Heelg

Tjeeeeena

igår vart min grupp klar med arbetet, det blev mest prat istället för skolarbete men det blev nog bra i all fall ;) efter det hade vi föreläsning från 15-17 och sen halv 6 så skulle vi tydligen ses på "basecamp" för att åka till faddermiddagen och sen ut på blue heaven. haha, hur tänker dom egentligen, ska man gå direkt från föreläsningen!? skönt att jag har fiorella som är lik mig i alla fall, haha. så vi drog hem till henne och började fixa oss där. när vi kom till faddermiddagen (lite sent) så var vi de enda som hade gjort iordning oss, klänningar och klackar typ, det normala när man går ut. alla andra hade jeans eller regnkläder :P haha.

där fick vi mat av faddrarna, det var pastasallad och vitlöksbröd, tydligen skulle vi sitta ute fast vi gick in och satte oss i trapphuset istället och käka, fiorella hade feber så då hade även ajg en ursäkt att sitta inne ;) sen drog vi upp till studentkorridoren och deras gemensamma kök. där var det massa andra killar som spelade bruce springsteen och kickade boll, men där satt vi oss iaf. sen blv vi erbjudna till att spela "wii", ett spel då man kan spela bowling och massa med speldosan. så vi spelade lite bowling, det gick bra :D sen mådde fiorella sämre så hon beslöt sig för att åka hem. som tur var var ju en playerskille där och hjälpte till med skjuts. carro och jag blev så avundsjuka på att hon fick åka "playmobilen" hahaha.

väl där uppe sen hade alla blivit skitfulla, de hade tydligen druckit fulvin när de satt ute. så ännu en gång kände man sig spiknykter när man såg hur alla andra var :p det fanns bara öl att köpa i backarna men som tur var åkte americo och daniel till systemet och köpte x-cider ;) jag och carro satt sen i trapphuset hela tiden och snackade. seriöst, jag tycker att det är roligast när det gäller förfest. att bara sitta och dricka och snacka lite skit :p sen närman väl går ut är det ju kul att dansa och så, men det är förfesten då man kan snacka som är roligast oftast. när våra cider var slut fick vi ändå dricka öl, det var ju visst kvällen vi skulle "lära" oss att dricka öl, hmm, det gick väl sådär :p sen vid halv 11 drog typ alla!!!!! och jag hatar verkligen att gå ut tidigt, som sagt jag tycker det är trevgit att sitta och snacka och dricka och inte stressa, men nehe, alla ville dra redan då så då hängde vi också på. vi gick ner med hennes cykel och det spöregnade typ, då blir man verkligen på partyhumör! eller inte... väl framme var det massa kö och massa fulla människor som sjäöng de där ramsorna som man hört ett par hundratals ggr :p vi gick in dit i alla fall men bestämde oss för att gå ut igen och kolla läget. min brorsa som skulle hämta mig fick jag heller inte tag i, det visade sig idag att han hade varit på sjön igår och ramlat i vattnet med mobil och allt, bra martin.. så jag ringde john vid halv 1 så fick han komma och hämta mig. stackarn som låg och såg och skulle åka o spela match nio imorse:p så han kom iaf. jag var hemma halv 10 här imorse, det är bra på en lördag :p

på söndag är det finalen då. då hoppas jag att fiorella mår bättre så att vi kan festa lite :) vi måste förfesta lite innan också..

idag tänkte jag på stan och köpa klänning men jag har ingen bil och är alldelles för lat att åka buss... så vi får se..

sen ikväll blire 50 årsfest, får se ifall jag ska ut sen.

mamma o pojkarna har åkt till fjällen nu och ska vra borta en vecka :'(

puss

RSS 2.0