Gott nytt år!

(Snart i alla fall)

Kvällen är ganska oplanerad hittils, men spontana kvällar brukar oftast bli dom roligaste :D

har varit på stan idag också, köpte lite alla möjliga saker, dock inget att ha på mig tills ikväll.. sen var jag o sola, det blev ingen solning igår, tror jag blev lite brunare i alla fall :)

john ringde idag, de hade det bra så det va skönt att höra :)

Lite bilder från julhelgen:

John bakar "pepparkakshus" som han sedan slängde


Vi lagar ett litet eget julbord ;) Zola var förstås med


Hundarna har precis fått julklappar, massa grisöron :p

Zorro spanar efter gäster


Nu måste jag fixa mig lite!
Puss

hemkommen från jobbet

hallo!

har nyss kommit hem från jobbet, musikalen blir bara bättre och bättre ju mer man ser den :)

ikväll blir det att slappa, jag är typ genomförkyld och har ont i halsen. igår sov jag här ensam för första gången, som jag trott somnade jag inte förrän 4 imorse och vaknade 8 för att sedan försöka somna om, vilket inte gick så bra, så inatt borde jag kunna somna lite bättre;)

idag har jag varit på stan, köpte två klänningar, underkläder och tabletter för att öka fettförbränningen och minska sötsuget, haha vi får väl se om det ger ngn verkan :p tyvärr var ingen av klänningarna något nyåersalternativ, känns det som nu i alla fall..

imorn blir det att jobba på eftermiddagen/kvällen o på dan ska jag ta mig till sol o motion för att få lite bränna förhoppningsvis.

by the way fick jag mail från john idag:

Hej! Nu sitter jag pa hotellet klockan ar snart 8 och vi ska ga och lagga oss snart, har inte sovit pa 30 timmar sa ar lite trott. Har ar det bra vader och det ser ut som sist vi var har. Det fanns inga hotell pa phi phi over nyar sa vi stanner i phuket da, sen drar vi vidare.
Jag skrev en 4 pa min tenta sa det va ju skont!!
Hur har du det hemma min lilla alskiling?
Nu ska jag ga till rummet. Saknar dig redan!
Massa pussar din skrutt pojke

hihi, min lilla pojke :p

ska försöka ladda hem ngn film, vet inte hur man gör men det märks väl :p sen ska zola och jag ha mys, vi har massa svullsaker hemma :p

puss

Hej!

Igår blev det ingen shopping alls, eller vi var på stan men ingen av oss orkade gå in i affärerna :p nu hoppas jag verkligen att de får in lite nya kläder innan nyår, jag måste köpa en nyårsklänning! än så länge vet vi inte vad vi ska göra, men det verkar som att det finns några alternativ i alla fall, så det blir nog kul :)

imorn åker john och hans kompisar till thailand i 15 dagar. så länge har vi nog aldrig varit ifrån varandra :S i början tyckte jag inte om att han skulle åka, sen så tänkte jag att det kanske vore bra ifall vi var ifrån varandra lite, så att vi verkligen skulle sakna varandra, men nu känns det inte alls kul.. det är väl bara att stå ut :p hoppas han får jättekul i alla fall och tar vara på tiden, det är ju ett + att han åker med kompsiarna så han har några att spela fotboll och volleyboll med på stranden, när vi var där så var ju inte jag alltid med på att spela.. :p

nu på dagen blir det lugnt, borde plugga om man säger så.. ikväll ska jag jobba på teatern, vilket det även blir imorn och på lördag också, det är bra så att jag sparar upp mig inför nyår ;)

imorn kommer pappa hem :)

puss

Shopping idag eller?

Hej!

