Hayden Panettiere, Saving the dolphins

Såå, nu är jobbveckan över då. eller det är den ju ifs inte, ska ju jobba idag o imorn också, fast bara några timmar. känner mig rätt duktig som jobbat på kanslit 5 dar i rad, dock påverkar det ju skolan endel, jag som har hur mkt som helst att läsa om alla lagar. Men Affärsrätt är faktiskt rätt intressant, ganska välbehövligt att kunna lite om lagar, framförallt konsumentköplagen.

såå senare blir det jobb och innan dess ska jag faktiskt försöka läsa lite. jag slutar ca 21.30 idag och sen blir det kanske att festa lite lugnt, john och de tänkte nog ta några öl och gå till ngt soft ställe, jag hänkar nog på om jag är någorlunda pigg ;)

på tal om annat har jag inte jobbat ngt mer på au-pair ansökningarna, jag har verkligen inte haft tiiid. om jag inte tar tag i det där snart kommer det att vara försent...

en sida att tipsa om: http://www.orangutanger.se/. Jag ska antagligen adoptera en liten apa, dom behöver all hjälp doman få. igår maila jag organisationen och frågade om det fanns någon möjlighet att åka till Borneo för att jobba som volontär, har dock ej fått ngt svar än, jag är rätt öppen för att resa vart som helst känns det som och om man kan göra ngt nytta någonstans så är det ju ännu bättre :) såg att verksamheten fanns lite överallt i världen, bland annat i USA, så det går ju att hjälpa till därifrån också.

en ny favorit för mig är Hayden Panettiere, skådespelerska i Hero. Det som är toppen med henne är att hon utnyttjar sitt kändisskap för att hjälpa till. Bland annat då hon försökte rädda delfiner i Japan för några månader sedan. Såg henne på Ellen Show då hon pratade om att rädda delfiner och valar, nu har jag  hittat videoklipp på youtube och vissa filmer som visar hur förjävligt det är! JAg blir helt förkrossad att kolla på det. Här är några:

(vissa inslag är väldigt starka)

http://youtube.com/watch?v=T0YCD3Zcuw8
http://youtube.com/watch?v=HqfELMZuYZo
http://youtube.com/watch?v=032WnEvSFHs (denna slakt är i Europa, bla. Danmark)


Gå in på hemsidan och se vad du kan göra:

http://www.savethewhalesagain.com/wm_master.html, där Hayden är taleskvinna. Snacka om att hon är grym! Så patetiska andra kändisar är som bara slösar bort sitt kändisskap på att tjäna pengar på att t.ex. gå på fest.

Det här inlägget fick lite oväntad vändning känner jag, så får byta rubrik :) Jag ska själv gå in på hemsidan och kolla vad man kan göra nu. Sedan blir det läsning.

image117

image115  image116

Jag blir bara argare och argare när jag ser inslagen, vad är det för jävla människor!?

Kommentarer
Postat av: Lovisa

ja hon är grym! både i&utanför heroes!!

2008-02-09 @ 11:56:34
URL: http://bylovisa.blogg.se
Postat av: Meela

Såg allt på tv. Hon är riktig fantastisk som gör en sådan grej. Kanon !

2008-02-09 @ 12:07:34
URL: http://mysnys.blogg.se
Postat av: na

shit vilka hemska människor, det där var riktigt illa att se.

2008-02-09 @ 13:58:00
URL: http://johannastenqvist.blogg.se
Postat av: Anna

Men Sara, varför kan du ändra din layout? =) Jag vill med kunna..Pusssssss

2008-02-09 @ 15:29:49
URL: http://annalarsson86.blogg.se
Postat av: Anna

Jaa, jag ringde dig förut, för jag tänkte komma förbi och hämta kameran =) Men de får vi ta nästa helg..=) Pusssss

2008-02-10 @ 20:31:56
URL: http://annalarsson86.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0