Ingen storstadstjej

Har kommit underfund med en sak. Jag är verkligen ingen storstadstjej. Det räcker med att jag är i Sthlm en dag och jag tycker att det är jobbigt. Jag menar när man åker rulltrapporna där så är vänster "gåfält" i trappan en omkörningsfil, om man råkar missa det blir dom tjuriga. stress o stress. njae, jag tycker faktiskt att norrköping är en lagom stor stad. Men självklart skulle jag aldrig stadga mig i norrköping utan att ha sett massa andra platser på jorden. Vi får väl se om 5-10 år då jag förhoppningsvis varit på många platser ifall Norrköping är en bra kandidat att starta familj i, men det tar vi då ;)

det ska faktiskt bli skönt att bo i Hickory, North Carolina när jag är au-pair. Det känns som att en sån stad inte är lika ytlig som t.ex. New York med sitt Manhattan. att man lär känna fler människor och på en djupare nivå.
När jag är hemma hos mamma uppskattar jag verkligen landet. det är såå underbart och skönt, framförallt på sommaren. Om jag får för mig att bara springa allt jag har på en åker så är det bara att göra det. Det är så fritt på landet.

så, nu försvann massa text, vilket jäkla skit.....

men min dag har iaf bestått av Zorro-letande som rymde bort till ett hus flera hundra meter bort. jag gick i skogen med hotpants, linne och stora gummistövlar. dessutom var det väldigt dålig terräng om man säger så, tillslut kom jag iaf fram till åkern men då ångrade jag mig och gick hem till huset. när jag väl var framme hade mamma kommit hem eftersom mormor ringt henne (de har sitt sommerställe bredvid vårt hus) och även zorro var hemma. skönt att bullen mådde bra, även om man får hjärtklappnign och inte vet vad man ska göra.

sen har jag solat och nu på kvällen gått en två timmar lång promenix. först med brorsan och gabbe, sedan med hannis.

imorn, valborg! kommer bli kul. grillning och fest. är itne sugen på nattklubb, jag röstar på öltält  ;)

goodnight!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0