Nu är det dan efter dåå.. Kvällen började med att vi var här och förfesta (det ser förjävligt ut), drog john och dom till palace medan jag, hanna och pamis drog till otten. redan i ottenkön blev jag ltie off, men hugo hade lika lång kö så det fick bli otten iaf.. när vi stått i kö säkert en timma så kom vi in, det såg ut att bli mkt folk men där inne var det ganska lagom.. vi hade rätt tråkigt så vid 1-tiden någon gång kom hanna och jag överens om att gå och äta pizza istället, istället blev det dock att käka julmat hemma, vi har massa mat som tar upp hela kylen så vi var tvungna att äta upp det kände jag, dock slutade det med att det var bara jag som käka, hanna träffa polla och john och sebbe käka mcd.

idag blir det att gå på rean eller?
det är dels därför jag är uppe tidigt, john skulle med upp men nu tvivlar jag på att han kommer gå upp på ett tag :p

jag kan ju plocka undan lite här först i o för sig....

puss

GOD JUL!

Hej!

Här sitter jag vid datan på självaste Julafton... Detta beror på att min kära bror låg och sov för 20 minuter sen och han ska komma och hämta mig för vi ska vara hos mamma senast klockan 2.. Så jag har stressat som fan idag och ändå så har jag haft masssa tid på mig..

skönt att alla julklappar är köpta nu! synd att det itne är ngn snö ute bara, det är aldrig riktig jul utan snö faktiskt.. för exakt ett år sedan var vi i thailand, phuket för att fira jul med min farbror och hans familj, ett år går sjuukt jävla fort!

jag måste hitta en nyårsklänning! imorn blire förfest här hemma hos oss med mina och johns kompisar. tyvärr har vi dock inget att dricka, systemet var ju stängt igår, idag och imorn och det tänkte ju inte vi på.. får väl bli ngn smuggel om man kan få tag i det :p eller i för sig, mamma eller pappa har säkert något.

ska inte sitta här längre nu, kan vara lite med zola :) har har fått sina julklappar redan, jag tror att han blev glad.

förresten igår gjorde vi massa julmat, potatisgratängen (som inte är traditionell julrätt) blev sååå god, vi får nog göra den ikväll med, ikväll ska jag o john byta klappar!

pusss

Tandläkare, eller inte?!

idag steg jag upp hyfsat tidigt för att jag skulle till tandläkaren 10.20, trodde jag...
när jag väl åkt ner dit är grindarna stängda och då kommer jag på att det är 22:a idag, inte 21:a! så jag hade alltså tid igår.. nu blir det ingen mer gratis tandkläkare för mig då :p missade förra tiden också, hmm, undra om jag kommer att få böter nu :S

idag blir det ännu mer julklappsköpande, har pappa, farmor & ingemar, brorsan, hundarna och zola kvar, anna, tror jag, kanske ska köpa ngt mer till de andra.  och ajuste, John har jag ju kvar också, han glömde jag nästan ;)

tror jag ska åka till ok sen och hämta mina två par pumps som jag beställt från ellos, vi får la se hur det blir :p jag tog en storlek för stort, bättre det än att dom är för små..

ikväll ska några av johns kompisar komma hit och så ska vi playa lite spel och så :)

sitter och renskriver lite anteckningar nu och lyssnar på julmusik som jag fixade igår, lite julkänsla kanske man börjar få ändå...

puss!

Julshopping idag också

Hej!

Japp, i onsdags blev det inte så många julklappar köpta, bara två stycken till mamma, så hon är nog klar nu :) istället köpte jag lite grejer till mig själv ;) jag hittade massa fina pumps på stan som jag ska köpa när jag är klar med julshopppingen :D
så idag blir det att gå på stan igen och försöka fixa ihop lite, det jobbiga är att jag inte har en aning vad jag ska köpa :S mamma är det alltid lätt att köpa till, men sen är det pappa och farmor och dom, jaja, vi får se hur det urartar sig :p efter shoppingen ska jag och sam kolla på idol ;) jag hade ingen aning om att de skulle kolla, men såklart har han koll på det..

igår var hundarna här på besök. mamma lämnade av dom 06.15 på morgonen, och jag kan säga att det var evigheter sedan jag gick upp så tidigt.. så jag sa till dom att vi skulle försöka somna om, det gick zack med på ifall han fick ligga på mitt huvve, men zorro var det svårare med, han satt och gnällde i två timmar, tillslut gick jag upp och då gick det visst bra för båda två att gå och lägga sig och sova.... babesen kanske kommer i helgen med :)

image74

den här helgen ska jag julstöka lite tänkte jag. baka lite pepparkakor åtminstonde :p

john åker till thailand den 28:e dec med sina kompisar och pappa kommer hem från indien den 28:e, dom byter av varandra :p när john är borta ska hanna bo här :D

måste duscha nu... puss!

