Sedan kom Hanna tillbaka helt oväntat, hon ville ha korv med bröd, så är man inte gullig att fixa det då ;) Eller ifs hon la korven i kastrullen, teamwork, det är det som gäller!

Martin sov här inatt. Nu har Hanna gått till jobbet. Jag ska plocka undan det värsta, tänkte ta bilen ut till mamma om en timma, sedan får hon skjutsa tillbaka mig när jag börjar jobba vid 3.







Ett smakprov på hur det ser ut här nu:



Ser inte så farligt ut på bilden, här har jag redan plockat undan det värsta.

Ha en fin söndag!
Ikväll blir det att se "Ensam mamma söker" och äta middag muuusigt


Singing Bee

Imorse var det ju tänkt att jag skulle till Nautilus på ett pass och träna med såna där stänger eller vad det heter. Jag gick upp i tid och allt, ringde till mamma och hörde ifall hon ville med, vilket hon inte ville. Så då skippade jag det också, hittade på en ursäkt om att det var helgdag och att det kanske var stängt (trots att det stod att det var öppet på hemsidan)

Så, istället har jag nu käkat frukost, testat lite kläder tills ikväll, lyssnat på kärleksmusik och jaa, inte mkt mer än så.

Nu tänkte jag ta tag i att städa i lägenheten, ser som vanligt ut som ett bombnedslag haha. Igår stressade jag hem från jobbet för att komma hem till Singing Bee, min nya fredagssyssla, det är ju så kul! Hanna och jag står placerade framför tv:n med varsin fjärrkontroll i handen som får agera mikrofon, sedan kör vi på med lite sång och dancemoves. (Om man inte kan låttexten så får man svänga till lite extra istället). Sedan tycker man att man är bäst ifall man kan låttexten och dom på tv:n inte kan! Lättroad? Ja!

Ska hänga med mamma hem sen, hon är i stan för lite ärenden. Hänger väl där idag, spenderar lite tid med hundarna, kanske lägger upp lite bilder på facebook från USA etc. Sedan åker vi in till stan tillsammans, för ikväll blire ju mamma/kompis kväll :D Jag har typ inte snackat med ngn om att vi ska sitta och dricka här ikväll. Det var tänkt att Hannas och min mamma skulle komma från början, sitta dricka lite vin med tanterna, men sedan förbyttes tankarna till utklädnad och jag vet inte vad. Det blir ngt spontant iaf.

Nästa vecka får det bli groggkväll med farsorna iställe, Nalle och Peppe :D



Nu ska jag städa lägenheten som sagt....

RSS 2.0