Nyss hemkommen från jobbet

Tog faktiskt en promenad hem idag för en gång skull efter jobbet, från teaterhuset upp till söder. Det låter ju som att det är rätt långt, men en kvart tog det bara, och till råga på allt tog jag trapporna för att komma upp i lägenheten ;) vardagsmotion ska det vara :p

musikalen är så bra, det är det ända jag tjatar om, men jag rekommenderar er att gå på den! i för sig, första gången jag såg den tyckte jag att den var bra men inte så mkt mer, nu tio ggr efter är den skitbra, det kanske är en sådan som blir bättre med tiden. Som vanligt blev det lite värdinneskaller ikväll, jag fick bland annat höra att en viss person som ska vara med i melodifestivalen ska ha massa "divafasoner" för sig  (han är med i musikalen), värdinnornas favorit är dock peter gröning, astrevlig och jäkligt duktig på namn :p
image84
tenta som sagt på lördag... jag är lite halv lat, eller lat o lat, jag jobbar ju och har massa annat för mig. igår satt jag o resonera med john att jag faktiskt är ganska duktig ;P pluggar heltid på ett inte så jättelätt program, pendlar 3 timmar om dagen när vi väl har föreläsningar o lektioner, jobbar några kvällar i veckan o tar inga studielån, det tyckte jag lät bra :p (undanflykter till varför jag inte ska ha dåligt att jag inte pluggar arslet av mig).

idag satt dock jag o therese här hemma och gjorde lite övningar, vi verkar vara på samma nivå :D hahaha
förresten var det nära att jag inte fick göra tentan, man var tydligen tvungen att anmäla sig o det hade jag och flera till missat, det är ingen som sagt ngt om det. men sam fråga ngn och tydligen är det bara att vi kommer dit på lördag o skriver, nu hoppas jag definitivt att det funkar, annars blir jag galen. gå upp klockan 6 på en lördag för att åka till link..... det jobbiga är att jag jobbar på fredag kväll o är hemma typ 11..

hmm ska nog äta lite nu o så.. imorn ska jag åka hem o träffa de snyggaste killarna i hela världen, undra vilka det kan vara? ;)

Möjligtvis dessa babes? ;)
image85

puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0