Julklappsshopping..

Japp, idag är det stan som gäller, måste köpa massa julklappar, än så länge har jag bara köpt lite till hundarna.. hmm vet inte vad jag ska köpa till folk :S hoppas jag kommer hem med några julklappar i alla fall :p

idag fick jag låång sovmorgon, gick inte upp förrän tio minuter sen. den här veckan har jag varit extra lat, jag har inte gått på föreläsningen som varit och kommer inte att gå imorn heller, i för sig är det inte bara lathet. det tar mig 3 timmar att åka och kolla på en föreläsning som tar 2 timmar, alla föreläsningar brukar vara så himla dåliga också, då kan man lika gärna sitta här och plugga, hmm :p

ikväll ska jag jobba på teatern. just nu är det musikalen röda nejlikan som spelas, jag och john var och kolla på den i fredags, den var bra, massa fina kläder och så, den utspelar ju sig någon gång i början av 1800-talet. det är kul när man är värdinna, speciellt i den här föreställningen får man verkligen se skådespelarna "behind the scene" eftersom de springer ut i foajén för att springa upp till första parkett eller springa in från ngn dörr. haha, dom brukar göra upp tävlingar vem som kommer först fram och grejer, ta varandra på rumpan o så, det är ju kul o kolla på :p sen när de kommer in på scen igen (vi har tv där ute så vi kan se på föreställningen inifrån) så är de seriösa och jätteduktiga.

jag mååste plugga, men jag tyckr det är svårt och intressant så tyvärr blir det inte så mycket.. lite nu innan stan borde jag hinna med tycker jag..

jag mååste även träna :p ett jäkla tjat om att träna men nu är det kris verkligen, innan nyår skulle jag vilja gå ner två kilon i alla fall, det skulle nog inte vara ett problem eftersom jag har lite att ta av nu :p

nu ska jag äta frukost..

puss

Det var lääänge sedan det bloggades

Hej!

Har inte känt för att blogga på ett tag, men nu ska jag försöka börja igen :p

De senaste veckorna har varit som det mest brukar vara. Vi har hittat tillbaka till sommarens festande, vi festade varenda helg då, det har det även blivit på senaste tiden, kul det :) har testat lite nya ställen ;)

Allt i lägenheten är i princip klart när det gäller saker o så, eller, vi måste hitta en jättestor tavla att ha i vardagsrummet och fixa till hallen.. Och köket..  Sedan är det tapetsering i sovrummet som måste göras.. Hmm nu känns det itne alls som att vi nästan klara :p men det funkar ju att bo här i alla fall.

Imorn ska vi o kolla på en bostadsrätt här på söder, den ser jättefin ut och till ett bra utgångspris, antagligen kommer den väl gå upp till det dubbla och då blir det nog inget :p den är mindre än den här lägenheten, men jättefräsch på bilderna :) aja, man kan ju alltid kolla ;)

Nu i skolan har vi börjat med Mikroekonomi, tråkigt tråkigt.. Svårt är det också, men helt ärligt så lägger jag ner alldeles för lite tid på skolan, den här helgen har jag inte ens öppnat boken, som tur är har jag "jullovet" på mig att plugga ;)

Jag har kollat lite resor till Barcelona och andra länder i Europa, skulle vara kul med en kompistripp/party/shopping, vilka hänger på? :D

Lite av texten försvann när jag publicerade, orkar inte skriva om :p

jag kan väl tillägga att hanna och jag ska börja träna nu! jag väger lika mkt som jag gjorde när jag åkte hem från thailand... haha. på tisdag blir det aerobic 1  om hanna inte är förkyld ;)

nu blire snart dusch och sedan cold case, jag älskar den serien :)

take care! (ska blogga snart igen :p) puss

RSS 2.0